All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Besa Istrefi. Show all posts
Showing posts with label Besa Istrefi. Show all posts

Sunday, 29 December 2013

Besa Istrefi dhe Albin Muqa triumfojne ne "Top Model Dukagjini 2013"

Edhe kete vit agjensioni i modës “Top Model Agency” që aktivitetin e tij e zhvillon në rajonin e Dukagjinit ka mbajtur edicionin e 8-të me nje super organizim  te spektaklit “TOP MODEL DUKAGJINI 2013”.

Ashtu sikurse edhe vitet e mëparshme ky spektakël është mbajtur në qytetin e Klinës nën patronatin e kryetarit të Komunës së Klinës, Z. Sokol Bashota ndërsa organizator ishte Vilson Gecaj. Ky event ka ndarë 5 çmime të cilat i fituan:

Top Model Dukagjini 2013 Vendi i parë: Besa Istrefi dhe Albin Muqa.
Top Fotogjenia: Duresa Muharremaj

Top Press: Herolind Krasniqi, Duresa Muhharemaj.
Top Face: Lirije Sejda dhe Deni Muriqi

Çmimi i publikut: Aulona Muhadri
Top Stili: Ilda Kroni dhe Almir Suhudolli.
Juria e spektaklit ishte e përberë nga njerëz profesionaliste nga Kosova, Shqiperia dhe Turqia.Spektakli u transmetua nga RTK, RTV 21, KTV kurse prezantua ishte Labi, ndërkaq aty morën pjesë edhe këngëtarët; Gold Ag, Xhela Etj.

Organizatori i spektaklit Vilson Gecaj ka thënë se ndihet shumë i kënaqur për ecurinë e këtij spektakli përderisa ka falënderuar më së shumti kryetarin e Komunës së Klinës Sokol Bashota. Ndersa spektakli eshte ndjekur nga qindra te pranishem qe kishin mbushur qendren e Kuluteres ne Kline./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Besa Istrefi and Albin Muqa triumph in "Top Model 2013 Dukagjini "

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online