All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Darla. Show all posts
Showing posts with label Darla. Show all posts

Sunday, 11 November 2012

Noizy gjithmone hite dhe femra te bukura

Si duket, reperi i njohur shqiptar, Noizy, ka gjetur magjinë në të krijuarit e një këngë. Kështu ka bërë edhe këtë herë, madje edhe femrat që bashkëpunon i bën të famshme dhe i zgjedh shumë seksi.

Ka vetëm pak ditë që është lansuar kënga e tij në bashkëpunim me një vajzë të re në muzikë, siç është Darla, ku videoja “Nuk të përzura” ka krijuar gati gjysmë milioni shikimesh në kanalin ‘Youtube’.

Ndërsa një pjesë e tekstit të këngës që thotë kështu: ‘Nuk të përzura, thjesht e mbylla derën kur ti vendose t’largohesh prej meje”, është bërë tashmë refren i shumë portaleve dhe profileve të rrjeteve sociale.
M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Noizy always hits and beautiful women

Apparently, rapper known Albanian Noizy has found the magic of creating a song. So did this one more time, even women who cooperates makes famous and choosing sex.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online