All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Argjend Amiti. Show all posts
Showing posts with label Argjend Amiti. Show all posts

Tuesday, 24 March 2015

Argjend Amiti, mes modës dhe futbollit

Mjaft simpatik dhe me një trup thuajse perfekt. Ky është 18 vjecari me origjinë nga Tetova, por që jeton në Zvicër, Argjend Amiti.

Djaloshi që i vogël ka qenë shumë i kërkuar nga agjensitë e modës atje, ndërsa tash po e ndërthur bukur botën e modës ku thotë se i pëlqen dhe se secili tregon edhe karakterin duke u veshur bukur, por dhe futbollin që e ka pasion të madh, këtë të fundit të trashëguar edhe nga babai i tij i njohur në futboll, Sahim Amiti.

Babai i Argjendit njëkohësisht është edhe shef i gastronomisë në aeroportin e Zurihut, por punon edhe si menaxher i futbollistëve profesionalë.

Ndërsa Argjendin me siguri një ditë do ta shohim në fushën e blertë si më të mirin, por edhe në pistat e modës si më të kërkuarin, ndërkohë mësojmë se djaloshit i pëlqen shumë këngëtarja Elvana Gjata dhe reperi Noizy që kur ka kohë e ku ata këndojnë ai shkon i ndjek dhe i takon./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Silver Amiti, between fashion and football

Quite charming and with an almost perfect body. This is 18-year-old originally from Tetovo, but who lives in Switzerland, Silver Amiti.

Little boy who was very demanding fashion agencies there, whereas now it is the beautiful world of fashion combines saying that everyone likes and that shows the character being nicely dressed, but soccer that has great passion, the latter inherited from his father known in football, Sahim Amiti. Silver's father is also the chief of gastronomy at the airport in Zurich, but also works as a manager of professional footballers.

While silver probably will one day see in the field of green as the best, but also the fashion runways as fugitive, while we learn that the boy loves Elvana singer and rapper Khatri since the time where they sing he goes and belongs follows. / Maxim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online