All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Camping & Pishina Riviera. Show all posts
Showing posts with label Camping & Pishina Riviera. Show all posts

Sunday, 10 August 2014

Tuna gati për ta ‘djegur’ Pishinën Riviera në Shëngjin

Këngëtaja e hitit ‘MMV’ mes shumë angazhimeve të saj verore ka menduar që një datë të jetë edhe në Shëngjin. Pikërisht Tuna së bashku me reperin Cozman po përgaditet që ta ‘djegin’ në një atmosferë fantastike në mbrëmjen e 17 gushtit në vendin më të bukur në Shëngjin në ‘Camping & Pishina Riviera’.

Nga pronari i këtij vendi z.Arben Fusha mësojmë se cdo gjë është gati për të pritur shumë pushues dhe bashkëvendas të cilët kanë nisur të interesohen për të qenë atë natë dhe për tu argëtuar me hitet e Tunës, e ku kjo mbrëmje do të prezantohet nga një moderator i njohur.

E për të gjithë ata që janë të rinj dhe po pushojnë praën Shëngjinit dhe jo vetëm, në kilometrin e parë rrugës që shkon për në Shëngjin mund ta ndalohet në mbrëmjen e 17 gushtit në këtë vend për të kaluar një natë të paharruar./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Tuna ready to 'burn' pool Riviera Shngjin

Këngëtaja's hit 'MMV' among her many commitments summer has meant that a date be even Shngjin. Exactly Tuna Cozman along with rapper is preparing to 'burn' in a fantastic atmosphere on the evening of August 17 ​​in the most beautiful place Shngjin in 'Camping & Pool Riviera'.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online