All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Arsim Gallapeni. Show all posts
Showing posts with label Arsim Gallapeni. Show all posts

Thursday, 21 August 2014

Arsim Gallapeni, shqiptari me shumë stil në Zvicër

Nuk merret me modë e megjithëse ka pasur plot oferta edhe për të qenë i tillë, apo për të konkuruar për mister.

Ky është personazhi ynë djaloshi 25 vjecar me origjinë nga Suhareka por që prej vitesh jeton dhe punon në Zvicër.

Quhet Arsim Gallapeni, djaloshi simpatik dhe plot stil, i cili përvec se punon ai ndjek modën dhe bie në sy për veshjen dhe kombinimet shumë intersante.

Sic thamë në plan të parë duket se ky patjetër është model, por ofertat për të qenë i tillë nuk mungojnë, e megjithëse ai nuk pranon të jetë pjesë e tyre duke u pështatur me një jetë jo shumë publike dhe të qetë.


Për të gjitha vajzat që mendojnë tashmë duke parë Arsimin se mos vallë ai është single, pak ndoshta zhgënjehen pasi ne mësojmë se djaloshi është i martuar, megjithëse shpesh herë e sheh mes femrave shumë të bukura.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online