All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Atifete Jahjaga. Show all posts
Showing posts with label Atifete Jahjaga. Show all posts

Thursday, 29 November 2012

Presidentja e vendit shkelqen per 28 Nentor

Na vjen keq se torta gjigante, e cilësuar si më e madhja të paktën në Evropë, e përgatitur  për nder të festës së 100-Vjetorit shtet, në Tiranë, nuk hyri në Librin e rekordeve ‘Ginnes’.

Por, ajo që u vu re, siç e shihni edhe në foto gjatë prerjes së tortës, ka shkëlqyer me dukjen e saj presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, e cila ka u dhënë shumë sharm meshkujve pushtetarë të Shqipërisë dhe Kosovës.

Kjo dukje nuk mbeti pa na rënë në sy edhe neve për të merituar një ‘in” presidentja jonë. M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
President of the country shines on Nov 28

Sorry that giant cake, described as the largest in Europe at least, prepared in honor of the feast of the 100th anniversary of state, in Tirana, entered not Book of records 'Ginnes'.

But, she noted, as you see in the picture during the cake cutting, its excellent appearance Kosovo President Atifete Jahjaga, which has been given a lot of sharm men rulers of Albania and Kosovo. It was not visible without dropping us to look to us to deserve a 'in "our president. M.Gj.

Friday, 5 October 2012

Presidentja Jahjaga martohet me ligj

Me 3 tetor 2012 presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga është martuar duke u kurorëzuar ligjërisht me bashkëshortin e saj Astrit Kuci.

Sipas informacioneve në gazetës kosovare “Epoka e Re” presidetja ka bërë një ceremoni të zakonshme në fshatin Cemjan të Gjakovës duke kurorëzuar lidhjen bashkëshortore me Kucin.

Ndërsa mësohet se presidentja ka ruajtur mbiemrin e vajzërisë, duke mos marrë mbiemrin e bashkëshortit të saj./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
President Jahjaga marry legally

On 3 October 2012 the president of the Republic of Kosovo, Atifete Jahjaga is getting married legally married her husband Astrit Kuci. According to information in Kosovo newspaper "New Age" presidetja has become a common ceremony in the village of Gjakova Cemjan crowning marital relationship with Kuei. While it was said that the president has retained maiden name, not the surname of her husband. / Albavipnews /

Thursday, 4 October 2012

Linda i prezanton burrin presidentes

Me ftesë të Presidentes së Republikës së Kosovës, Linda Halimi, ka performuar sot  në Samitin Ndërkombëtar të Gruas në Prishtinë.

Por këngëtarja ka realizuar këtë fotografi që po shihni një ditë më parë gjatë provave ku duket se ia ka prezantuar bashkëshortin e saj, Big D, presidentes Atifete Jahjaga.

A thua vallë presidentja e ka pagëzuar këngëtaren me zërin e madh për këtë lidhje./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Linda presents president husband

At the invitation of the President of the Republic of Kosovo, Linda Halimi, has performed today on International Women's Summit in Pristina. But the singer has accomplished this file you are viewing a day earlier evidence which shows that it has introduced her husband, Big D, President Atifete Jahjaga.

A as to whether the president has dubbed singer with great voice for this connection. / Albavipnews /

Tuesday, 3 July 2012

Presidentja jone, Atifete, trendi me foto

Edhe presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, di ta heqë nganjëherë petkun e seriozitetit falë punës së saj.

Ja ajo është shumë e lumtur dhe trendi në këtë foto ku shihet me aktoren Teuta Krasniqi dhe vajzën e saj Sarën. Megjithëse ajo është e rezervuar edhe në kësi lloj fotosh, por nuk dimë se kush ia ka mbushur mendjen për të dalë këtu.

Ndoshta Blero, meqë nuk  po e shohim këtu, ka qenë autori i kësaj fotografie, e cila po komentohet shumë në rrjetin facebook. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Our president trend with photo

Even the president of Kosovo, Atifete Jahjaga know sometimes remove the cloak of gravity thanks to her work. Here she is very happy and the trend seen in this picture where Teuta Krasniqi actress and her daughter Sarah.

Friday, 9 March 2012

Jahjaga fton Angelina Jolie ne Kosove

 Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga ka marrë pjesë në hapjen e samitit të tretë “Women in the World” (Gratë në Botë) të organizuar nga “Newsweek” dhe “The Daily Beast”, që po mbahet në Nju Jork.

Siç informoi “Telegrafi” ditën e premte, Jahjaga pati një takim me ish-Sekretaren Amerikane të Shtetit, Madeleine Albrigt, me drejtoren e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Christine Lagarde dhe ambasadoren e OKB-së, aktoren e famshme hollivudiane, Angelina Jolie.

Duke përfituar nga rasti, Presidentja e Kosovës i bëri një ftesë të hapur Jolie që të vizitojë Prishtinën dhe të ndihmojë vendin në zhvillimin e kinematografisë kosovare. Aktorja u përgjigj në mënyrë pozitive dhe deklaroi se do të marrë në konsideratë një vizitë në Kosovë në të ardhmen e afërt.

Tuesday, 28 February 2012

Presidentja e Kosoves nuk eshte shtatzene

Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga nuk është ashtu sic ishte spekulluar sot nëpër shumë media dhe portale se ajo është shtatzënë. Në fakt këtë e ka vërtetuar edhe njëri prej këshilltarëve të saj, duke mbetur anonim.

Mbrëmë dhe sot shumë portale kishin shkruajtur se Presidetja është në muajin e tretë të shtatzanisë dhe pret një fëmijë. Gruaja e parë e Kosovës së fundi po lakohet shumë edhe për lukun e saj shumë të vecantë./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
President of Kosovo is not pregnant

Kosovo President Atifete Jahjaga is not as it was speculated today through many media and portals that she is pregnant. In fact this was confirmed in one of her advisers, remaining anonymous. Last night and today were written more than Presidetja port is in the third month of pregnancy and expecting a child. Kosovo's first wife is finally bends lukun very well for her very special./Albavipnews/

Saturday, 3 December 2011

VIP Ballina: Revista TEUTA, Dhjetor 2011

Revista TEUTA, Dhjetor 2011
  • Teuta prezanton Gruan e Vitit: Atifete Jahjaga, Jeta e re e Presidentes se pare shqiptare
  • Jeta e gazetarit: Blendi Fevziu ashtu sic nuk e njihni
  • Helena Kadare, Zonja e cila e rrefen jeten e saj ne detaje...
  • Raport: Trafikimi i femrave, Endrrat e kthyera ne makth
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
TEUTA Magazine, December 2011

Teuta presents the Woman of the Year: Atifete Jahjaga, New Life's first Albanian President
The life of a journalist: Blendi Fevziu as you don't know him
Helena Kadare, Lady who tells of her life in detail ...
Report: Trafficking in women, dreams turned into nightmare
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online