All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Carmela Barreta. Show all posts
Showing posts with label Carmela Barreta. Show all posts

Friday, 8 November 2013

Carmela Barretta, italo-shqiptarja VIP në Gjermani

E bukur dhe mjaft seksi. Kjo është vajza e cila e shihni në foto ku ne zbulojmë që ka gjak shqiptari, pasi nëna e saj është nga Kosova, ndërsa me baba italian.

Quhet Carmela Barretta dhe që në moshën 12 vjecare ka marrë pjesë në një konkurs bukurie në Itali quajtur “Miss Excalibur 2003” duke nisur më pas rrugën e spektakleve të bukurisë dhe duke e finalizuar atë me një cmim ku gjatë spektaklit “Miss Italia nel Mondo” ose shqip “Miss Italia në Botë” fiton titullin “Miss Eleganca”.

Për momentin bukoshja italo-shqiptare jeton në Gjermani ku punon duke reklamuar mbrëmjet italiane në këtë vend dhe duke intervistuar VIP nga Italia po aty.

Në bisedën me të u munduam të kuptohemi në gjuhën shqipe të cilën e fliste mirë, pavarësisht që ndonjë fjalë e kuptuam në gjuhën italiane, e megjithatë gëzohemi kur dëgjojmë për vajza të bukura të cilat si Carmela kanë njërin prind shqiptar dhe kanë arritur famë në vendet ku jetojnë. /Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Carmela Barrett , Italo - Albanian VIP in Germany

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online