All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Artela Bektashi. Show all posts
Showing posts with label Artela Bektashi. Show all posts

Sunday, 10 March 2013

Artela Bektashi: Ja pse u ndame

Ajo është një modele, e cila për momentin jeton në Gjermani, por që ka qenë shumë e vështirë të flasë në lidhje me ish-të dashurin e saj, i cili për momentin është bërë personazh falë pjesëmarrjes së tij në BB6. Është fjala për Anaidin.

Quhet Artela Bektashi dhe me insistimin tonë në rrëfimin e saj na tregon se cila ishte arsyeja që i dha fund lidhjes shumëvjeçare me djaloshin e BB6.

*Artela, po e ndjek ‘Big Brother 6’?
Artela Bekteshi: Po, e ndjek nga pak, për arsye që unë nuk ndodhem në Shqipëri dhe nëpërmjet internetit më shumë, por dhe lexoj në faqen zyrtare të BB6.

*Të ka përmendur Anaidi, ju keni qenë e dashura e tij?
Artela Bekteshi: Po, e kam lexuar këtë lajm dhe plus jam njoftuar nga shumë miq që na njohin për këtë fakt... Po, unë kam qenë e dashura e Anaidit shumë kohë më parë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online