All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ami Toska. Show all posts
Showing posts with label Ami Toska. Show all posts

Monday, 21 May 2012

Vajzat e ekranit, ne pritje te femijeve te pare

Listës që vajzave Vip, të cilat priten të bëhen nëna, si duket këtë vit do t’i shtohen më tepër se asnjëherë tjetër. Mësuam se aktorja e njohur kosovare, Yllka Gashi, është shtatzënë dhe pret të sjellë në jetë një fëmijë.

Po ashtu, edhe çifti simpatik i ekranit, Ermali dhe Ami, presin më në fund të bëhen prindër, por jo vetëm edhe vajza e ëmbël e ‘Portokallisë’, këngëtarja Eneida Tarifaj është shtatzënë dhe pret të bëhen nënë për herë të parë.

Megjithëse këto janë burime të sigurta, vetë vajzat e ekranin ende nuk janë prononcuar për ta ndarë këtë gëzim me mediet./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Girls of the screen, expecting first child

Vip Ticket to girls, which are expected to become mothers, it seems this year will be added more than ever. We learned that the famous actress Kosovo Yllka Gashi, is pregnant and expects to bring to life a child.

Thursday, 9 February 2012

Ami i Ermalit gjithmone “IN”

Vajza e ekranit shqiptar nuk ka të ndalur, megjithëse për momentin nuk është në tv, apo në ndonjë spektakël, Ami, apo Armanda Toska, është e kërkuar. Si duket, kopertinat e revistave në Shqipëri duan ta kenë atë kudo dhe në faqe të parë.

E veshur shumë “in” duket nusja e Ermalit, edhe në këtë foto përkrah shumë modelëve të njohur, mes tyre edhe modeli i famshëm shqiptar, Marjan Zefi. Ndërsa kemi dëgjuar se Ami së bashku me Ermalin do të jenë sërish bashkë si çift prezantuesish në “Dancing with the Stars 2”./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ami of Ermal always "in."

Albanian screen daughter has not stopped, although at present it is not on tv, or any spectacle, Ami, or Armanda Tosca is required. Apparently, the covers of magazines in Bangladesh want to have it anywhere on the front page.

Dressed very "in" bride looks meda, even in this picture supports many popular models, among them the famous model Albanian, Zef Marian. While we have heard that along with the meda Ami will be back together as a couple prezantuesish on "Dancing with the Stars 2"./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online