All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Antonin. Show all posts
Showing posts with label Antonin. Show all posts

Saturday, 25 April 2009

Ani Flet Per Big Brother Albania 2

Ani Big Brother Albania 2Ani per Big Brother 2

Ani: Nuk jam ndare nga e dashura
Tonin do ta nxirrja qe neser nga shtepia


Je penduar ndonje moment per pranine tende ne “Big Brother”?
Jo, madje do t’i rikthehesha nje eksperience te tille me shume deshire.

A mendon se ke bere gabime dhe cfare do te ndryshoje ne sjelljen tende brenda shtepise se BB?
Gabimi im kane qene momentet kur bija ne deshperim dhe sikleti qe pata ne kohen qe duhej te zhvishesha per te dale ne pishine. Po te rikthehesha do te isha me i qeshur dhe me i cliret.

A i trembesh gjykimit te familjareve te t’u?
Jo, ata me kane perkrahur gjithmone.

Kush nga banoret te zhgenjeu?
Asnjeri.

Cilet ishin miqte e t’u me te mire brenda shtepise?
Adi, Dritani dhe Aida.

A te vjen keq qe mediat kane folur per lidhjen tende te dashurise?
Jo.

A je ndare nga e dashura per te cilen ke treguar?
Jo, nuk jam ndare.

Po te lidheshe me ndonje vajze atje brenda, a do te beje seks para kamerave?
Jo.

Cilin nga banoret qe jane aktualisht brenda shtepise se BB-se do ta nxirrje qe neser?
Tonin.

Cfare do te doje te beje ne keto momente?
Te dilja jashte Shqiperise per pushime.

Ani per banoret e Big Brother 2

AIDA
Gjerat pozitive - Me pelqente fakti se bente shume humor me mua.
Gjerat negative - Eshte pak nevrike.

MOZA
Gjerat pozitive - E bukur.
Gjerat negative - E bukur.

ADELAJDA
Gjerat pozitive – Oratore.
Gjerat negative - Nuk di t’i thote gjerat ne sy.

BIKA
Gjerat pozitive - E drejtperdrejte.
Gjerat negative - Nuk me pelqente kur terhiqej nga loja.

LIRITA
Gjerat pozitive - Me pelqenin batutat e saj.
Gjerat negative - Ndonjehere ishte e akullt.

ANJEZA
Gjerat pozitive - Vajze me kurajo.
Gjerat negative - Ishte pak e larget me mua.

JUNA
Gjerat pozitive - E sjellshme.
Gjerat negative - Nuk ka ndonje gje qe nuk shkon tek ajo.

ADI
Gjerat pozitive - Me ka pelqyer qe para se te hyja dhe brenda shtepise kishim nje komunikim perfekt.
Gjerat negative - Nuk me pelqeu vetem nje here qe e tejkaloi me pijen.

QETSORI
Gjerat pozitive - Me mua ishte ne rregull per gjithcka.
Gjerat negative - Me te tjeret me dukej se e kalonte masen.

ARJONI
Gjerat pozitive – Sportiviteti.
Gjerat negative – Vetizolimi.

BJORDI
Gjerat pozitive – Humori.
Gjerat negative - Rastet kur fl iste me fjale banale.

DRITANI
Gjerat pozitive – Saktesia.
Gjerat negative – Serioziteti.

TONI
Gjerat pozitive - Te qeshuren.
Gjerat negative - Nuk m’u duk shume i sinqerte.

ARJANI
Gjerat pozitive - Bagazhi jetesor.
Gjerat negative - Nuk i le te tjeret qe te flasin.
/gazeta shqip/25.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: antonin
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Ani for Big Brother 2

Do you regret any moment for the presence and effort in "Big Brother"?
Not even to return such an experience more like.

Do think you make mistakes, and what will change in behavior and effort within the BB house?
Error have been moments when my daughter was in despair and sikleti had the time needed to zhvishesha to appear in a swimming pool. Yes I will be rikthehesha with jovial and flippant.

A trial of family members afraid to be?
No, they have always supported.

Who is disappointed by the residents?
None.

Who were the best friends et'u within the Station?
Aad, Dritani and Aida.

Is sorry that the media have spoken for your love connection?
No.

Are you separated from the love for which you have shown?
No, I am not separated.

If the lidheshe with any girl in there, will make sex before camera?
No.

Which by residents who are currently within the home that WB will nxirrje that tomorrow?
Tone.

What will take to make these moments?
Dilja outside Albania for the holidays.

Ani for the residents of Big Brother 2

Aida
Positive things - like the fact that many do humor me.
Negative things - is a little nervous.

MOZA
Positive things - beautiful.
Negative things - beautiful.

ADELAJDA
Positive things - orator.
Negative things - I do not know to say things in their eyes.

BIKA
Positive things - directly.
Negative things - like when I do not withdraw from the game.

Freedoms
Positive things - like the mot her.
Negative things - sometimes it was freezing.

ANJEZA
Positive things - courage girl.
Negative things - It was a little distant with me.

JUNA
Positive things - polite.
Negative things - There is not anything that goes to it.

ADI
Positive things - With liked that before hyja and the Station had a perfect communication.
Negative things - not like the only one here who exceeded the drink.

QETSORI
Positive things - With me was in order for everything.
Negative things - with others seemed to pass the measure.

ARJONI
Positive things - Sportiviteti.
Negative things - Vetizolimi.

BJORDI
Positive things - humor.
Negative things - FL iste Cases where the word blue.

DRITANI
Positive things - Accuracy.
Negative things - seriousness.

Tony
Positive things - the qeshuren.
Negative things - I do not seemed very honest.

ARJANI
Positive things - living luggage.
Negative things - not to let others speak.
]]

Saturday, 11 April 2009

Big Brother Albania 2: ANI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

ANTONINI ELIMINOHET!

Antonin Big Brother Albania 2

Eliminim i dyfishte sonte!

Kesaj radhe pa shaka, Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 32% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Antonini!
- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Antonini eshte eliminuar ne nje menyre te vecante, sipas vendimit te Vellait te Madh. Duke filluar nga Mimoza, e cila ishte ajo e fundit qe shpetoi nga te nominuarit e javes se kaluar, duhej te zgjedhej nje person tjeter per te shpetuar nga nominimi i dyte i nates. Ajo zgjodhi Adin, Adi zgjodhi Bjordin, Bjordi zgjodhi Adelen e keshtu me radhe, ne fund mbeten vetem kater persona qe dolen ne votim te dyte, Juna, Ari, Toni dhe Ani. Dhe rezultati pas votimit ishte eliminimi i Anit. Por, si pame me heret ne spektakel, duket qe Ani jashte do te fitoje prapa dashurine e tij te vjeter, nje lepuroshe qe ai e ka xhan dhe per te cilen ai kishte folur gjersa ishte brenda.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 2: Surpriza e Anit!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 64, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

“Te kam xhan lepurushi im”
11/04/09 21:23

Ani ishte nje nga banoret per te cilin “Big Brother” kishte organizuar nje surprize. Ai gjate jeteses brenda ne shtepi ka folur per nje histori dashurie te cilen ai e ka perjetuar ne cdo cast. Gjate spetaklit eshte ndjekur nje klip ku Ani ka treguar per kete dashuri. Ai ka degjuar nje audiomesazh te vajzes se zemres se tij e cila ka shprehur:-“Te pres dhe te kam xhan lepurushi im!” Banoret jane gezuar nga surpriza e Anit, dhe Mimoza i ka thene :-“Na u martove!”
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

"Love you, my bunny rabbit"
11/04/09 21:23

Ani was one of the people for whom "Big Brother" had organized a surprise. He long life within the home has spoken for a love story which he has experienced in every moment. During spetaklit is pursuing a klip where Ani has shown love for this. He has heard a audiomessage from the girl that is on his heart, which has expressed: - "I wait for you and love you my bunny rabbit!" Homemates were happy for Ani's surprise, and Mimoza has said: - "You're getting married!
]]

Sunday, 22 March 2009

Big Brother Albania 2: Ani Tregon Per Veten!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 44

Ani tregon per veten
22/03/09 01:30

“Na trego ndonje gje per veten”- i ka thene Aida Anit. Ani ka treguar se deri para 3 muajsh kishte qene i lidhur, por e kishte kuptuar qe gjithcka kishte perfunduar kur “ajo” nuk i kishte telefonuar per t’i uruar ditelindjen. Me pas ai ka thene se kishte qene shume i lidhur me prinderit dhe fillimisht kishte qene shume e veshtire per te qendronte larg tyre dhe shtepise, por, me pas, kur kishte filluar shkollen, ishte mesuar. Gjithsesi, ai ende nuk mund te qendronte asnje dite te vetme pa folur ne telefon me ta. Ai ka thene se po aq i lidhur ishte edhe me te vellane, i cli i kishte vene edhe emrin. Ai ka treguar se ne familjen e tij ishin gjashte femije, dy vellezer dhe kater motra. Ai ka shtuar se dikur e vuante shume te qenurit ndryshe, por tani nuk e kishte me problem. “Une e kam jeten perpara!” – ka thene ai. Ani ka treguar se kur kishte mbaruar tetevjecaren, e kishte lene shkollen, sepse nuk donte ta vazhdonte me tej, por kishin qene prinderit qe e kishin futur me zor ne te mesme. Por ajo qe nuk e kishte pritur asnjehere ishte te fillonte pune. Ai ka treguar se e njihnin dhe e therrisnin Dj Cerri, por edhe Dj Ani.

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Ani shows for themselves
22/03/09 01:30

"Tell us something for yourself" - has told Aida to Ani. Ani has shown that until 3 months had been in relationship, but had understood that everything was finished when "she" did not call for the birthday wish. Then he said he had been associated with parents and had initially been very difficult to stay away from their home, but, then, when he started school, was learned. However, he still can not stand any single day without talking on the phone with them. He has said he was equally associated with the brother, the cli had put the name. He has shown in his family were six children, two brothers and four sisters. He added that once the suffering being very different, but now was not the problem. "I have life before!" - He said. Ani has shown that when he finished tetevjecaren, had left school, because it wanted to continue further, but had parents who had been introduced in the medium hard. But she had not expected that never was to begin work. He has shown that recognize and call Dj Cerri, but Dj Ani.
]]

Saturday, 21 March 2009

Big Brother Albania 2: Antonin Profil!

Antonin Big Brother Albania 2

BIG BROTHER ALBANIA 2, ANTONIN PROFIL!

Antonin eshte banori i ri ne shtepine e Big Brother. Hyn ne Diten 43!

Mosha: 23 vjec
Vendlindja: Xibrake (Elbasan)
Vendbanimi: Xibrake
Profesioni: Dj, barist
Horoskopi: Bricjapi
Familja: prinderit, 4 motrat dhe vellai
Hobi: muzika, kercimi.
Shenja te vecanta: 2 tatuazhet; nje kafke ne krah dhe nje tatuazh i paperfunduar.

Karakteristika: Anotnini eshte nje djale i thjeshte, i dashuruar me jeten dhe gjithe gjerat qe e perbejne ate. Vlerat e veta mundohet t`i tregoje nepermjet punes dhe dedikimit ndaj njerezve me te dashur. Eshte mjaft i lidhur me familjen dhe me shoqerine, e cila eshte mjaft e gjere. Per momentin nuk ka nje lidhje, por para pak kohesh eshte ndare nga e dashura e tij e zemres, per te cilen ndjen ende afeksion. Kohen e lire e kalon me shoqerine, ose ne lokalin ku punon.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online