All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Arlind Balija. Show all posts
Showing posts with label Arlind Balija. Show all posts

Wednesday, 10 October 2012

Arlind Balija me modelen e njohur nga Zvicra

Është vetëm 18-vjeç dhe quhet Arlind Balija, jeton në Mitrovicë, por ka lindur në Gjermani dhe është një nga modelët më simpatikë shqiptarë dhe i kërkuar për të qenë imazh i shumë bizneseve falë dukjes së tij.

Ne mësuam se kohë më parë ai ka realizuar disa foto me top-modelen e njohur shqiptare, Albana Guri, ku siç e shihni edhe në këtë foto “hot” ata duken mirë pranë njëri-tjetrit.

Çfarë ka ndodhur pas këtyre fotove mes mitrovicasit dhe modeles që jeton në Zvicër, më shumë nuk e dimë, ndërsa Arlindi çdo ditë ka ftesa nga shumë agjenci të ndryshme dhe firma të njohura jo vetëm shqiptare, por edhe të huaja për të qenë pjesë e tyre.
M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Arlind Balija model known from Switzerland

It is only 18-years-old and called Arlind Balija, lives in Mitrovica, but was born in Germany and is one of the most charming models Albanian and wanted to be the image of many businesses due to its appearance.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online