All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Club Mumja. Show all posts
Showing posts with label Club Mumja. Show all posts

Sunday, 11 March 2012

Balerinë fare te zhveshur dhe femra ne topless, per te shuar epshet femerore

Vajzat e mira shkojnë në parajsë, ndërsa “bad girls” tek Mumja, për një natë ku shijohej striptizë pa asnjë limit dhe tabu. Fjala ishte për mbrëmjen e 8 Marsit të enjten në mbrëmje, ku ftesa ishte për të gjitha vajzat që nuk kanë komplekse, që jo vetëm të argëtoheshin në një natë striptizë, por dhe të bëheshin vetë protagoniste të asaj nate, duke lënë mënjanë komplekset.

Festa e organizuar me rastin 8 Marsit, Ditën ndërkombëtare të femrave, filloi në orën 22:00, duke i hapur dyert vetëm për femrat, para të cilave performuan tre striptistë të ardhur nga Londra, një balerinë femër dhe dy djem, njëri prej tyre me ngjyrë.

Deri në orën 12:00, ata kanë performuar duke kaluar çdo limit, ndërsa kanë marrë në pistë femrat dhe kanë bërë lojëra seksuale me to. Balerina është shfaqur në topless, ndërsa dy djemtë janë shfaqur lakuriq, ndërsa janë fotografuar dhe filmuar me aparatë celularë nga femrat e pranishme.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online