All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Bekim Beqaj. Show all posts
Showing posts with label Bekim Beqaj. Show all posts

Thursday, 5 January 2012

Kosovari që u puth me aktoren McCarthy

Një polic i New Yorkut, shqiptar nga Kosova ka qenë fatlumi i fitimit të një puthjeje nga aktorja amerikane Jenny McCarthy, e cila ka udhëhequr programin e gjigantit amerikan ABC për Vitin e Ri. Bekim Beqaj u përzgjodh nga stafi i ABC dhe pati një puthje pasionante me aktoren e famshme.

“Ajo ra në duart e mia dhe u puthëm. Mendova se do të ishte thjesht një puthje në faqe, por zgjati më shumë”, ka thënë Beqaj për NY Daily News. Pas puthjes aktorja e pyeti se si do ta vlerësonte puthjen nga 1 deri në 10, dhe kosovari pashmangshëm e vlerësoi me 10. Beqaj tregoi sesi kolegët në punë e pritën si hero, dhe se po merr vazhdimisht telefonata. Ai u përkujdes edhe të tregoj se është beqar.

Ndërkohë, McCarthy tha të nesërmen se nuk e dinte emrin e policit, por e ftoi në një emision televiziv që ta thërriste, sepse i kishte pëlqyer puthja. McCarthy ishte e martuar për 5 vjet me aktorin e famshëm Jim Carrey./editorial.mk/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online