All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Bekim Vrajolli. Show all posts
Showing posts with label Bekim Vrajolli. Show all posts

Monday, 22 April 2013

Shkenda dhe Bekimi, çifti i lumtur VIP

Ç’ka ka të re për bukuroshen kosovare Shkenda Dubova? Ajo ka kohë që e ka gjetur të dashurin e jetës së saj.

Dhe konkretisht siç tregojnë edhe këto fotografi të publikuara në faqen e tyre në FB, çifti simpatik po e kalon shumë mirë me njëri-tjetrin.

Djali që i ka fituar zemrën asaj, është një biznesmen i njohur në Kosovë, Bekim Vrajolli dhe sipas disa thashethemeve flitet se çifti i lumtur VIP do të martohet këtë verë, dhe nëse është e vërtetë ne i urojmë shumë lumturi të begatë, pasi si duket edhe në këto pamje fotografike çifti përshtatet shumë mirë me njëri-tjetrin.

Burimi Yllpress
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Shkenda and Bekimi, happy couple VIP

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online