All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Besi Zeka. Show all posts
Showing posts with label Besi Zeka. Show all posts

Monday, 11 May 2015

Artisti shqiptar nga Hollywoodi po sjell shkollë filmi në Kosovë

Ai është i njohur për punimet e tij 3 D, e ku ka provuar dhe ka pasur sukses të madh duke punuar për skena shumë interesante edhe në Hollywood.

E kemi fjalën për artistin shqiptar Besi Zeka që po mendon dhe ka gati hapjen e një shkollë shumë cilësore me emrin “La Film” në Prishtinë për të sjellë kulturën hollivudiane në vendin tonë.

Besi ka mbledhur edhe profesorët më të mirë nga bota e Hollivudit dhe duke përshirë edhe nga Kosova për këtë shkollë, e cila pritet të startojë në muajin qershor.M.GJ.

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albanian artist from Hollywood is bringing the film school in Kosovo

He is known for his work 3 D, and where there is proven and has had great success working on many interesting scenes in Hollywood.

We mean the Albanian artist Besi Zeka who is thinking about opening and qualitative school named "La Film" in Pristina to bring Hollywood culture in our country.

Besi has gathered the best professors from the world of Hollywood and including also from Kosovo to this school, which is expected to start in the month qershor.M.GJ.

Monday, 7 October 2013

Per te paren here ne Kosove, filmi 3D nga Besi Zeka (Video)

Një lajm i mirë dhe shumë i vecantë për të gjithë artdashësit e filmave, dhe atyre që pyesin se si mund të realizohet një film hollivudi në 3D.

Ne mësojmë se pikërisht djaloshi nga Peja, Besi Zeka do të mbajë një prezantim që ndryshe quhet “Animation Workshop” gjatë ditës së enjte në orën 17:00 në ndërtesën e ICK-së, në krah me Menzën e Studentëve në Prishtinë.

Këtu të gjithë ata që duan të dinë se si realzohet një film në fuksionimin e formatit 3D mund të jenë të pranishëm përballë artistit Besi Zeka.

Djaloshi ka një eksperincë të madhe si kompozitor Digjital dhe ekspert i Efekteve Vizuale ku për këtë ka diplomuar në shkollën “The Los Angeles Film School” që ndodhet në Hollywood.

Besi aktualisht është duke punuar si Rigging Artist në Filmin “Transoformes 4” në Los Angelos dhe drejton “La Film Company” e cila ofron shërbime në 3D Animacion dhe efekte vizuale të teknologjisë së lartë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online