All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ardian Pojana. Show all posts
Showing posts with label Ardian Pojana. Show all posts

Monday, 18 May 2009

Adi Krasta, Oferte Pune Per Adelen dhe Adin!

Ari, Adi, Adela dhe Bjordi, Mysafire ne emisionin "E Diell", 17.05.09

Kater personazhe, te cilet ne njefare menyre kane shprehur gjithmone deshiren e tyre per te qene pjese e studios se Top Channel. Fillimisht te intervistuar nga Xhemi Shehu dhe me pas nga Adi Krasta, te kater personazhet u pyeten mbi ate se cfare do bejne tani pas Big Brother. Adi Krasta, i cili solli lule ne studio per Adelen, beri te ditur se ka mesuar qe disa revista te rendesishme jane duke bere gare qe te kene Adelen ne kopertine te pare si dhe qe disa institucione do i bejne asaj oferta. Ndersa ai, nuk hezitoi qe te beje publike oferten e tij qe Adela te behet pjese e stafit te emisionit "E Diell" ne sezonin e dyte qe fillon ne fund te shtatorit te ketij viti. Nje oferte e ngjashme iu ofrua edhe Adit te BB, sic i tha Krasta "nje djal tirane, te afte dhe simpatik" qe mezi presin ta kene pjese te grupit.

Adi Krasta, Adeles: "Nga sot, ti do jesh Adela Xhamani e televizionit, ti ne televizion publikisht ke lindur dhe shpresoj te mbetesh ne televizion!"


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: adelaida arian arjan bakalli ardian pojana biord bjordi mezini
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Ari, Aad, and Adel Bjordi, Guests in the show "The Sun", 17:05:09

Four characters, who in some way have always expressed their desire to become part of the studio that the Top Channel. Originally interviewed by Jamie Shehu and by Aad Krasta, the four characters were questioned on what will do now after Big Brother. Krasta Aad, who brought flowers to the studio for Adelen, announced that it has learned that some magazines are doing the most important race to have Adelen jacket in the first and that some institutions that would make the offer. While he did not hesitate to make public his bid to become part of Adel staff emission "The Sun" in the second season begins in late September of this year. A similar offer was offered the Adit to BB, as told Krasta "a boy Tirana, capable and charming" was anxious to have part of the group.

Aad Krasta, Adeles: "From today, you will be Adel Xhamani television, you have publicly emerged in television and hope to remain on television!"
]]

Sunday, 17 May 2009

Finalistet e Big Brother, Prononcimet e Para!

Qetsori, Adi, Bjordi dhe Adela, Prononcimet e pare para mediave

Qetsori: "Mendova se e lodha publikun tim duke pasur nominime te njepasnjeshme dhe nuk e mendoja qe me te vertete do te fitoja... Fitoren ia dedikoj cunit tim Merko...!"

Adi: "Mendoj se ishproblemet e mia sociale kane ndikuar te verdikti i publikut per te me dhene voten... dhe tek mua kane pare imazhin e nje njeriu qe me vullnet mund te shpetoj veten e vet."

Bjordi: "... Sori e meritonte fitoren me te vertete! Une u kenaqa, mora shume, gjeta shoke, gjeta te dashur dhe shume gjera te tjera. Jam fitues!"

Adela: "Sigurisht qe me erdhi keq (qe nuk fitova)! Une doja fitoren, por nuk doja cmimin. Doja fitoren per familjen time, per ate qe une kerkoja, per te gjitha femrat kudo qe ishin... Megjithate, besoj qe edhe deri ketu jam e fituar!"

Kronika televizive

- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: sori qetsor ferunaj, ardian pojana, biord bjordi mezini, adela adelajda adelaida xhamani
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Sori, Adi, and Bjordi Adel, first pronunciations before the media

Qetsori: "I thought that my public wearied of having successive nominations and not really thought that would earn him the victory ... dedikoi cunit my Merko ...!"

Aad: "I think my social exproblems has influenced the verdict given by the public to vote ... and to me have seen the image of a man with will may be saved itself."

Bjordi: "... the Sorin really deserved the victory! I satisfy, I very, find friends, find love and the many other things. I'm winning!"

Adel: "Certainly that came with the bad (not fitova)! I like winning, but did not want price. I would like a victory for my family, for what I ask, for all women everywhere who were ... However, I believe that even I am here to win! "

Chronic Television
]]

Saturday, 16 May 2009

Big Brother Albania 2: ARDIAN POJANA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E GJASHTEMBEDHJETE (16), SPEKTAKLI, FINALE

ARDIAN POJANA ELIMINOHET!

Ardian Pojana
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me % te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte ARDIAN POJANA!

Televotimi vazhdon per Adelen, Bjordin dhe Qetsorin!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Adi le shtepine i pari, zhgenjehen fansat

I pari qe ka lene shtepine ka qene Adi. Dalja e Adit, ne fakt ka zhgenjyer shume fansa, ne publikun e gjere eshte menduar se ai dhe Qetesori ishin dy nga pretendentet kryesore. Pra marrja e cmimit eshte diskutuar gjithnje mes Qetesorit dhe Adit. Bjordi, i cili ka shpetuar i pari nga dalja nga shtepia, ishte ai qe mendohej se do te linte i pari shtepine, nderkohe eshte larguar Adi.

Adi: "I hurit dhe i litarit"
Ika provuar te gjitha ne jete. Ka qene drogaxhi, ka provuar prangat duke u denuar me disa vjet burg. Motoja e tij per te hyre ne shtepine e big brotherit ishte qe te fitonte para dhe te njihte njerez te rinj, kete te dyten e sigurt qe e ka kryer me se miri, pasi i priti dhe percolli te gjithe me radhe ne ate shtepi. Tashme eshte personi me i famshem ne Shqiperi. Ka qene nje nga finalistet e spektaklit me te ndjekur, Big Brother. Adi ishte i vetmi qe kishte nje humor te pa kursyer e te kripur dhe qe arrinte ti bente per te qeshur te gjithe. Djali 40 vjeccar i dha mbremjen e djeshme fund kesaj aventure e cila duket se ka sherbyer si fund i nje epoke dhe fillimi i nje tjetre ne jete. Eshte nje shkrues shime i mire i poezive por gjithashtu edhe pikturon. Sipas rrefimeve te tij ne shtepi, Adi, ka qene perdorues dhe shperndares i lendes narkotike per shume vite. Si rrjedhoje e kesj mori dhe denimin nga gjykata ne vitin 2005. Eshte karakterizuar nga vete permbajtja ne ne shtepi. Ka qene aktive dhe nuk i eshte shmangur asnjehere debateve. Banori i tij i preferua ishte Bjordi, te cilit jo me larg se dje i premtoje se do ta mbronte nga kurthet dhe nga njerezit e lig. Per nga mosha ishte me i madhi aty, por qe kishte nje shpirt te ri . Megjithe natyrene e permbajtur nuk kane munguar konfliktet mes tij dhe banoreve te tjere ne shtepi. Te gjitheve i kujtohet kafshim ne faqe qe i beri Mozes dhe pas kesaj Adi ka ditur te kerkoje edhe ndjes. E pa harrueshme ka qene edhe nata kur u deh nga pija se bashku me djemte e tjere te shtepise. Vajza tjeter me te cilen i ngjiti muhabeti Adit ishte Juna, gjate qendrimit te saj ne shtepi ata kaluan shume kohe se bashku duke biseduar. 40-vjecari tiranas, eshte ende beqar. Te berit i famshem me ane te big brotherit, do ja shtoje me shume shanset djaloshit per njohje me vajzat. Tashme jashte shtepise ai ka fansat e tij. /shekulli/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Adi first to leave house, fans dissapointed

The first one who has left home was Aad. Adit's emergence, in fact has disappointed many fans, the public is thinking that he and Qetesori were two of the main contenders. So assuming the price is ever discussed between Qetesorit and Adit. Bjordi, which has survived from the first exit from the house, he was supposed to leave that first home, meanwhile, is left Aad.

Adi: "I hurit and litarit"
Ika proved all in life. Was drogaxhi, has proven handcuffs being sentenced to several years. The motto of his home to enter the big brotherit was to win money and recognize new people, have the second safe that has done best, as received and forwarded all the time in that house. Is now most famous person in Albania. Has been one of the finalists to attend spektaklit, Big Brother. Aad was the only one who had no mood to save the salt and that you do to achieve all laugh. 40 vjeccar son gave yesterday evening late this adventure, which seems to have served as the end of an era and the beginning of a next in life. Shime writers is a good poezive but also pikturon. According to the confessions of his home, Aad, distributors and users has been the subject narcotic for many years. As a result of kesj received and sentence by the court in 2005. It is characterized by the Content in the home. Has been active and never not been avoiding debates. Resident of his preferua was Bjordi, which not far from yesterday's promise that it will protect people from the traps and the diabolical. For age was the biggest there, but that was a new spirit. Despite containing natyrene not have missed the conflicts between him and other residents at home. Remember is the nip in the page that made Mozes Aad and after this has given even ask forgiveness. And without harrueshme was also the night when he was drug from pija together with the other boys home. Other girls with which the paste muhabeti Adit was Juna, during its tenure at the home they spent more time together talking. 40-year-old tiranas, is still unmarried. Doing famous by big brotherit, will increase the chances Djaloshi more recognition for the girls. Now outside the home he has his fans.
]]

Tuesday, 12 May 2009

Big Brother Albania 2: Finalistet - Adela, Adi, Bjordi dhe Qetsori!

Big Brother Albania 2 Finalistet

BIG BROTHER ALBANIA 2, FINALISTET

FINALISTET E BIG BROTHER ALBANIA 2 JANE

ADELAJDA XHAMANI
ARDIAN POJANA
BJORDI MEZINI
QETSOR FERUNAJ


Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191
Per te VOTUAR Bjordin, dergoni: BB BJORD ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 25 April 2009

Big Brother Albania 2: Adela, Adi, Anjeza, Juna dhe Mimoza te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 78, NATA E DYMBEDHJETE (12), SPEKTAKLI, TE NOMINUARITTe nominuarit
ADELAJDA XHAMANI
ARDIAN POJANA
ANJEZA
JUNIDA KULE
MIMOZA KRASNIQI

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Anjezen, dergoni: BB ANJEZA ne 15191
Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191
Per te VOTUAR Juniden, dergoni: BB JUNIDA ne 15191
Per te VOTUAR Mimozen, dergoni: BB MIMOZA ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

- - - - - - - - - - - - - - - -
KUSH KE NOMINOI?

JUNA: ADELA, MIMOZA
ADELA: ANJEZA, JUNA
ARI: JUNA, ANJEZA
MIMOZA: JUNA, ANJEZA
ANJEZA: ADELA, ADI
BJORDI: JUNA, ANJEZA
QETSORI: ADI, ANJEZA
ADI: QETSORI, MIMOZA

RENDITJA FINALE

ANJEZA (5)
JUNA (4)
ADELA (2)
ADI (2)
MIMOZA (2)
QETSORI (1)
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 21 March 2009

Big Brother Albania 2: Adela, Aida, Adi, Lirita, Mimoza, Qetsori Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 43, NATA E SHTATE, SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Big Brother Albania 2 Te Nominuarit Java 6

ADELAJDA XHAMANI
AIDA TROKA
ARDIAN POJANA
LIRITA HALILI
MIMOZA KRASNIQI
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191
Per te VOTUAR Liriten, dergoni: BB LIRITA ne 15191
Per te VOTUAR Mimozen, dergoni: BB MIMOZA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

KUSH KE NOMINOI (Sipas radhes se paraqitjes):

Republika: ADI dhe AIDA
Qetsori: MIMOZA dhe ADI
Mimoza: AIDA dhe QETSORI
Lirita: BJORDI dhe ADELA
Dritani: AIDA dhe QETSORI
Bjordi: AIDA dhe MIMOZA
Arjoni: LIRITA dhe MIMOZA
Adi: MIMOZA dhe AIDA
Aida: ADELA dhe QETSORI
Adela: AIDA dhe LIRITA

Renditja finale:
AIDA (6)
MIMOZA (4)
QETSORI (3)
ADELA (2)
ADI (2)
LIRITA (2)
BJORDI (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 7 March 2009

Big Brother Albania 2: Prova e Javes Kalon!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 29, SPEKTAKLI

Prova e javes.
07/03/09 22:54

Si cdo jave banoret perballen me nje prove jave, te cilen ato duhet t`a kalojne, pasi aty varet dhe buxheti i tyre. Prova ishte e ndare ne dy pjese. Pjesa e pare e saj ishte loja Twister te cilen banoret e kaluan me sukses gjate javes. Pjesa e dyte e proves ishte “Ti vlen” ku banoret duhet te tregonin talentin e tyre ne nje fushe te caktuar. Dy konkurentet e perzgjedhur per kete prove ishin Aida dhe Ardjani te cilet u perballen me nje juri te vertete. Ardjani tregon nje barsalete, ndersa Aida performon me nje kercim oriental. Juria jep vendimin per Aiden dhe Ardjanin duke e quajtur te kaluar proven e kesaj jave.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]
Proof of week
07/03/09 22:54

Every week as residents face a test week, which they must exceed a, and since it depends on their budget. Testing was divided into two parts. The first game was its Twister which residents successfully passed this week. The second part of the test was "You is" where people have to show their talent in a particular area. Both competitive and selecting for this test were Aida and Ardjani who faced a real jury. Ardjani shows a barsalete, while Aida performs a jump Oriental. The jury's decision provides for Eide and Ardjanin, calling the last test this week.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: aida troka ardian pojana ardjan
- - - - - - - - - - - - - - - -

Tuesday, 17 February 2009

Big Brother Albania 2: Adi, Pershtypjet e Mia Per Erjolen!

BIG BROTHER ALBANIA 2

Adi Erjola Big Brother Albania 2Pershtypjet e mia te para per Erjolen
17/02/09 11:30

Adi ka treguar pershtypjet e para te tij ne lidhje me Erjolen. Ne fakt, sipas tij, impakti i pare me te nuk ka qene fort pozitiv. Kjo per shkak te reagimit jo normal qe kishte bere ajo pas nje batute te tij te dielen e pare pas spektaklit. “Kjo fliste gjuhe te huaja, -tregon Adi, - dhe une te vetmen fraze qe di ne frengjisht “vu le vu kushe avec moi? – do te flesh me mua sonte?”, ia thashe. Une bera shaka, kjo m’u kthye sikur…!”. Qe ne ate moment ai kishte menduar se kjo ishte tip me te cilin nuk u bisedonte. Erjola e aprovoi dhe tha se te tilla gjera mund t’i kene ndodhur edhe me banoret e tjere.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Tuesday, 10 February 2009

Big Brother Albania 2: Agoni "Vajzat Shqiptare Jane Te Embla"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 4

Big Brother Albania AgoniAgoni “Vajzat shqiptare jane te embla”
10/02/2009 20:30

Adi, Bika dhe Agoni bisedojne per femrat. Agoni mendon se femrat nga Shqiperia, jane me te embla krahasuar me vajzat e Prishtines dhe kane nje te folur shume perkedhelese dhe joshese per meshkujt e Kosoves. Adi mendon se edhe vajzat e Kosoves jane shume te embla dhe nuk nguron qe te thote mendimin e tij per Mimozen, e cila sipas tij eshte shume sensuale. Me ardhjen e Dritanit mes tyre biseda zhvendoset tek deshira qe ka Republika per t’u bere oficere policie. Ajo mendon se supriza me e bukur do te ishte sikur te pranohej te behej oficere pasi te dilte nga shtepia. Dritani mendon se perpos pasionit qe Bika ka per ushtrine, ata qe e provojne nuk mendojne njesoj si ajo. Me pas biseda zhvendoset ne planet qe ata kane per te udhetuar neper Shqiperi pas daljes nga shtepia e Big Brother, me nje turne te gjate nga Shqiperia ne Kosove Kosove.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: agon radoniqi ardian pojana republika kasmahu
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Monday, 9 February 2009

Big Brother Albania 2: Pavlin Flet Per Turizmin Malor!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 3

Big Brother Albania 2 PavliniPavlin flet per turizmin malor
09/02/2009 23:40

Pas darkes, bisedat e banoreve perqendrohen tek turizmi, ku duket se ai malor eshte nje teme mjaft e perfolur mes konkurenmteve. Keshtu Pavlini duke qene se eshte shume i lidhur me kete zone turistike tregon per bukurine e alpeve, per mikpritjen e zones si dhe 40 hanet e ngritura ne mes te maleve te cilat arrijne te mirepresin deri ne 8 mije turiste ne vit. Pavlini tregon edhe per nje pasion tjeter te tij, qe jane kamerat e fshehta dhe ka shume deshire qe te merret me keto gjera dhe te jete protagonist. Nderkohe Adi eshte i merakosur per kuzhinen, pasi sipas tij eshte e padrejte qe gatuan nje person dhe hane 13 te tjere, prandaj u ka kerkuar banoreve te jene me te gatshem ne ndarjen e detyrave qe te gjithe te shijojne darken, pa menduar kush u lodh per te gatuar.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: pavlin polia ardian pojana
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 8 February 2009

Big Brother Albania 2: Ardian Pojana Profil

Ardian Pojana
/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2: ARDIAN POJANA PROFIL

Mosha: 40 vjec
Vendlindja: Tirane
Vendbanimi: Tirane
Gjendja civile: Beqar
Profesioni: Marketing tek “Moving Culture”
Hobi: Muzika, Oasis, futbolli anglez
Do te hyje ne Big Brother sepse: do te njohe njerez te rinj dhe te fitoje para.

Karakteristika: I hurit dhe i litarit. Ben gallate me te gjithe. Dinak, i paparashikueshem, por ne brendesi tip i qete dhe jo shume impulsiv, ne impresion te pare. Pranon shakate. Nuk ka paragjykime. Eshte shume i ri per moshen qe ka. Adhuron Oasis dhe vishet si ata. Ka pasur nje jete mjaft te komplikuar.


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: adrian
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online