All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Blerim Gjoci. Show all posts
Showing posts with label Blerim Gjoci. Show all posts

Wednesday, 16 May 2012

Dafina Zeqiri ia nis aktrimit

Eshtë kthyer tashmë në një bionde dhe si duket ajo nuk kënaqet vetëm me muzikën e saj dhe hitet që po sjell. Eshtë kjo këngëtarja Dafina Zeqiri e cila në Twitterin  e saj kishte postuar këtë fotografi, ku thoshte se ishte në xhirime të një seriali në RTV21.

Këngëtarja, sic po e shihni është bashkë me aktorin e njohur kosovar Blerim Gjoci, dhe mendohet sipas komenteve të pakta në këtë rrjet të sajin se ajo është në një serial vendor.

Si duket Dafina ka nisur të merret edhe me aktrim, apo mos ndoshta është duke u përgaditur në ndonjë personazh apo interpretim ku i duhet ndihma edhe e aktorit për Video Festin Muzikor 2012, ku ajo do të jetë edhe këtë vit mbretëresha e nominimeve./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Dafina Zeqiri starts acting

It turned into a blonde, and it seems it is not satisfied only with her ​​music and that is making hits. It is this which Dafina singer in her Tëitterin had posted this picture, saying that was shooting a series in RTV21.

Sunday, 29 January 2012

"Kthimi" i Blerta Zeqirit triumfon ne "Sundance Film Festival"

Regjisorja Blerta Zeqiri dhe producenti Blerim Gjoci
“Kthimi” Fiton ne Sundance

Filmi “Kthimi” nga Kosova ka fituar cmimin si Filmi me i Mire Nderkombetar dhe vazhdon rrugen per cmimin Oscar. “Filmi eshte pasioni im dhe do te bej cmos qe ky shperblim te jete fillimi i karrieres sime ne filmberje”, i tha regjisorja Blerta Zeqiri, Gazetes JnK. Kurse producenti Blerim Gjoci thote se “te fitosh ne Sundance eshte si nje enderr, qe shpesh nuk guxon ta enderrosh”.

Festivali Sundance ne New York ka shperblyer filmin “Kthimi” te Blerta Zeqirit, si Filmi me i Mire Nderkombetar. Kesisoj, filmit shqip i hapet mundesia per te konkurruar per cmimin prestigjioz te “Oscar”-it.

Ndersa te gjithe artistet e kinematografise ne Kosove, enderrojne Holliwood-in, per Blerta Zeqirin dhe Blerim Gjocin kjo eshte bere realitet.

Thursday, 16 April 2009

Blerim Gjoci Flet Per Vetura!

Blerim Gjoci by Fadil Berisha
/photo fadil berisha/

Interviste me aktorin Blerim Gjoci
Ia ka shkelur deri 280 km/h

Blerim Gjoci eshte nder aktoret me te mire qe ka Kosova aktualisht. Ai ka aktruar ne disa filma te huaj, te cilet e ben edhe aktor te njohur nderkombetarisht. Kesaj radhe Gjoci flet per pervojen e tij me veturat

Ne kete interviste do te mesoni shumecka qe nuk keni ditur per Blerim Gjocin si ngases. Qe ne fillim, ai shpalos vendin e tij te preferuar per vozitje, Zvicren. “Ne Zvicer e kam pershtypjen se nuk te nevojitet as gjuha dhe as njohurite e medha mbi trafikun. Aq mire e kane te rregulluar sinjalizimin, saqe eshte shume e veshtire te gabosh”, thote Gjoci.

“Kosova Sot”: Cilen veture e mbani mend nga femijeria juaj?
Blerim Gjoci: Ne femijerine time kam qene shume i dhene pas nje veture te nje xhaxhait tim. Vetura ka qene e tipit “Ford Taunus”, qe sigurisht do te me kishte pelqyer edhe sot e kesaj dite. Ne fakt, shpeshhere hulumtoj per nje veture te tille, per ceshtje krejt sentimentale dhe po ta gjeja ndonje ne gjendje te mire do ta blija patjeter.

“Kosova Sot”: Kur keni filluar te interesoheni me seriozisht per veturen?
Blerim Gjoci: Qysh heret ne jete me kane interesuar, edhe pse ne fillim me shume i kam dashur kamionet, sepse babai im voziste kamion dhe mua me dukeshin kamionet me superiore sesa veturat.

“Kosova Sot”: Por, kontakti i pare me timonin?
Blerim Gjoci: Me duket se kam qene diku 14-vjecar kur kam marre veturen e xhaxhait “Opel Ascona”, dhe kam dale per nje xhiro, por nuk kam pasur guximin te dal me larg se rreth lagjes, mirepo me kujtohet se ne ato momente kam menduar se ky eshte kulmi i lumturise.

“Kosova Sot”: A keni patente shofer?
Blerim Gjoci: Patjeter qe kam, tashme 15 vjet.

“Kosova Sot”: Per momentin cfare veture vozisni?
Blerim Gjoci: “BMW.“

“Kosova Sot”: Cfare veture do te donit te vozisni?
Blerim Gjoci: “Ferrari F430.”

Blerim Gjoci by Bashkim Hasani“Kosova Sot”: Ju ka ngelur ndonje veture ne mendje prej atyre qe keni pasur?
Blerim Gjoci: Hahaha, po. E kam pasur nje “Golf 2”, me nje motor te cmendur me mbi 180 kuaj fuqi dhe me peshen qe ka G2 vetem 900 kg. I shpejte, fluturonte, por suspenzionin e ka pasur sport dhe kur godisja gropat thuajse cahej pergjysme. Ne ate kohe ishte i popullarizuar filmi “Gone in 60 seconds”, vetura ime kishte teket e vetures ne filmin e lartpermendur, kur rrinte ne vend pa e prekur gazin, i ngitej dhe ulej gazi vetvetiu, ishte motor i parehatshem, andaj edhe e quaja Elenor, si vetura “Mustang” ne film.

“Kosova Sot”: Cilin nga ngasesit boterore te veturave preferoni?
Blerim Gjoci: Mendoj se ende do te mbetet Mihael Shumaher.

“Kosova Sot”: A ndodh qe te vozisni edhe jashte vendit dhe ne cilin vend keni vozitur?
Blerim Gjoci: Ndodh shpesh, kam vozitur pothuaj gjithkund ku kam qene. Edhe ne Amerike, edhe ne Evrope.

“Kosova Sot”: Cilat vende i konsideroni me te pershtatshme per te vozitur dhe cilat me te rrezikshme?
Blerim Gjoci: Me me rrezik vozitja, konsideroj se eshte ne Shqiperi, ndersa me se lehti e kam pasur gjithmone ne Zvicer. Ne Zvicer e kam pershtypjen se nuk te nevojitet as gjuha dhe as njohuri te medha mbi trafikun, aq mire e kane te rregulluar sinjalizimin, saqe eshte shume e veshtire te gabosh.

“Kosova Sot”: Sa eshte shpejtesia me e larte, te cilen e keni arritur ndonjehere?
Blerim Gjoci: Me duket ka qene rreth 280 km/h, dhe kjo ka ndodhur ne France. Mos i tregoni askujt, haha.

“Kosova Sot”: Cfare nuk pelqeni te shoferet ne Kosove?
Blerim Gjoci: Kryesisht mosrespektimi i rregullave, por dy gjera me bejne pakez me nervoz. Kur shoferet nuk vozisin brenda korsise se vet dhe pastaj merr kthesen thuajse ka rimorkio ngjitur mbrapa dhe kur ne rruget e pakta qe kemi me dy korsi, ecin ngadale dhe vazhdojne te vozisin ne anen e majte, kur ana e djathte eshte e destinuar per ecje me te ngadalte, u ben me drita, me sinjalizime te tjera dhe nuk levizin, detyrohesh t’i tejkalosh nga ana e majte.

“Kosova Sot”: A keni shpesh probleme me trafik dhe sa ju ndihmon fama ne trafik?
Blerim Gjoci: Nuk kam shume probleme, por kur kam i kam te dyja ekstremet, nganjehere policet tregohen te mirekuptueshem dhe ma falin, por nganjehere pikerisht per shkak te asaj ndodh e kunderta. Por, ne pergjithesi perpiqem te mos kem nevoje te bie ne te tilla pozita. /b.zyberi/kosova sot/15.04.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Interview with actor Blerim Gjoci
It has broken up 280 km / h

Blerim Gjoci is among the best actors that Kosovo has currently. He has played in several foreign films, which makes the actor internationally recognized. This time Gjoci speaks to his experience with cars

In this interview will learn a lot that you did not know for Blerim Gjocin as driver. Since the beginning, he reveals his favorite place to paddle, Switzerland. "We have the impression that Switzerland does not need the knowledge nor the language nor large on traffic. So better to have regulated signaling, begotten It is very difficult to make mistake, "says Gjoci.

"Kosova Sot": What cars remember from your childhood?
Blerim Gjoci: In my childhood I have been given a car after a my uncle. Type vehicles have been Ford Taunus ", which certainly will have to enjoy this day today. In fact, for a car often explore such issues are quite sentimental and find any in good condition will definitely buy.

"Kosova Sot": When you started to seriously interest with the car?
Blerim Gjoci: Since early in life to have been interested, though in the beginning I had more trucks, because my father voziste truck and I looked trucks than cars with a superior.

"Kosova Sot": The first contact with the wheel?
Blerim Gjoci: It seems to me that I was somehow 14-year-old when my uncle received car "Opel Ascona", and I brought a lap, but I have not had the courage to out away from the neighborhood around, but remember that in those moments I think this is the peak of happiness.

"Kosova Sot": Do you have a driver driving license?
Blerim Gjoci: I definitely, already 15 years.

"Kosova Sot": Currently vozisni what car?
Blerim Gjoci: "BMW."

"Kosova Sot": What car would like to vozisni?
Blerim Gjoci: "Ferrari F430."

"Kosova Sot": You remained a car in mind of those that you had?
Blerim Gjoci: Hahaha, yes. I had a "Golf 2," a madman with the engine on the 180 HP and weight that G2 has only 900 kg. The fast, flying, but had suspenzionin the sport and when godisja potholes cahej almost half. At that time was the popular movie "Gone in 60 seconds, my car had a fancy car in the movie above, when the stay in place without touching the gas, the gas itself ngitej and fall, motor was uncomfortable, so the call Elenor, as car "Mustang" in the film.

"Kosova Sot": What the World ngasesit vehicles prefer?
Blerim Gjoci: I think it will still remain Shumaher Michael.

"Kosova Sot": Does that happen even driving abroad and which country you driven?
Blerim Gjoci: It happens often, I vozitur almost everywhere where I was. Even in America, even in Europe.

"Kosova Sot": What countries consider to be appropriate to vozitur and that dangerous?
Blerim Gjoci: Navigating the risk, consider that it is in Albania, while that with easily have been always in Switzerland. We have the impression that Switzerland does not even need to know the language nor large on traffic, so well have to regulate signaling, begotten It is very difficult to gabosh.

"Kosova Sot": What is with high speed, which you have ever achieved?
Blerim Gjoci: I was about 280 km / h, and this has happened in France. Do not tell anyone, haha.

"Kosova Sot": What not like the drivers in Kosovo?
Blerim Gjoci: Mainly disregard of rules, but two things to do with a little nervous. When drivers do not drive within its lane and then it takes almost reversing the trailer and welded back on the streets of the few that have two lanes, walking slowly and continue to drive on the left when the right is designed for walking with slow, was the light makes with the other Alarm and not move, forced to overtake by the left.

"Kosova Sot": Do you have problems with traffic and often it helps fame in traffic?
Blerim Gjoci: I have many problems, but when I have both extremes, sometimes showing the officers mirekuptueshem and forgive me, but sometimes because of what exactly the opposite happens. But, in general, try to not fall in the need to obtain such positions.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online