All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Arjan Bakalli. Show all posts
Showing posts with label Arjan Bakalli. Show all posts

Monday, 18 May 2009

Adi Krasta, Oferte Pune Per Adelen dhe Adin!

Ari, Adi, Adela dhe Bjordi, Mysafire ne emisionin "E Diell", 17.05.09

Kater personazhe, te cilet ne njefare menyre kane shprehur gjithmone deshiren e tyre per te qene pjese e studios se Top Channel. Fillimisht te intervistuar nga Xhemi Shehu dhe me pas nga Adi Krasta, te kater personazhet u pyeten mbi ate se cfare do bejne tani pas Big Brother. Adi Krasta, i cili solli lule ne studio per Adelen, beri te ditur se ka mesuar qe disa revista te rendesishme jane duke bere gare qe te kene Adelen ne kopertine te pare si dhe qe disa institucione do i bejne asaj oferta. Ndersa ai, nuk hezitoi qe te beje publike oferten e tij qe Adela te behet pjese e stafit te emisionit "E Diell" ne sezonin e dyte qe fillon ne fund te shtatorit te ketij viti. Nje oferte e ngjashme iu ofrua edhe Adit te BB, sic i tha Krasta "nje djal tirane, te afte dhe simpatik" qe mezi presin ta kene pjese te grupit.

Adi Krasta, Adeles: "Nga sot, ti do jesh Adela Xhamani e televizionit, ti ne televizion publikisht ke lindur dhe shpresoj te mbetesh ne televizion!"


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: adelaida arian arjan bakalli ardian pojana biord bjordi mezini
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Ari, Aad, and Adel Bjordi, Guests in the show "The Sun", 17:05:09

Four characters, who in some way have always expressed their desire to become part of the studio that the Top Channel. Originally interviewed by Jamie Shehu and by Aad Krasta, the four characters were questioned on what will do now after Big Brother. Krasta Aad, who brought flowers to the studio for Adelen, announced that it has learned that some magazines are doing the most important race to have Adelen jacket in the first and that some institutions that would make the offer. While he did not hesitate to make public his bid to become part of Adel staff emission "The Sun" in the second season begins in late September of this year. A similar offer was offered the Adit to BB, as told Krasta "a boy Tirana, capable and charming" was anxious to have part of the group.

Aad Krasta, Adeles: "From today, you will be Adel Xhamani television, you have publicly emerged in television and hope to remain on television!"
]]

Tuesday, 12 May 2009

Big Brother Albania 2: ARJAN BAKALLI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E PESEMBEDHJETE (15), SPEKTAKLI

ARJAN BAKALLI ELIMINOHET


/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 52% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte ARJAN BAKALLI!
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Big Brother has communicated that the public has decided (with 52% of the vote) that the resident to leave the house immediately, finally losing the possibility to win 70,000 euros is Bakalli Arjan! ]]

Saturday, 25 April 2009

Big Brother Albania 2: "Babai, Idhulli Im!"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 78, NATA 12, SPEKTAKLI, SUPRIZA

“Babai eshte idhulli im”
25/04/09 21:37

“Big Brother” duke pare rendesine qe ka figura prinderore,e babait per dy nga banoret e shtepise, i pergatiti nga nje surprize. Junida eshte nje nga banoret qe ka marre nje telefonate nga babai i saj. Ai i shprehu mbeshtetjen e tij, dhe i tha qe permes “Big Brother” ai pa Junen e vertete. Nje tjeter banor te cilit i`u be nje surprize ishte dhe Arjani, i cili, pa foto nga karriera artistike e babait te tij. “Big Brother” u mundesoi qe edhe banoret e tjere te ndiqnin nje klip te shkurter per babain e Arjanit. Ai ka shprehur qe babai i tij eshte idhulli i tij, dhe ai ne cdo moment e shoqeron ne jeten e tij. Te dy banoret u emocionuan shume nga surpriza.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: supriza ari juna junida kule arian bakalli
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

"Father is my idol"
25/04/09 21:37

"Big Brother" the importance of the first parental figure, the father of two of the household, is prepared by a surprise. Junida is one of the residents who received a call from her father. He expressed his support, and said that through the "Big Brother" it's true without June. Another resident who `became a surprise and was Arjani, who saw pictures from the artistic careers of his father. "Big Brother" was also possible that other residents to attend a short klip for the father of Arjanit. He has expressed that his father is idol his, and he accompanies us in every moment of his life. The two residents were emocionuan many surprises from.
]]

Friday, 24 April 2009

Big Brother Albania 2: Ari vs Toni

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 77, ARI VS TONI

Debat i nxehte mes Arjanit dhe Eltonit ne temen e komunikimit inicuar nga Qetsori!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 18 April 2009

Big Brother Albania 2: Ari, Arjoni, Juna dhe Qetsori te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 71, NATA E NJEMBEDHJETE (11), SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Big Brother Albania 2 Te Nominuarit 10

Te nominuarit:

ARJAN BAKALLI
ARJON MUCA
JUNIDA KULE
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Arjanin, dergoni: BB ARJAN ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Junen, dergoni: BB JUNA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

KUSH NOMINOI KE?

QETSORI: ADI, ELTONI
ARJONI: ADI, ARI
BJORDI: QETSORI, ARJONI
ARI: ARJONI, JUNA
ELTONI: ADELA, ARI
MIMOZA: JUNA, ARJONI
ADI: QETSORI, ARJONI
JUNA: QETSORI, ADELA
ANJEZA: MIMOZA, ARI
ADELA: JUNA, ARJONI

RENDITJA PERFUNDIMTARE

ARJONI (5)
ARI(3)
JUNA (3)
QETSORI (3)
ADELA (2)
ADI (2)
ELTONI (1)
MIMOZA (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 4 April 2009

Big Brother Albania 2: Arjan Bakalli Profil!


/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2, ARJAN BAKALLI PROFIL

Ari eshte banori i ri qe hyn ne Big Brother ne Diten 57

Mosha:33 vjec
Vendlindja: Tirane
Vendbanimi:Tirane
Gjendja civile: Beqar
Profesioni: Maredhenie me publikun
Hobi: Tenisi, noti, leximi dhe informacioni mbi cdo gje te re qe ndodh.

Perse hynine BB: Do te ndryshoje rutinen e jetes, te tregoje vlerat, dhe te binde veten per shume pikepyetje duke i dhene pergjigjet qe e mundojne.

Karakteristikat: Inteligjent, ka deshire te dije cdo informacion dhe te diskutoj per to. Nuk mund te pije kafen e mengjesit pa lexuar gazeten. Respekton femrat dhe mendon se ajo eshte shume e rendesishme. Respekton familjen dhe e shikon ate si vatren e formimit te personalitetit te njeriut.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online