All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Besa Gashi. Show all posts
Showing posts with label Besa Gashi. Show all posts

Tuesday, 22 October 2013

Besa Gashi, nje mama "miss" qe rikthehet ne pasarele...

Besa Gashi
Mbahet mend si nje nga vajzat me te bukura te Kosoves, pasi ajo eshte kurorezuar ne 2006-n si “Miss Kosova”.

Eshte fjala per Besa Gashin, tashme me nje tjeter mbiemer, Krasniqi, pasi ajo eshte e martuar dhe nga kjo martese me Albertin kane nje vajze engjell qe quhet Kjara.

Por vetem pak dite me pare, ne sfilaten e organizuar nga “Prishtina Fashion Night” ne Prishtine, ajo eshte ngjitur ne pasarele duke u dukur si nje princeshe e mbremjes me fustan qe tregonte bukur linjat e saj te ruajtura ende prej missi.

Kishte kohe qe Besa nuk ishte shfaqur neper evente te tilla, e aq me teper per te sfiluar ne skene, tashme si nje mama miss.

Wednesday, 21 December 2011

Besa Gashi Shfaqet ne Publik, 4 Muaj pas lindjes se vajzes...

Pas lindjes se vajzes, Miss Kosova Besa Gashi shfaqet ne publik

Kane kaluar gati kater muaj qe nga lindja e vajzes Kjara, dhe Miss Kosova Besa Gashi nuk kishte bere asnje dalje publike.

Si cdo femer, dhe ajo kishte shtuar peshe gjate shtatzanise dhe derisa ka larguar peshen e tepert, Besa gjithmone ka dashur t’u ike daljeve publike. posted at albavipnews.blogspot.com. Por tash, kur gjithcka po funksionin si duhet dhe linjat e missit jane kthyer ne ato para shtatzanise, Besa nuk e ka problem te tregoje se edhe pas lindjes mund te kesh linja perfekte.

Daljen publike ajo e ka bere se bashku me bashkeshortin Albertin, ne nje manifestim privat te organizuar nga futbollisti i njohur kosovar Enis Fetahu, qe kishte mbledhur shume fytyra te njohura publike. /blerand rexhepi/editorial/dhjetor 2011/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
After the birth of daughter, Miss Gashi Besa appears in public

Monday, 20 June 2011

Besa Gashi Shfaqet Shtatzene, Pret Nje Vajze...

Miss Kosova shfaqet shtatzene

Para disa muajve ju kemi treguar se Miss Kosova, bukuroshja Besa Gashi eshte martuar dhe eshte duke pritur femijen e pare se bashku me bashkeshortin e saj, biznesmenin Albert Krasniqi dhe ja per here te pare ajo shfaqet duke shijuar jeten e nates ne shoqeri te Albertit dhe te mikeshes se saj, kengetares Tuna Sejdiu, me te cilen kane marrdhenie shume te mira shoqerore. Ishte Besa ajo e cila deri ne momentin e fundit i ka qendruar prane para nje viti kur kengetarja ishte ne pergatitje te ceremonise martesore te Tunes. Si duket, tani kengetarja ia kthen borxhin shoqes, duke e shoqeruar ne nje pub te Prishtines, pasi Besa eshte shtatzene dhe ka nevoje per nje shoqeruese. Ne momentin qe mesuam se Besa eshte shtatzene, ne fillim ne kontaktuam bashkeshortin e saj, i cili na tregoi se eshte ende heret dhe nuk e dinin as ata gjinine e bebit, por tani mesuam se Besa eshte ne muajin e shtate te shtatzenise dhe po pret nje vajze. “Besa eshte ne muajin e 7-te dhe po presim nje vajze…”, ishte ky nje koment i shkurter nga bashkeshorti i saj, Alberti.

Sunday, 2 May 2010

Besa Gashi, Zyrtarisht Ende "Miss Kosova"


/photo by alban ramadani/

Besa Gashi: Ende zyrtarisht e mbaj kurorën e Missit

Ka marrë ftesë nga një agjenci gjermane për të modeluar, ndërsa ditë më parë, ka diplomuar për Menaxhment në AAB. Paralelisht me këtë, Besa udhëheq edhe një OJQ që ndihmon njerëzit në nevojë, e së fundi, ajo është paraqitur edhe në aktivitete të të drejtave të njeriut.

E thjeshtë, plot nur dhe mbi të gjitha – e mençur. Kështu mund ta përkufizosh, sapo fillon bisedën me të. Për bukurinë e falenderon Zotin, për mençurinë dhe vetëdijësimin – veten dhe familjen, të cilës i obligohet. Besa Gashi, Miss Kosova 2006 nuk është njëra nga ato misset, bukuria e të cilave, përfundon në momentin kur hapin gojën. Epo, është e kundërta!

Ajo përveç sharmit, e ka edhe inteligjencën. Këtë e ka dëshmuar edhe në studime, të cilat sapo i ka përfunduar. Besa ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik në AAB – drejtimi Menaxhment, dhe ende pa e shijuar diplomimin, ka marrë një ftesë shumë të rëndësishme.

“Brenda dhjetë ditësh, udhëtoj për në Gjermani. Kam ftesë prej një agjencie gjermane të modelimit - ata po kërkojnë një fytyrë të re dhe të pakonsumuar për publikun. Detajet do t’i publikoj, pasi të kthehem”, tha Besa në një bisedë për Lajm.

Përveç reklamimit të rregullt që bën për "Mini - Maxi Hipermarket", Besa bashkëpunon edhe me agjenci dhe kompani të ndryshme vendore, ndërsa është e vetmja modele që e ka prezantuar Kosovën si shtet në “Fashion TV”, përmes Agjencisë “Kosova Models”. Ajo ndërkaq, udhëheq edhe OJQ-në “Besa Gashi&Friends”, një organizatë humanitare që ndihmon njerëzit në nevojë.

Kemi realizuar tri projekte humanitare - një në dhjetor të vitit të kaluar me ‘SOS Kindedorf’, pastaj një në Drenicë, ku kemi ndihmuar njerëzit në nevojë, invalidët dhe familjet e dëshmorëve”.

Me gjithë punën që bën, Besa nuk është shumë mediale, meqë nuk i pëlqen të ekspozohet për gjithçka që bën. Ajo që ka tërhequr më shumë vëmendjen së fundi, ndërkaq është prezenca e saj në aktivitete të karakterit të të drejtave të njeriut apo atyre që kanë qëllim - drejtësinë. Herën e fundit, ajo u paraqit në aktivitetin e një grupi të artistëve të Kosovës, të cilët vendosën sllogane dhe afishe para Gjykatës Supreme dhe EULEX-i, me kërkesë “Drejtësi për Çlirimtarët – Burim dhe Arsim Ramadani, Arben dhe Jeton Kiçina” si dhe në protestën e 30 marsit.

“Kam arsye shumë të fortë për këtë. Këta djem, së pari i kam familje, pastaj kauza e tyre është e drejtë. Nëse nuk kemi mundësi tjera, atëherë të paktën moralisht mund t’i ndihmojmë. Po shohim çdo ditë se si shkelen të drejtat e njeriut në Kosovë, kurse njerëzit i kanë mbyllur veshët e sytë dhe nuk duan të shohin asgjë”.

Për këto aktivitete, Besa ka marrë mbështetje dhe përgëzime edhe nga kolegët, të cilët e shtyjnë të vazhdojë tutje, ndërsa vetë ka ndikuar tek kolegët që ta përkrahin këtë kauzë.

Ajo nuk do të ndalet me kaq. Do të fokusohet më shumë në aktivitete humanitare dhe të të drejtave të njeriut, si ambasadore e vullnetit të mirë, përveçë se ende mbetet Miss i Kosovës.

“Ende në Kosovë nuk ka Miss me licencë. Pra ende e mbaj Kurorën e Missit të Kosovës, zyrtarisht. Kam folur me zyrtarët e Ministrisë së Kulturës, dhe ata më kanë thënë se të gjitha organizimet e viteve të fundit për Miss Kosova janë të palicencuara”. /sebahate shala/gazeta lajm/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Besa Gashi: officially I still hold the crown of Miss

Has received an invitation from the German agency to design, while a day earlier, there AAB degree in Management. In parallel with this, Besa also leads an NGO that helps people in need, ultimately, it is also presented in the activities of human rights.

Simple, full of grace, and above all - wise. Ways përkufizosh, just start a conversation with him. Thanks for the beauty of the Lord for wisdom and awareness - and the family itself, which is required. Besa Gashi, 2006 Miss Kosovo is not one of them miss, whose beauty, ends when the mouth open. Well, it's the opposite!

It addition to charm, and some intelligence. This study has also shown that just ended. Besa graduated at the Faculty of Economics in AAB - Management direction, and still enjoy without graduating, took a very important invitation.

"Within ten days, traveling to Germany. I have invitation from a German modeling agency - they are seeking a new face and pakonsumuar to the public. Details will be published after the turn, "Besa said in a conversation for news.

Apart from regular advertising that makes for "Mini - Maxi hypermarket, Besa cooperates with various agencies and local companies, and is the only model that has presented Kosovo as a state in" Fashion TV ", through the Agency" Kosova Models. She, meanwhile, leads the NGO "Besa Gashi & Friends", a humanitarian organization that helps people in need.

We conducted three humanitarian projects - one in December last year with 'SOS Kindedorf', then in Drenica, where we help people in need, disabled and families of martyrs. "

With all the work you do, Besa is not much media, like as not exposed to everything you do. It has attracted more attention recently, already has its presence in the activities of the character of human rights or those that have the purpose - justice. Last time, she appeared in the activity of a group of artists in Kosovo, who decided slogans and posters before the Supreme Court and EULEX, the request "Justice for liberation - Source and Education Ramadani, Arben and Kiçina lives" and in protest of March 30.

"I have very strong reasons for this. These boys, I have a family first, then their cause is right. If you do not have other option, then at least morally can to help. But every day we see how human rights are violated in Kosovo, and people have closed ears and eyes do not want to see anything. "

For these activities, Besa has received support and congratulations from colleagues, who continue to push forward, and has itself influenced colleagues to support this cause.

It will not stop with that. Will focus more on humanitarian activities and human rights, as ambassador of good will, but it is still Miss Kosovo.

"Still Miss Kosovo has not licensed. So still keep Missit Wreath of Kosovo, officially. I have spoken with officials of the Ministry of Culture, and they have told me that all the events of recent years, Miss Kosovo are unlicensed.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online