All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Argjend Lloga. Show all posts
Showing posts with label Argjend Lloga. Show all posts

Tuesday, 18 September 2012

Argjend & Flori Lloga, milioneret e Amerikes qe rikthehen me nje klip...

Vëllezërit Lloga flasin për rikthimin e fuqishëm në muzikë, jetën prej milionerësh dhe suportin që u japin këngëtarëve

Flori Lloga: Si menaxher lokalesh në SHBA, ja sa i paguaj këngëtarët

Flori dhe Argjend Lloga, dy vëllezërit këngëtarë nga Maqedonia, shumë këngëtarëve nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia u kanë dhënë shansin për koncerte në New York, Chicago, Boston Connecticut apo Detroid, pasi ata jetojnë në SHBA. Pas tri vitesh pauzë rikthehen më një klip të titulluar “Gurbeti”, ndërsa rrëfejnë për paratë e koncerteve në SHBA të këngëtarëve të njohur.

Pas tri vitesh vëllezërit e njohur, Flori dhe Argjend Lloga nga Maqedonia, rikthehen me një klip. Pse kjo pauzë në muzikë?

Argjend: Po, e vërtetë. Rikthehemi pas tri vitesh përsëri me një klip. Ishte kjo një periudhë që unë jam shpërngulur familjarisht prej tri vitesh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, atje ku Flori jeton prej vitesh. Kështu, për të gjithë fansat bashkimi i dy vëllezërve në mërgim sjell një këngë të re me titull “Gurbeti”, për të cilën kemi punuar dy vjet dhe që ne e konsiderojmë kryeveprën tonë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online