All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label D3mi Princi. Show all posts
Showing posts with label D3mi Princi. Show all posts

Sunday, 7 April 2013

Ju prezantojme hakerin e talentuar

Ai deri tani ka preferuar që të mos tregojë foto të tij e as me emrin e vërtetë, por sic bëjnë njerëzit e famshëm, që mbesin me pseudonime dhe anonim.

Ky është D3mi Prince, djaloshi i cili në estradën e Kosovës njihet si një nga hakerët më të talentuar, dhe nëse dikur më parë ai edhe jua thente faqet disa personazheve, tashmë djaloshi tepër i ri në moshë ka vendosur duke bërë vetëm mirë, e duke i ndihmuar shumë artistë që kanë probleme me rrjetet e tyre sociale.

D3mi Princin të gjithë nga VIP shqiptar e duan, pasi ai është një talent që e njeh shumë mirë kompjuterin dhe problemet në profile të ndryshme, dhe ai është një nga më të kërkuarit nga ana e personazheve publikë kur ata kanë probleme me profilet e tyre./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Introducing talented hacker

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online