All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Anaid-Marsid Sulova. Show all posts
Showing posts with label Anaid-Marsid Sulova. Show all posts

Tuesday, 13 January 2015

Anaidi sjell një super këngë dhe thotë ‘Habibi’ (Video)

E njohin në art si Anaid por në të vërtetë emri i tij është Marsid Sulova, djaloshi nga Elbasani por që ka vite që jeton në Tiranë sapo ka sjellë një tjetër këngë të bukur me një videoklip shumë interesant.

Anaidi ka lancuar klipin ‘Habibi’ një këngë realizuar në studion e Indrit Furtunës dhe po pritet shumë mirë në kanalin muzikor Youtube.

Kjo është kënga e tij me klip e dyta, ndërsa më herët ka pasur këngën ‘Buzëqesh’, këngë kjo me një video që si start është pritur shumë mirë.

Këngëtari simpatik dhe me një zë të vecantë ka studiuar 8 vjet në Liceun artistik ‘Onufri’ në Elbasan, por prej zhgënjimit që ka pasur pas konkurimin në Akademinë e Arteve në Tiranë, kishte pauzuar paksa për tu rikthyer pasionit të tij me disa këngë të bukura dhe për t’u mos u ndalur kurrë në karrierën e tij muzikore./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Anaidi brings a super song and says 'Habibi'

Know in art as ANAID but actually his name is Marsid Sulova boy from Elbasan but that has years of living in Tirana has just brought another beautiful song with a very interesting video clip. Anaidi has launched clip 'Habibi' a song performed in the studio of Indrit Storm and is expected very well in music channel Youtube.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online