All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Arsim Kolari. Show all posts
Showing posts with label Arsim Kolari. Show all posts

Monday, 7 October 2013

Arsim Kolari, pene e cmuar e show-bizit shqiptar

I dashuruar pas artit dhe pas shkrimeve ku vë në pah muzikën që bëjnë artistët shqiptarë.

Ky është i riu nga Dibra e Madhe, i cili është vetëm 18 vjec por puna dhe emri i tij në show-bizin shqiptar njihet dhe lexohet shumë.

Quhet Arsim Kolari dhe se besoj se ka ndonjë artist sidomos i muzikës popullore që nuk ia din vlerën atij, pasi ai ka shkruar shumë për ta duke i postuar qoftë lajme, biografi dhe disa flajë për albumet, në faqen më të madhe të muzikës shqiptare që është www.teksteshqip.com, ndërsa djaloshin e gjeni në google me pseudonimin “arsimdiber”.

Megjithëse ai është tepër i ri i njeh mirë nga artistët më në moshë e të nderuara sic është Fitnete Rexha e deri te më të rinjtë, pasi ai e don artin dhe në këtë formë me këtë punë don të kontribuojë në këtë madhështi muzikore që artistët shqiptarë japin brez pas brezi.

Pasioni i tij për shkrimet dhe gjuhën e bukur shqipe, shihet edhe në vendimin që ka marrë për të studiuar pasi këtë vit ai është regjistruar në Fakuletin Filologjik në Tetovë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online