All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ardit Krasniqi. Show all posts
Showing posts with label Ardit Krasniqi. Show all posts

Thursday, 14 June 2012

Ardit Krasniqi qe ben te flas shqip iPhone

E cuditshme por e vërtetë, ai është vetëm 15 vjec dhe është një djalosh nga Kamenica, quhet Ardit Krasniqi dhe ka bërë që telefoni më i përdorur kudo, edhe nga shqiptarët iPhone të flasë shqip.

Ka qenë para disa muajsh, e kontretisht muaji prill i cili ky mobil fillohet të ishte i tëri në gjuhën shqipe dhe kjo falë stafit të iPhone-SHQ.com.

Ky është vetëm një përditësim i versionit paraprak të gjuhës shqipe për iPhone, i cili kishte disa gabime në përkthim, në krahasim më versionin e dytë, i cili është shumë më i avancuar dhe punon vetëm në versionin iOS 5+, që do të thotë, mund ta përdorin përdoruesit e iPhone 3GS, dhe iPhone 4 të cilët përdorin versionet e reja të sistemit operativ iOS.

Imagjinoni djaloshi nga Kamenica është vetëm 15 vjec dhe sot është tashmë një super xheni i telefonisë, cfarë do të ndodhë kur ai ti ketë 20 vjec, me siguri do t’ia kalojë krijuesit të iPhone, Steve Jobs./Maksim Gjokaj/ Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ardit Krasniqi makes iPhone speak albanian

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online