All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Antoneta Nushi. Show all posts
Showing posts with label Antoneta Nushi. Show all posts

Monday, 18 May 2009

Antoneta, Nena e Bjordit, e Zhgenjyer!

Antoneta
/photo top channel/

Antoneta, zhgenjimi qe iu lexua ne fytyre

Me sa duket ajo qe e ka perjetuar me shume daljen e Bjordit nga shtepia ka qene e ema e Bjordit, zonja Antoneta, e cila ka mbetur e shtangur nga vendimi qe ka marre publiku.

Antoneta, e ema e Bjordit, e cila gjate gjithe kohes qe Bjordi ka qene ne loje ka qendruar ne Shqiperi, eshte zhgenjyer shume, kur emri i banorit qe duhet te linte shtepine, ishte emri i djalit te saj. E ema, ashtu si eshte komentuar dhe nga analisti i "zi" i BB, Virusi, ka lobuar shume per djalin e saj, duke qene mjaft aktive gjate neteve te spektaklit dhe duke dhene mjaft intervista. Te njejten gje, ajo nuk nguroi ta bente dhe kur Bjordi la shtepine, duke uruar, me syte dhe fytyren qe shprehte merzitjen e saj, qe te gjithe te kene nje djale si Bjordi! Megjithate duhet te jete e lumtur qe te pakten "nusja" arriti te shkonte ne finale. /shekulli/17.05.09/

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Antoneta, frustration that was read in facial

Apparently she was very experienced with the emergence of Bjordit from home has been Bjordit mother, Mrs Antoneta, which has remained fascinated by the decision that has taken public.

Antoneta, the mother of Bjordit, which at all times who has been playing Bjordi remained in Albania, is very disappointed, when the name of the inhabitant to be leaving home, was the name of her son. The mother, as is the comment from analyst and "black" WB, virus, has lobbied for more her son, being very active nights of spektaklit and giving enough interviews. The same, it does not make nguroi and when Bjordi left home, congratulating, with face and eyes expressing merzitjen her, that all have a boy as Bjordi! However, should be happy that at least "bride" managed to go in the final.
]]

Saturday, 25 April 2009

Flash News 25 Prill 2009 (2)

Alba Vip Flash News
Alba Vip Flash News 25 Prill 2009 (2)

- Edmond Kapllani behet baba me te dashuren gjermane. Futbollisti durrsak 26 vjecar qe luan ne skuadren e Karlsruher SC ne Gjermani, eshte bere baba i nje vajze te cilen e ka quajtur Liviana. Femija ka ardhur ne jete me pak se 1 muaj me pare, pas nje historie dashurie me nje vajze gjermane. /panorama/

- Samanta Karavella duet me djalin me emrin Roy. Keto dite ajo perfundon kengen e saj me te re, ndersa shume shpejt do filloje punen per xhirimin e klipit poashtu. Behet fjale per nje duet ne stilin RnB. Djali qe dota shoqeroje ne duet quhet Roy, i cili eshte autori i kenges, per te cilen po punon ne studion e tij "Roy Records". /panorama/

- Mamaja e Bjordit: "Nuk po arrij te bind prinderit e Adeles". I ka premtuar te birit te shtunen e kaluar, gjate spektaklit, se do ta ndihmonte qe t'ia bente me te lehte marredhenien e tij me Adelen duke tentuar qe te bisedoj me prinderit e saj. "Deri tani nuk kam arritur te flas, pasi mamase se Adeles i duhet akoma kohe. Me vjen keq qe i ati eshte larguar dhe e ka pritur keq vendimin e Adeles per te marre pjese ne Big Brother..." ka thene Antoneta, mamaja e Bjordit. /panorama/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

- Edmond Kapllani becomes father to German girlfriend. Soccer player durrsak 26-year-old who plays in the team Karlsruher SC in Germany, has become the father of a girl which has called Liviana. Child has come to be less than 1 month ago, after a romance with a German girl. / Panorama /

- Samanta Karavella duet with son named Roy. These days, she ends her song with the new, and very soon will begin work for shooting klipit also. Be a duet in the style RnB. Dota boy that accompany the duet called Roy, who is the author of the song, which is working in his study "Roy Records. / Panorama /

- Mother of Bjordit: "I can not get to convince parents of Adeles. I had promised to his son last Saturday, during spektaklit, that would help you to make it easier relationship with his Adelen trying to talk to her parents. "So far I have not managed to speak after mamase that Adeles still needs time. I regret that his father is away and waited Adeles bad decision to participate in Big Brother ..." Antoneta said, mother of Bjordit. / Panorama /
]]

Sunday, 19 April 2009

Tension Nenash Ne Studion e Big Brother

Nenat Sanije dhe Antoneta
/photo top channel/

Tension nenash ne studion e Big Brother

Nena e Adeles eshte vene mbreme ne pozite te veshtire, pas kembenguljes se drejtueses se emisionit Big Brother, ne pyetjet e saj mbi historine Bjordi - Adela, brenda mureve te shtepise se reality shoe-t.

Tensioni ne studio u rrit, pasi nena e Bjordit, ne nje deklarim te gjate per djalin e saj, e porositi ate te "mbante afer Adelen". Ajo tha se e donte fort vajzen nga Kavaja duke iu kundervene keshtu zerave ne faqet roze te shtypit, se ajo ishte kunder kesaj lidhjeje mes dy te rinjve.

Nena e Bjordit tha mbreme, per here te pare gjate emisionit se, sipas saj, "prinderit e Adeles jane nen presionin e opinionit kavajas" dhe se "Adela i kujtonte veten e saj kur ishte 18 vjece". "Isha 18 vjec, plot me endrra, dhe prinderit e mi trembeshin per mua. Me martuan me shkuesi", - tha ajo duke iu drejtuar Bjordit.

Ajo shtoi me tej se e mbeshteste Bjordin ne veprimet e tij, mbeshteste dashurine qe ai kishte ndaj Adeles dhe se ishte krenare per menyren se si po luante djali i saj.

Por, mamaja e Bjordit ka folur gjate edhe per prinderit e Adelajdes, duke u kerkuar atyre qe te jene me te dashur me vajzen e tyre, me qellim qe edhe ajo te jete me e lire brenda shtepise dhe te mos jete gjithmone nen ankthin e "braktisjes" nga prinderit. Nderkohe, ne studio ka qene e pranishme nena e Adeles dhe tezja e saj.

Pas deklarimit te gjate te nenes se Bjordit, nena e Adeles u ftua te flase, por me qetesi dhe duke matur mire cdo fjale, ajo i hodhi uje zjarrit, duke u shprehur se "dashuria eshte ndjenje e bukur, por Adela ka nje baba, nje nene dhe nje familje, dhe se keto gjera do bisedohen pasi ajo te dale nga shtepia e Big Brother-it".

Drejtuesja e emisionit kembengulte ne pyetjen, "A eshte, sipas jush, histori dashurie ajo mes dy te rinjve". Por, nena e Adeles, nuk pranoi te pergjigjej. Pas saj drejtuesja e emisionit iu drejtua tezes se Adeles, por as kjo e fundit nuk pranoi te fliste asnje fjale, madje kamerat nuk e fokusuan as si figure.

Adela si personazh ka shkaktuar nje tronditje te vertete ne qytetin e saj. Raportet prej andej flasin per nje ndjeshmeri te larte te opinionit lokal, ndaj saj dhe gjithckaje qe lidhet me te. Ndodhin edhe gjera te shemtuara, sic ishte disa dite me pare perpjekja per te vene ne grindje familjen e Adeles me familjen e nje mesueseje kolege, Teuta Hizmo, nenen e kengetarit te njohur, Erti Hizmo.

Ne forumin ulqini.com u shfaqen komente dhe reagime nen emrin e familjes Hizmo, por qe ne fakt nuk jane bere prej tyre. Incidente te tilla po shoqerojne nje klime te pazakonte tensioni qe ka perfshire kete lokalitet.

Rasti i Adeles, ne fakt, deshmon jo vetem perpjekjet e nje vajze per t'iu arratisur provinces, por edhe ekzistencen e dy Shqiperive: Shqiperise virtuale brenda ekraneve, me emisione te ketij formati, dhe Shqiperise reale ne terren, qe duket ende e papergatitur per sfida te tilla sociale. /shekulli/19.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: antoneta sanie sanije adela adelaida xhamani biord biordi bjordi mezini
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Tensions of mothers in Big Brother studio

Mother Adeles been difficult position in the evening, after insistence that moderator emission Big Brother, in questions about its history Bjordi - Adel, within the walls of the house that reality shoe-t.

The tension rose in the studio, as Bjordit mother, in a statement during the her son, and ordered him to "keep close Adelen. She said she wanted the daughter of Kavaja strongly opposed by so items in pink pages of the press, it was against this relationship between two young people.

Mother said Bjordit evening, for the first time during the emission, according to her, "the parents are under pressure Adeles opinion kavajas" and that "Adel reminded itself when he was 18 years old." "I 18 years old, full of dreamy, and my parents trembeshin for me. With shkuesi married" - she said Addressing Bjordit.

She added further that Bjordin in support of his actions, that he had love back to Adeles and he was proud about how her son is playing.

But the mother has spoken Bjordit during the Adelajdes for parents, asking them to be more loved by their daughter, so that it also be free within the home and not be always under the nightmare of " abandonment "by parents. Meanwhile, the studio has been present Adeles mother and her tezja.

After long stating that Bjordit mother, mother Adeles was invited to speak, but calmly and well, weighing every word, she threw water fire, saying that "love is a nice sentiment, but Adel has a father, a mother and a family, and that these things will be discussed as it emerged from the Big Brother house it. "

Head of the emission insist question, "Is, in your opinion, what love story between two young people." But Adeles mother, refused to respond. After the head of its emission tezes that Adeles addressed, nor the latter refused to speak any words, even the cameras not as focused nor figure.

Adel as the character has caused a real shock in her town. Reports speak of the way for a high sensitivity to local opinion, and to her everything that relates to it. Even the ugly things happen, as was a few days ago trying to put the bickering family Adeles with the family of a colleague mesueseje, Teuta Hizmo, mother of singer known, Erti Hizmo.

We ulqini.com forum feedback and comments were appearing under the name of the family Hizmo, but which in fact are not made by them. Such incidents are associated with an unusual climate of tension that has included this locality.

Case Adeles, in fact, proves not only the efforts of a girl to run the province, but also the existence of two Shqiperive: Albania within virtual screens, with emissions of this format, and Albania in the real field, that still seems unprepared for such social challenges.
]]

Saturday, 18 April 2009

Big Brother Albania 2: Antoneta "Adela e Ka Fituar Big Brother!"

Antoneta Mamaja Bjordit
/photo top channel/

Antoneta:“Adela e ka fituar Big Brother!”
18/04/09 22:34

Zakonisht jane banoret brenda shtepise qe marrin surpriza, por kete here “Big Brother” ka vendosur qe te jete nje person nga publiku qe ta marre ate. Ajo ishte Znj. Antoneta mamaja e Bjordit. Bjordi me ane te ditarit i ka bere nje kerkese per ta ndihmuar ne lidhjen e tij me Adelajden ,duke u bazuar nga besimi qe ka ai per nenen e tij. Ajo i ka ofruar te gjithe mbeshtetjen e saj dhe i ka shprehur se do e ndihmoje per te ndryshuar ate mentalitet qe eshte rrenjosur tek Adelajda, dhe personat qe mendojne si ajo. Arbana e ka pyetur per mendimin e saj ne lidhje me Adelajden. Ajo ka thene:-“Per mua Adela e ka fituar Big Brother!”

Bjordi dhe znj Antoneta

- - - - - - - - - - - - - - - -
LETRA E BJORDIT

E dashur mami,

Para se gjithash, te them qe me mungon shume, dhe ti e di kete. Te mendoj cdo dite e shpresoj qe ti te jesh krenare per mua. Me fal nese ndonjehere bej ndonje gaf, por e di se ti me kupton. Te shkruaj pasi kam nevoje per ndihmen tende, e di qe vetem ti me cilesite e tua diplomatike, mund te me ndihmosh. Ceshtja eshte delikate. E di qe po me ndjek nga dita ne dite ne kete aventuren time ketu brenda. Dhe sigurisht qe tani e ke kuptuar qe nje pjese e rendesishme e kesaj aventure per mua eshte Adela. Une ne keto dy muaj jam angazhuar ta ndihmoj Adelen te ndryshoj per mire jeten e saj, duke provuar qe t'i c'rrenjose komplekset dhe friken qe nje mentalitet, te cilin ti e njeh shume me mire se une, eshte mbjelle ne koken e saj. Per te bere kete gje, kam kthyer ne thesar mesimet e tua, mesimet e vizionin qe ti ke per jeten dhe provova t'i perdore ato me se miri per ta ndihmuar kete vajze e cila tani ka zene nje vend te vecante ne zemren time. Por, fatkeqesisht, kjo bote me te cilen une kam te beje, eshte me e forte se une dhe entuziazmi me te cilin une jetoj jeten, e me te cilin une i bej gjerat qe dua, nuk me mjafton per te luftuar mentalitetet te cilat gjejne strehim ne zemrat e njerezve edhe pse ata mund te jene shume te mire.

Sot, kerkoj ndihmen tende! Kam nevoje per ndihmen tende jashte kesaj shtepie, ku une nuk mund te bej asgje. Duhet te flasish me prinderit e Adeles, duhet t'u besh te kuptojne se cfare po ndodh. Duhet t'u besh te kuptojne, ashtu sic ti di te besh dhe t'u perkujtosh faktin se kur jeta jetohet ne dashuri, ajo mund te jete vetem nje jete e bukur. Per Adelen opinioni i prinderve eshte shume i rendesishem. Kjo eshte arsyeja qe ajo nuk ndjehet e lire te jetoj kete eksperience ne menyren me te mire te mundshme dhe ti, jam i sigurte qe, e kupton shume mire se kjo gje eshte nje mekat.

Mami, beje me te miren tende. Kam besim tek ti!

Te adhuroj dhe me mungon cdo dite e me shume! Pershendetje te gjithe!
Te perqafoj e puth forte! Je unike!

Bjordi

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Antoneta: "Adel has won Big Brother!"
18/04/09 22:34

Usually people are within the Station take surprises, but this time "Big Brother" has decided to be a person from the public to take it. She was Mrs. Antoneta mother of Bjordit. Bjordi by journal has made a request to assist them in connection with his Adelajden, relying by faith that he has for his mother. It has offered all its support and has indicated it will help to change that mentality that is rooted in Adelajda, and people who think it. Arbana has asked for its opinion regarding Adelajden. She has said: - "For me Adel has won Big Brother!"

Bjordi's letter

Dear mum,

Above all, to say that many lack, and you know this. To think that every day and hope you to be proud of me. I'm sorry if you ever do any gaf, but you know that with understanding. To write because I need help and effort, you know that only with the requirements of your diplomatic, can help with. The issue is delicate. I know you are pursuing with every day in this adventure with my here. And of course now that you understand that an important part of this adventure for me is Adel. In these two months I am committed to help Adelen to change her life for good, trying to c'rrenjose complexes and that a fear mentality, which you know very well that I, is planted in the head her. To do that, I turned to treasure your lessons, lessons that you have the vision to life and tried to use them best to help this girl who is now busy in a special place my heart. But, unfortunately, this world with which I have to do is stronger than I and enthusiasm with which I live life, and which I do the things you want, with not enough to fight mentalitetet find that accommodation in the hearts of people even though they can be very good.

Today, request help and effort! I need help and effort outside this House, where I can not do nothing. Should flasish with parents of Adeles, should do to understand what is happening. Need to do to understand, as you know and do to the fact that when life perkujtosh live in love, it can only be a beautiful life. For Adelen opinion of parents is very important. This is why it does not feel free to live this experience in the best way possible and I am sure that you understand very well that this is a sin.

Mum, make the best effort. I trust you!

To worship and missing every day and more! Pershendetje all!
Embrace and kiss forte! You are unique!

Bjordi
]]

Wednesday, 18 March 2009

Mamaja e Bjordit, Lidhja me Adelen S'mund Te Funksionoje!

Bjordi Mezini
/photo top channel/

Mamaja e Bjordit: Lidhja me Adelen s'mund te funksionoje

Nje histori e nisur pothuajse dy jave me pare dhe e konkretizuar me nje puthje ka elektrizuar te gjithe shikuesit e emisionit "Big Brother". Bjordi dhe Adela kane pritur deri sa kane hyre ne nje dhome ku menduan se nuk i shihte askush per ti dhene njeri-tjetrit nje puthje pasiononte. Por kjo eshte nje realitet apo thjesht nje tjeter hile per te qendruar sa me gjate ne loje. Mamaja e Bjordit, Antoneta Mezini, mendon se nga ana e djalit te saj nuk ka asnje loje por mban shume rezerva per Adelen. Ajo e konsideron vajzen e re si te paedukuar mire dhe me shume komplekse e per kete arsye mendon se ka nje mije arsye perse lidhja e tyre nuk mund te vazhdoje. Antoneta Mezini ka komentuar edhe marredhenien e Bjordit me te atin duke thene se gjeja e pare qe do beje kur ai do dale do te jete takimi me te pas me shume se 20 vitesh.

Cfare mendoni per "miqesine" qe ka lindur mes Bjordit dhe Adelaides?
Si fillim, gjerat qe kane ndodhur aty brenda, nuk varen nga une, sepse po te isha une, do t'u jepja nje zgjidhje tjeter. Bjordi eshte njeri shume sensual, i sinqerte dhe, te pakten, mendoj qe, per kohen qe eshte aty dhe i shpreh kete dashuri Adeles, ai ndjen dicka. Nuk jam ne gjendje te garantoj se cfare qendrimi do mbaje Bjordi me Adelen pasi te dale nga Big Brother-i.

Bjordi puth Adelen

Me aq sa e njihni Bjordin (qe dihet e njihni me mire se cdokush tjeter) dhe Adelen, mendoni qe kjo eshte vetem pjese e lojes, apo ka dicka tjeter?
Mendoj se Bjordi ndien, e ka vleresuar mbi te tjerat. Tek Adela, Bjordi gjen nje vajze inteligjente, por Bjordi nuk mund te arrije te kuptoje. Jam e bindur qe Adela nuk do te ishte nje shoqe jete e Bjordit, kete e them per 1000 arsye. Sic shihet, Bjordi eshte rritur pa komplekse, eshte i hapur dhe shume i dashur me te gjithe njerezit ne pergjithesi. Adela kete e ndien, por nuk arrin qe, te pakten, per nje moment, t'ia ktheje Bjordit tere simpatine dhe dashurine qe ai kerkon me delikatesen e nje vajze 23-vjecare. Une nuk mund te gjykoj familjen e saj. Jane munduar ta edukojne me aq sa kane mundur, e kane shkolluar, i kane dhene nje profesion qe ajo t'i jape edukate dhe dije nje brezi tjeter, por jam e bindur qe nuk kane mundur qe Adelen ta rrisin pa tere keto komplekse. Me vjen shume keq per Adelen, une e kuptoj dhe si nene dhe si grua qe, kunderveprimet ose kunderpergjigjet qe ajo i jep Bjordit, jane ndryshe me ato cfare ajo ndien. Kjo duket qarte. Vetem nje gje une nuk ia fal Adeles: Bjordi eshte drita e syve te mi, e kam rritur me aq mund e sakrifice, natyrisht kur ishte i vogel mund t'i kem dhene ndonje denim, ose ndonje shuplake, per ta bere kete qe eshte sot, por me dhemb zemra kur e shikoj qe dashurise se Bjordit, Adela i pergjigjet me pantofla dhe me goditje.

Nese do te kishit mundesine t'i flisnit direkt Bjordit dhe Adeles, cfare do t'u thoshit?
Ne qofte se une do kisha Bjordin perpara, do te kisha pak per t'i thene, se e shikoj qe ai s'po ben asgje te keqe, po reziston duke bere dhe kundershtare, (gje qe s'eshte ne natyren e tij) me banore te tjere, per situata qe Adela po i krijon, ndersa me Adelen, ne qofte se do te me jepej roli si nene dhe mike, do me duhej shume pune per te bere. Adela gjerat i kupton vetem nga ana teorike. Ne radhe te pare, do t'i jepja shume dashuri dhe shume perkedhelje, gje qe Adeles, me duket, se i ka munguar. Do ta mbroja nga tere ata njerez qe per Adelen jane kthyer ne kundershtare te saj. Do ta mesoja te pergjigjej embel dhe me shume delikatese, pa qene nevoja te ulerije dhe te cirret. Per mua, Adela ngelet njeri pozitiv.

Cilet jane konkurrentet me te forte, pervec Bjordit?
Them se Bjordi u ka dhene shume kenaqesi tere shikuesve dhe, me sa po e ndjek, ka adhuruesit e tij nga te gjitha moshat dhe une bashkohem me ta, por une bej tifo per Adin dhe Liriten.

Cilet jane konkurrentet me te forte per Bjordin?
Duke pasur parasysh qe Bjordi eshte rritur ndryshe dhe demonstron ne cdo moment te jete i padjallezuar, konkurrentet qe mund ta perdorin kete fakt te Bjordit, mund te jene Qetesori dhe Aida.

Ke shihni ne finale?
Aiden dhe Bjordin.

Cfare vendimi mendoni se do marre Bjordi per te atin?
Them se Bjordi eshte i lumtur qe ju dha e drejta nga ana ime, te lidhet me te atin dhe, besoj se gjeja e pare qe do te beje kur te dale nga shtepia, do te jete takimi me te atin dhe une jam plotesisht dakord. /elona demollari/shekulli/17.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: antoneta nushi adelaida adelajda xhamani biord mezini
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]

Mother of Bjordit: Relationship with Adelen cannot work

A story started almost two weeks ago and with a kiss konkretizuar has electrified audiences throughout the emission of "Big Brother". Bjordi and Adel have waited until they entered a room where he thought he did not see nobody to give each other a kiss pasiononte. But this is a reality or just another trick to stay longer in the game. Mother of Bjordit, Antoneta Mezini, thinks that by her son, but there is no game bears more reservations for Adelen. She considers the new daughter as well unnurtured more complex and for this reason believes that there is a thousand reasons why their connection can not continue. Antoneta Mezini commented Bjordit of the relationship with the father saying that the first thing will do when he will be brought to the meeting after more than 20 years.

What do you think the "friendship" that has arisen between Bjordit and Adelaides?

To begin with, things that have happened inside there, I do not depend on because if I were I would be a solution jepja else. Bjordi is one very sensual, honest and, at least, I think that, for the time that is there and expresses this love Adeles, he sensed something. I am not able to guarantee what will stay with Adelen after Bjordi keep out of Big Brother's.

As far as know Bjordin (who know know better than everyone else) and Adelen, think that this is only part of the game, or something else?

I think it feels Bjordi, has appreciated over the others. In Adel, Bjordi finds an intelligent girl, but can not achieve Bjordi understand. Adel am convinced that there will be a wife be Bjordit, say this for the 1000 reason. As seen, Bjordi is grown without the complex is open and very affectionate with all people in general. Adel's this feels, but that fails, at least, for a moment, to revert Bjordit entire sympathy and love that he wants to delikatesen a 23-year girl. I can not judge her family. Jane tried to educate the extent possible, have, have educated, have given it a profession to provide breeding and suggested a different generation, but am convinced that you were unable to raise Adelen without all these complexes. Deeply regret the Adelen, I understand and articles and as a woman who, reaction or response that it gives Bjordit, otherwise they are what she feels. This seems clear. Only one thing I do not condone Adeles: Bjordi the light of my eyes, I've grown up with so may of sacrifice, of course, when he was small can I have given any punishment, or a buffet, to make that which is today, but with heart hurts when you see that love Bjordit, Adel replies with slippers and stroke.

If you would have the opportunity to speak directly Bjordit and Adeles, what would say?

If I would have Bjordin before, would be less for thene, and see that it makes s'po nothing wrong, but resisted making and opponents, (which none in his nature) with other inhabitants, the situation that is creating Adel, while the Adelen, if you granted the role as mother and friend, will have to much work to do. Adel understand things only by theory. In the first place, would love more and more jepja stroke, which Adeles, with looks, it has lacked. Will defend the entire Adelen for people who have returned to her opponent. Meson will be responding with more delicacy and sweet, without the need to growl and cirret. For me, Adel man remains positive.

What are the competition stronger, except Bjordit?
Bjordi say that has given much pleasure and all viewers, it is pursuing, has his adhuruesit from all ages and I join them, but I typhus for Adin and Liriten.

What are the strongest competition for Bjordin?
Given that increased Bjordi is different and demonstrates at every moment to be sincere, that the competition can use this fact to Bjordit can be Qetesori and Aida.

You see in the finals?
Eide and Bjordin.

What do you think will take the decision to Bjordi father?
Bjordi say it is happy that the right given by my father to be associated with and, I believe that the first thing to do when out of the house, will be meeting with the father and I am fully agree.

Saturday, 14 March 2009

Flet Mamaja e Bjordit, Antoneta!

Antoneta Nushi
/antoneta nushi, photo top channel/

Flet mamaja e Bjordit, Antoneta
“Do desha qe xhentileses se Bjordit, Adelajda te mos i pergjigjej me dhune”

Meqe Adelajda dhe Bjordi kane krijuar nje lloj afrimiteti, cfare mendon e ema e Bjordit per kete lidhje.

Nje ndjenje qe ka lindur mes Bjordit dhe Adelajdes brenda shtepise. Si do ta komentonit?
Eshte nje histori, qe e ka bere kurioz publikun.

Cfare do te mund te thonit me teper?
Do desha qe dashurise dhe xhentileses se Bjordit, Adelajda te mos i pergjigjej me arrogance dhe dhune!

Pse ju e quani dhune?
Po. Te marresh nje pandofel dhe ta qellosh tjetrin, ashtu si ajo ka bere me Bjordin sic e kemi pare te gjithe, natyrisht qe eshte dhune. Nuk pajtohem ne menyre absolute me sjelljen e saj.

Domethene ju nuk i shihni bashke ata te dy?
Kjo eshte e vetmja arsye, qe me ben te jem kunder.

Doni te thoni qe lidhja 5- vjecare e Adelajdes nuk perben problem?
Jo. Natyrisht qe si grua mendjehapur qe jam, per mua nuk perben problem fakti qe ajo eshte me e madhe ne moshe se Bjordi, qe ka patur nje eksperience dashurie 5 vjecare, apo qe ka ato komplekset e saj kur i thote; “mos me prek!”. Per mua perben problem vetem sjellja e dhunshme ndaj Bjordit, dhe une jam totalisht kunder asaj sjelljeje.

Cili eshte parashikimi juaj, a do ta votoje publiku Adelajden?
Adelajda duke ndjere per Bjordin ka krijuar brenda shtepise nje “story”. Nga eksperiencat qe kemi pare ne “Grande fratello”, keto histori shkojne me gjate, dhe zgjasin jetegjatesine e banoreve protagoniste brenda shtepise. Por sjellja e Adeljades keshtu, them se i ka prishur pune asaj vete, pasi mendoj se publiku nuk ka nevoje per skena te tilla. /panorama/14.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: biord mezini biordi bjordi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]
The mother of Bjordi speaks, Antoneta.

"It was like xhentileses that Bjordit, Adelajda not responding with violence"

Since Adelajda and Bjordi have created a kind afrimiteti, what the mother thinks Bjordit for this connection.

A sentiment that has arisen between Bjordit and within Adelajdes Station. How would you comment?
It is a story that has made the curious public.

What could say more?
Would like to love and xhentileses that Bjordit, Adelajda not responding with violence and arrogance!

Why do you call violence?
Yes. Receive an pandofel and qellosh another, as it has done with Bjordin as we see all, of course, that is violence. So absolutely disagree with her behavior.

Ie you do not see those two together?
This is the only reason that makes me be against.

Would you like to say that the connection 5 - year Adelajdes is no problem? No. Certainly as a woman who was mendjehapur am, poses no problem for me was the fact she is great in that age Bjordi, which has had a 5-year experience of love, or that those complexes when its says, "Do not touch me! ". Poses a problem for me only to violent behavior Bjordit, and I am totally against that conduct.

What is your forecast, or the public will vote Adelajden?
Adelajda by Bjordin felt for the Station has created a "story". From experience we have seen in "Grande fratello", these stories go longer, and prolong the life of the inhabitants within protagoniste Station. But bringing Adeljades so, say it has broken her own work, because I think that the public has no need for such scenes.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online