All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Atdhe Xharavina. Show all posts
Showing posts with label Atdhe Xharavina. Show all posts

Tuesday, 13 January 2015

Ku është modeli i njohur Atdhe Xharavina ?

Është një nga djemtë më simpatik shqiptar modeli Atdhe Xharavina. Por nëse dikush po pyet se ku ndodhet djaloshi që ishte favorit në spetkalin “Top Model 1’, ne mësojmë se ai nuk ka humbur.

Modeli nga Gjakova që pati shumë suksese dhe shumë i kërkuar në reklamat më të njohura në vend, vazhdon të jetë aktiv dhe nuk ka hequr dorë nga bota e modës.

Sipas burimve tona bukuroshi ndodhet në Suedi ku aty ka shumë oferta për të qenë pjesë e agjensioneve të njohura të modelizmit.

Tashmë Atdheu duke qenë që pamja dhe fiziku i tij ka rënë në sy edhe atje, ai ka vendosur që karrierën e tij ta vazhdojë jashtë Kosovës ku urojmë të jetë nesër një nga emrart më të lakuar të pistës së modës në evropë dhe jo vetëm./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Where is the model known as Atdhe Xharavina?

It is one of the most charming boys Albanian Atdhe Xharavina model. But if someone asks where the boy who was the favorite in spetkalin "Top Model 1 ', we learn that he has not lost. Model from Gjakova that had many successes and very demanding on the most popular ads in the country, continues to be active and has not renounced the world of fashion.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online