All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label B Models. Show all posts
Showing posts with label B Models. Show all posts

Tuesday, 15 April 2014

B Models dhe IB Events sjellin këtë herë PFN ’14 .

Edhe pak ditë na ndajnë nga eventi më i madh i botës së modës shqiptare ‘Prishtina Fashion Night 2014’.

Kjo sfilatë që do të sjellë koleksionet e stilistëve më të mirë do ti referohet modës për Pranverë-Verë 2014, dhe sfilata do të mbahet në 18 prill në orën 19:30 në ‘Golden Restaurant’.

Ndërsa ky event është në përgaditjet e fundit ne zbulojmë disa sekrete ku hapjen e sfilatës do ta bëjë Akademia ‘Evulucion’, ndërsa disenjatorët më të mirë nga Kosova dhe jo vetëm do të jenë pjesë e kësaj mbrëmjeje që ka si kryefjalë ‘Modën’, ku do të jenë : Tabja Spossa, Qendresa Huruglica, Benetton, Kati Fashion Desigener, Shema Sahiti, Shqipe Klaiqi.Ky event do të sjellë në pasarelë edhe punën e mysafirëve specialë nga Shqipëria vjen Krienko Jeans dhe nga Maqedonia vjen Mila Kadriu.

PFN ’14 në mbrëmjen e së premtes do të sjellë edhe një sfilatë nga marka ‘Hummel’ me një kërcim Brake-Dance, si dhe ‘live’ do të ndodhë edhe një revulucion shumë interesante nga Salloni ‘Passion’.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online