All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label BB Poqi. Show all posts
Showing posts with label BB Poqi. Show all posts

Friday, 10 February 2012

BB Poqi se shpejti me nje album “100% Rock”

Bajram Bylykbashi, i njohur si BB Poqi, ka zbuluar për Telegrafi.com se është në përfundim të videoklipit të ri të këngës “Të gjeta ty”.Rokeri është duke punuar edhe në albumi e tij të pestë, i cili, siç thotë ai, do të jetë “100% rock”.

“Videoklipi është në procesin e montimit. Shpresoj se në fillim të marsit do të transmetohet në televizionet tona. Paraprakisht do ta bëjmë edhe një promovim, si dhe një performim live me Armadillo Blues Bandin”, ka thënë Poqi për Telegrafi.Ai paralajmëron edhe angazhimin në albumin e pestë të tij, si dhe një koncert në Prishtinë.

“Jam aktiv me performime në qytete të ndryshme të Kosovës dhe të Shqipërisë. Por, pas editimit të albumit të pestë, mendoj të punoj në një koncert më të madh”, tregon Poqi më tej, duke folur edhe bashkëpunimin e tij të radhës, që do të jetë me një muzicient nga Shqipëria.

Thursday, 9 April 2009

BB Poqi, Rokeri i Kujdesshem ne Trafik!

BB Poqi
/photo public domain/

Interviste me kengetarin Bajram Bylykbashi - B. B. Poqi
Rokeri flet per pervojen me vetura

Bajram Bylykbashi nga te gjithe njihet si B. B Poqi. Eshte roker shume i njohur ne Kosove dhe njihet edhe ne shume vende te tjera jashte Kosoves. B. B Poqi kesaj radhe flet per pervojen e tij qe ka me veturat. Nuk eshte adhurues i ndonje shpejtesie te madhe. Thote se eshte shume i kujdesshem ne trafik dhe mundohet te mos krijoje probleme. Eshte shume i gezuar qe pas sa vjetesh Kosova do te lidhet me Shqiperine me nje autostrade moderne dhe do ta harrojme rrugen e tmerrshme te Kukesit.

“Kosova Sot”: Cilen veture e mbani mend nga femijeria juaj?
B. B. Poqi: Pa dyshim se femijeria eshte koha me e mire e nje njeriu dhe s’ka se si te mos me kujtohen castet me te mira. Nga femijeria ime me kujtohet veturat e tipit “Fiat 1300” qe ne ate kohe ka qene veture shume e popullarizuar. Te kishe nje nga ato vetura vertet ishte luks, po flas per vitet e 80-ta.

“Kosova Sot”: Kur keni filluar te interesoheni me seriozisht per veturen?
B.B. Poqi: Ne pergjithesi, nuk kam qene shume i interesuar per veturat. Interesimi im per veturat nis shume vone. Interesimi im me serioz per vetura ka filluar pasi e kam perfunduar shkollen e mesme. Kjo tregon qarte se nuk kam qene shume i dhene pas veturave.

BB Poqi“Kosova Sot”: Po kontakti i pare me timonin kur ka qene?
B. B. Poqi: Mbase dikush mund te qeshe, por kontakti im i pare me timonin ka qene ne moshen 23- vjecare.

“Kosova Sot”: Per momentin, cfare veture vozisni?
B. B. Poqi: Jam duke vozitur nje veture te vogel e simpatike “WV Polo1”, me benzine.

“Kosova Sot”: Cfare veture do te donit te vozisni?
B. B. Poqi: Normalisht se do te doja nje veture te re e te mire. Me pelqejne veturat e tipit me te ri te “Audise”.

“Kosova Sot”: Ju ka ngelur ndonje veture ne mendje prej atyre qe keni pasur?
B. B. Poqi: Para kesaj veture qe kam tani kisha nje “Audi 80”, sportiv, i cili ka qene shume i mire dhe me kujtime shume te mira e interesante.

“Kosova Sot”: Cilin nga ngasesit boterore te veturave preferoni?
B. B. Poqi: Natyrisht se me pelqen Shumaher, i cili njihet si legjende e Formula 1.

“Kosova Sot”: A ndodh qe te vozisni edhe jashte vendit dhe ne cilin vend keni vozitur?
B. B. Poqi: Rralle vozis jashte Kosoves, por me se shumti kam vozitur ne Maqedoni dhe ne Shqiperi.

“Kosova Sot”: Cilat vende i konsideroni me te pershtatshme per te vozitur dhe cilat me te rrezikshme?
B. B. Poqi: Me te pershtatshme jane rruget e Maqedonise, kurse koheve te fundit ne Kosove ka filluar dukshem te permiresohet infrastruktura rrugore. Nderkaq, rruget e Shqiperise jane shume te rrezikshme, sidomos rruga nga Kukesi, e cila rruge ne te ardhmen e afert do te jete nje histori e hidhur me perfundimin e super autostrades Durres -Kukes.

“Kosova Sot”: Sa eshte shpejtesia me e larte, te cilen e keni arritur ndonjehere?
B. B. Poqi: Nuk jam adhurues i shpejtesise se madhe, ndaj kam vozitur deri 160 km/h.

“Kosova Sot”: Cfare nuk pelqeni te shoferet ne Kosove?
B. B. Poqi: Nervozizmin e tepruar dhe shume here shpejtesia e patoleruar.

“Kosova Sot”: A keni shpesh probleme me trafik dhe sa ju ndihmon fama?
B. B. Poqi: Kryesisht nuk kam probleme. Fama ndikon pozitivisht. Njerezit qe me njohin me japin perparesi ne shenje respekti, gje qe e cmoj shume. Natyrisht, edhe une veproj njesoj ne shume raste. /b.zyberi/kosova sot/08.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Interview with singer Bajram Bylykbashi - B. B. Poqi

Rocker speaks about his experience with cars

Bajram Bylykbashi by all known as B. B Poqi. Roker is very well known in Kosovo and also known in many other countries abroad. B. B Poqi this time speaks for his experience with cars has. It is not worship any speed. Says he is very careful in traffic and try not to create problems. Is very happy that after years as Kosovo with Albania will be linked with a modern and will forget the terrible path of Kukes.

"Kosova Sot": What cars remember from your childhood?
B. B. Poqi: No doubt that childhood is the best time of a man and not how not to remember the best moments. From childhood I remember the cars of type "Fiat 1300" was at that time was very popular car. I had one of those cars was really luxury, is to speak to 80-years.

"Kosova Sot": When you started to seriously interesoheni with the car?
B.B. Poqi: In general, I have not been very interested in cars. My interest for cars starts too late. My serious interest in the cars started after I finished high school. This shows clearly that I do not have been given the following vehicles.

"Kosova Sot": If the first contact with the wheel when it was?
B. B. Poqi: Perhaps someone might laugh, but my first contact with the wheel was at age 23 - years.

"Kosova Sot": Currently, what vozisni car?
B. B. Poqi: I am a car vozitur small and charming "WV Polo1" with gasoline.

"Kosova Sot": What car would like to vozisni?
B. B. Poqi: Normally it would be like a new car and better. Like cars with a new type of "Audise.

"Kosova Sot": You remained a car in mind of those that you had?
B. B. Poqi: Before this car I have now had an "Audi 80", sports, which has been very good and very good memories of interesting.

"Kosova Sot": What the World ngasesit vehicles prefer?
B. B. Poqi: Shumaher am with the course, which is known as the Formula 1 legend.

"Kosova Sot": Does that happen even vozisni abroad and which country you vozitur?
B. B. Poqi: rarely paddle out, but mostly I vozitur in Macedonia and in Albania.

"Kosova Sot": What countries consider to be appropriate to vozitur and that dangerous?
B. B. Poqi: are more appropriate ways of Macedonia, while the recent Kosovo has begun to significantly improved road infrastructure. Meanwhile, Albania's roads are very dangerous, especially the road from Kukes, which route in the near future will be a bitter history with the completion of the super highway Durres-Kukes.

"Kosova Sot": What is with high speed, which you have ever achieved?
B. B. Poqi: I'm not that great spark of speed, I vozitur up to 160 km / h.

"Kosova Sot": What not like the drivers in Kosovo?
B. B. Poqi: excessive nervousness and a lot of speed here patoleruar.

"Kosova Sot": Do you have problems with traffic and often it helps fame?
B. B. Poqi: Mainly I have no problems. Positively affects fame. People that know the priority we give a sign of respect, which many appreciate. Of course, I also do same in many cases.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online