All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Bang Out. Show all posts
Showing posts with label Bang Out. Show all posts

Wednesday, 8 February 2012

Seven Saraqi fton ne shtepi producentin e famshem

Ka qenë një darkë e mbushur plot e përplot tavolina, sic e ka zakon shqiptari, për të pritur mikun. Ka pasur aty pite me spinaq, mish vici, sarme, pulë, tarator me sallatë e shumëcka tjetër, e gjitha menu shqiptare.

Kjo është ajo që ne mësojmë nga babai i talentit shqiptar Seven Saraqi, i cili kishte ftuar producentin e famshëm botëror Bang Out në shtëpinë e tij në një darkë. Ashtu sic shihet në foto producenti i 50 Cent dhe jo vetëm, ka shijuar pa fund ushqimin në tryezën mikpritëse të familjes Saraqi, ndërsa reagimi ka qenë vetëm “Waw waw” për ushqimin dhe mikpritjen.

Producenti ka treguar në këtë darkë se kurrë në jetë nuk kishte ngrënë më mirë, ai ka pasur me vete edhe djalin e tij, Jama. Por kjo tryezë ka shërbyer si duket edhe për të biseduar për punën që po e pret Sevenin, ku flitet se pas suksesit në “Shoë Kase Live”, do të vijë një suprizë e madhe në Amerikë dhe kudo nga këngëtati shqiptar./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Seven Saraqi home invites the famous producer

There was a dinner tables packed, as usual, to wait Albanian friend. There was there pie with spinach, veal, Sarma, chicken, salad tarator with another lot, all Albanian menu. This is what we learn from the father of Albanian talent Saraqi Seven, who had invited the world famous producer of Bang Out ​​at his home at a dinner.

As seen in the picture producer and not just 50 Cent, has enjoyed endless food on the table Saraqi host family, and the reaction was just "EAE EAE" for food and hospitality. The producer has shown in the dinner that kurrëv in life did not eat better, he had also carried his son, Jama. But this table also served as seems to talk about the work that awaits Sevenin where success comes after "Kasen Live Show" would come a big surprise in America and throughout the Albanian këngëtati./Albavipnews/

Sunday, 15 January 2012

Seven Saraqi me menaxherin e 50 Cent gati per show

Nëse deri dje nuk e keni besuar lajmin se djaloshi kosovar i talentuar Seven Saraqi po konkuron në një konkurs gjigand në Amerikë. Ja ku është përgjigja me fakte, e shihni në këtë foto përkrah menaxherit shumë të njohur të 50 Cent, i cili quhet Bang Out dhe e ka marrë në patronazh këngëtarin shqiptar që ta prezantoj në “Show Kase Live” i cili do të mbahet me dt 30 janar 2012.

Këngëtari i cili shquhet për një stil të vecantë dhe një të kënduar të bukur, ashtu sic pëlqehet në Amerikë, është djali i dy artistëve të njohur shqiptarë Sunaj Saraqi dhe Vera Orucaj. Ne i urojmë suksese dhe të gjithë ta përkrahim artistin e ri shqiptar në këtë show të madh amerikan./MAKSIM GJOKAJ/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Seven Saraqi the manager of 50 Cent ready for show

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online