All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Antigona Qena. Show all posts
Showing posts with label Antigona Qena. Show all posts

Saturday, 7 January 2012

Arsim Bunjaku: Kengetari Duhet te Kendoj dhe Jo te Shkruaj Vargje Banale...

Kengetaret “narcizoide”

Diskutimi gjithmone permbyllet duke thene se cka t’i servosh publikut, ashtu edhe do ta mesosh dhe edukosh ate. Muzika gjithmone ka mbushur shpirtin, por kjo ndodh edhe sot derisa ajo permban elemente sic i ka hije. E ne keto elemente qe nuk jane qindra, rol te madh luan edhe teksti i kenges, duke qene hallka pa te cilen as kenga s’mund te quhet e tille, si impakt kryesor ne mbajtjen mend gjate te saj ose dominimin sezonal.

U diskutua e diskutohet me qindra here se sot tekstet jane ndryshe, nuk i kendojne me bilbilat e gezimit, por kane target nje shtrese tjeter. Per dike, me keq se tekstet e rendomta jane ato te cilat shkruhen nga vete kengetaret, shumica prej tyre pa haber per muzike. Kompozitori dhe tekstshkruesi Arsim Bunjaku thote se kengetari prape duhet te mbetet kengetar, perjashtuar disa qe kane treguar lidhje te mira vargjesh per tekstet e kengeve te tyre.

Saturday, 21 March 2009

Antigona Qena Promovon Albumin "Kenga Ime"

U promovua albumi i Antigona Qenes


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: express live 19.03.09 kacaniku
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online