All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label D.J. FAMA. Show all posts
Showing posts with label D.J. FAMA. Show all posts

Wednesday, 18 July 2012

Nora Istrefi ruhet nga motra ne koncerte

Këngëtarja Nora Istrefi është prej atyre këngëtareve, të cilën gjatë stinës së verës e duan të rinjtë dhe kanë dëshirë të kërcejnë nën ritmet e këngës së saj.

Fiton, por edhe harxhon në dukje. Ndërsa për truprojë, si duket, ajo e ka zgjedhur motrën e saj bukuroshe Nitën, e cila siç shihet edhe në këtë foto në një nga lokalet e natës në Kosovës.

Tashmë me vete ka edhe D. J e saj personal D. J. “Fama”. Na vjen mirë që ajo nuk ka një ruajtës mashkull, se me siguri Roberti i saj do të xhelozonte për femrën e tij të bukur./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Nora Istrefi concerts saved by sister

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online