All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Besar Shala. Show all posts
Showing posts with label Besar Shala. Show all posts

Tuesday, 19 November 2013

Besar Shala, nga sfilatat e Milanos në një hair-artist në Kosovë

Simpatik dhe me plot fantazi për pasionin e tij. Kjo është përshtypja e parë që të lë kur takon djaloshim me emrin Besar Shala, i sapo ardhur nga Italia ku e ka lënë ka kohë fushën e sfilatave, por për të qëndruar afër tyre tashmë si një Hair-Artist.

Kur ne e pyesim se cila është arsyeja që e ka lënë modelizimin, ai ka shumë shpejt këtë shprehje si përgjigje “Thjesht u koncetrova te flokët më shumë”.

Ai ka lindur në Prishtinë por për 15 vite ka jetuar në Itali, dhe ka 10 vjet që ushtron profesionin e parukierit duke qenë një djalosh që e duan të gjithë madje edhe personat VIP, ai shpesh herë ka stilar për evente të ndryshme flokët e Nina Senicar, një shoë girls shumë e njohur në Itali e shumë të tjerë.

Besi sic e njohit të gjithë ka dalë nga një nga shkollat më të mira që quhet “La Paragina”, ku ka studiuar për këtë profesion 4 vjet,  ndërsa sapo ka hapur si fillim një sallon në Prizren me emrin “Besi Hair&Make Up Stuudio”, dhe ku puna e tij ka nisur të nuhatet shumë edhe nga emrat Vip të skenës shqiptare.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online