All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Anton Sokoli. Show all posts
Showing posts with label Anton Sokoli. Show all posts

Friday, 1 March 2013

Truproja nga Prizreni qe i ruan VIP-at ne Zvicer

Quhet Anton Sokoli dhe ka 18 vjet që merret me sigurimin dhe ruajtjen e personazheve më të njohura internacionale që hyjnë dhe dalin nga Zvicra.

Ai është nga Prizreni me origjinë, ndërsa ne mësojmë se femra më simpatike që Antoni e ka ruajtur ka qenë bukuroshja Paris Hilton. Madje, ai e quan femër jo vetëm të bukur, por edhe me plot humor.

Antoni, duke e dashur shumë këtë profesion, pasi është shkolluar në Izrael, së bashku me shokun e tij. Edhe ky shqiptar, Gëzim Ajvazi, ka me licencë kompaninë e tij të sigurimeve, “Royal Security Guard”, po në Zvicër./Maksim Gjokaj/

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Prizren bodyguard who keeps VIPs in Switzerland

Called Anton Sokol and has 18 years of dealing with the security and protection of internationally recognized characters into and out of Switzerland. He is from Prizren origin, and we learn that the most charming women Anthony has maintained there was beauty Paris Hilton.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online