All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Arta Mucaj. Show all posts
Showing posts with label Arta Mucaj. Show all posts

Sunday, 1 April 2012

Nora dhe Arta Mucaj, dy motra, dy artiste, larg njera tjetres...

Nora Mucaj: Ne Australi, Arta ben jete normale

“Jam aktore me profesion, e lindur nga nje familje aktoresh dhe pasioni im eshte arti skena dhe muzika’’, keshtu e pershkruan veten aktorja dhe kengetarja Nora Mucaj e cila jeton ne Zvicer, kurse ndryshe njihet edhe si motra e aktores se njohur Arta Mucaj, e cila per momentin jeton ne Australi. Gjate bisedes qe realizuam me te, e pyetem dhe per Arten, dhe jeten e motres se saj aktore, ne kontinentin e larget. ‘’Raporti im me Arten eshte shume i mire, ne jemi motra dhe shoqe te mira, Arta me mungon shume dhe shpesh kontaktojme, ajo eshte motra ime me e dashur ne bote, kemi raporte shume te mira me njera-tjetren… Ende nuk kam shkuar ta vizitoj, por do shkoj patjeter, Arta ben jete normale te qete dhe te mire, eshte aktore e mrekullueshme dhe tani eshte angazhuar me profesionin e saj ne Australi dhe ndihet shume e lumtur’’, tregon Nora, ndersa e pyetur nese Arta mendon per zgjerimin e familjes, ajo pergjigjet: ‘’Per momentin nuk kam ne plan, por ne nje te ardhme sigurisht qe do ta bej nje gje te tille’’. /panorama plus/

Sunday, 5 February 2012

Arta Mucaj luan rolin e Helenes ne teatrin australian...

foto: fadil berisha
Arta Mucaj, aktore ne Australi ne rolin e Helenes

Arta Mucaj do te shfaqet si nje nga kater diplomatet e nivelit te larte nga Greqia dhe Troja, duke u perpjekur qe te minimizojne rrezikun e luftes. E gjithe kjo ka te beje me impresionimin e njerezve dhe humanitetit. Mucaj luan rolin e Helenes, rol ky i pare per aktoren qe prej kohes kur ajo eshte vendosur atje. ”Une ne te vertete po luaj rolin e diplomates greke, e mprehte, cinike, nje grua shume impresive. Ajo eshte ne dijeni per bukurine e saj’’. Mucaj thote se beson qe diplomatet duhet te kene nje vendosmeri ne drejtesi, gje qe nuk do te ndodhe ne kete shfaqje. ”Rezultati eshte i papershkruar’’, thote ajo. Arta ka studiuar ne Akademine e Arteve te Bukura te Tiranes dhe eshte diplomuar ne vitin 1996. Ka punuar si aktore ne Teatrin Kombetar te Kosoves si aktore per nente vite me radhe. Aktorja e njohur flitet se eshte martuar per nje biznesmen australian dhe jeton prej disa vitesh atje, duke ndihmuar bashkeshortin ne biznes, por edhe duke tentuar qe te shfaqe talentin e saj ne aktrim. Ky eshte roli i pare i Artes atje. /blerand rexhepi/panorama plus/shkurt 2012/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Arta Mucaj, actress in Australia in the role of Helena

Muçaj Arta will emerge as one of four high-level diplomats from Greece and Troy, trying to minimize the risk of war. All this relates to impress people and humanity. Muçaj plays Helen, the first role for the actress from the time when it is placed there. "I actually playing the role of the Greek diplomat, witty, cynical, a very impressive woman. She is aware of her beauty''. Muçaj says he believes that diplomats should have a commitment to justice, which will not happen in this show. "The result is indescribable,'' she says. Maggie studied at the Academy of Fine Arts in Tirana and graduated in 1996. She worked as actress in the National Theatre as actress for nine years. Actress known for speaking that is married and lives an Australian businessman for several years there, helping her husband in business, but also trying to showcase her talent in acting. The first is the role of Arta there. / Blerand rexhepi / Panorama plus / February 2012 / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online