All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Bajram Gigolli. Show all posts
Showing posts with label Bajram Gigolli. Show all posts

Saturday, 23 November 2013

Elvana, Gena..gati për ta ‘kallur’ disko ‘Enjoy’

Një nga ambientet më madhështore në Evropë, ku të gjithë shqiptarët që jetojnë në Diasprë e frekuentonjë, disco “Enjoy” po përgaditet për Festën e Flamurit.

Samiri dhe Musa që e drejton këtë club kanë menduar të sjellin për këtë festë e kontretisht më 30 Nëntor emrat më të mirë të skenës shqiptare si këngëtaren seksi Elvana Gjata, dhe këngëtarin “in” Gena, por edhe artistin e njohur të muzikës ‘live’ Bajram Gigolli.

Do të jetë një natë fantastike dhe një show madhështor i cili do të prezantohet nga moderatori i njohur Maxi.

Ne mësojmë se kanë nisur rezervimet për këtë natë festive, e cila do të mbahet në diskon e shqiptarëve duke nisur nga ora 22:00 në diskon ‘Enjoy’ në Stuttgart./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Elvana, Gena .. ready to 'burned' disco 'Enjoy'

One of the greatest venues in Europe, where all Albanians living in the frekuentonjë jasper, disco "Enjoy" is preparing for the Feast of the Flag.

Saturday, 31 January 2009

Disco Bilboa 7 Shkurt 2009: Shpat Kasapi, Bajram Gigolli

Disco Bilboa 7 Shkurt 2009

TE SHTUNEN ME 7 SHKURT 2009

SHPAT KASAPI, BAJRAM GIGOLLI
Nazmije Mustafa, Feridi me klarinet

Disco Bilboa
Kastriot Dautaj
Grünwalderweg 28
82041 Munchen Oberhaching
0173 192 29 77 OTI
0157 739 027 30 IGI
discobilboa.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 13 December 2008

Sindelfingen 21 Dhjetor 2008: Koncert

Sindelfingen 21 Dhjetor 2008

TE DIELEN ME 21 DHJETOR 2008

KONCERT - MBREMJE PER TE GJITHE
Sinan Vllasaliu, Meda, Nora Istrefi, Ermal Fejzullahu, Bajram Gigolli, Stupcat

Messe Sindelfingen
Salla "Pavillion"
Schwerstr. 60-65
71065 Sindelfingen
Germany

tel. 0174 66 25 777
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 6 December 2008

Disco Bilboa 13 Dhjetor 2008: Meda & Bajram Gigolli

Disco Bilboa 13 Dhjetor 2008

TE SHTUNEN ME 13 DHJETOR 2008

MEDA & BAJRAM GIGOLLI
Faruk Hasani, Gjon Uka

Meda vjen me kenge te reja te padegjuara me pare!

Disco Bilboa
Kastriot Dautaj
Grünwalderweg 28
82041
Munchen Oberhaching
0173 192 29 77
discobilboa.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 29 November 2008

Der Froschkoenig 6 & 7 Dhjetor 2008: Leonora Jakupi, Miranda Hashani, Valton Krasniqi, Korab Shaqiri

Der Froschkoenig 6 n 7 dhjetor

TE SHTUNEN ME 6 DHJETOR

LEONORA JAKUPI
Bajram Gigolli
Resident DJs

Hyrja 25.-

TE DIELEN ME 7 DHJETOR

KORAB SHAQIRI, MIRANDA HASHANI, VALTON KRASNIQI
Milaim Zeka

Speciale Film i zhanrit Dokumentar
KTHIMI I MERGIMTAREVE

Hyrja 20.-

Der Froschkoenig
Ringstrasse 20
6010 Kriens

tel. 079 451 59 58
www.derfroschkoenig.ch
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 22 November 2008

MGM Discothek 28 Nentor 2008: Elvana Gjata, Tingulli 3nt, Bajram Gigolli

MGM Discothek 28 Nentor 2008

TE PREMTEN ME 28 NENTOR 2008

ELVANA GJATA, TINGULLI 3NT, BAJRAM GIGOLLI

Nga ora 22:00

Disco Enjoy
MGM DISCOTHEK
Solitudealle 127
70806 Kornwestheim
0174 66 25 777
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 15 November 2008

Disko Tanzpalast 22 Nentor 2008: Meda, Bajram Gigolli

Disko Tanzpalast 22 Nentor 2008 Meda

TE SHTUNEN ME 22 NENTOR 2008

MEDA, BAJRAM GIGOLLI
Prej ores 21:00 - 05:00

Diskothek Tanzpalast
Besim Shala
Am Bahnhof 2
Horgau
86497 Augsburg
Germany

0176 207 27 775
0173 569 50 78
diskotanzpalast.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 1 November 2008

Hannover: Meda,Bubulina Krasniqi,Bajram Gigolli

Hannover Meda Bubulina Bajrami me 8 Nentor 2008

Te Shtunen me 8 Nentor 2008
Arial Saall nga ora 21:00
Mbremje e madhe ne Hannover
Me muzike dhe humor

Meda, Bubulina Krasniqi, Bajram Gigolli
Sint: Faruku

30453 Hannover Linden Bauweg 14
Info: Top Tours 0511 348 25 83 / 0152 262 484 39
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online