All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Blendi BB6. Show all posts
Showing posts with label Blendi BB6. Show all posts

Thursday, 28 February 2013

Blendi i ‘BB6’ – ‘Peja te kushtezon’

Kanë nisur bisedat e para nga banorët e “Big Brother 6”  duke u hapur më shumë, madje mendohet se shumë shpejt vetë do t’i tregojnë sekretet e tyre.

Ndërsa gjatë mesnatës të së martës së kaluar personazhi, i cili është binjak me një tjetër, Andin, dhe që luajnë të dy me të njëjtin emër dhe nuk duhet vënë re kjo, ndërsa vetëm Blendi duhet të dalë në shesh, ka folur për qytetin e tij Pejën.

Blendi ka thënë se në qytetin e tij të lindjes nuk i pëlqen mentaliteti, dhe për këtë ai nuk mund të jetojë i lirë, ndërsa kushtëzohet në shumë gjëra. Deri tani në këtë garë nuk ka ndonjë zënkë, apo keqkuptim të madh mes banorëve.M.Gj.

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Blendi 'BB6' - 'Peja conditions'

Have begun conversations money from the inhabitants of the "Big Brother 6" being more open, even thought that very soon people will tell their secrets. While past midnight Tuesday's character, which is another twin, Andy, and both play with the same name and have not noticed this, and only Blendi have emerged, has spoken for the city of his Pec.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online