All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Davide Zongoli. Show all posts
Showing posts with label Davide Zongoli. Show all posts

Tuesday, 23 March 2010

Davide Zongoli i Pelqen Femrat Shqiptare!

Davide Zongoli & Jonida Shehu
/photo public domain/

Balerini italian: Do martohesha me nje vajze shqiptare

Davide eshte nje balerin italian qe ka ardhur ne Shqiperi per te qene pjese e spektaklit "Dancing with the stars". Nje sfide mes vipash shqiptare ka filluar 5 jave me pare dhe do te zgjase per 12 jave. Davide, si balerin profesionist kishte si partnere gazetaren dhe spikeren e lajmeve ne "Vizion Plus", Jonida Shehu. Pas pese javesh konkurrim, mbremjen e se enjtes, Jonida dhe Davide jane skualifikuar nga loja, duke hequr ne kete menyre dore perfundimisht nga fitimi i shumes per 50 mije euro qe eshte vendosur per personin Vip qe do te marre vendin e pare. Ne nje interviste per Sh2-in, Davide Zongoli tregon per pritjen e tij ne Shqiperi, punen si balerin dhe per vajzat shqiptare.

Si jeni pritur ne Shqiperi, Davide?

Mire, shume mire. Te gjithe shqiptaret me kane pritur mire dhe jane treguar shume te sjellshem me mua.

Kur keni ardhur ne Shqiperi?

Kam mberritur ketu me 2 nentor te 2009-es. Ne fillim me ka kontaktuar Ardi Asllini, duke me bere ftesen qe te merrja pjese ne "Dancing with the stars" ketu ne Shqiperi. Na ishte thene qe do te fillonte ne nentor, por pati nje shtyrje dhe filloi pese jave me pare. Dhe tani kam kater muaj qe jetoj ne Shqiperi.

Ju jeni nje balerin profesionist, cfare keni bere ne Itali?

Si fillim kam qene balerin teatri, pastaj kam marre pjese ne disa programe televizive ne Rai4 apo Rai2, me pas duke u rritur profesionalisht detyrat si balerin ishin edhe me te veshtira. Ne Itali kam punuar edhe me Pipo Baudon, kam qene edhe te Miss Italia. Me pas kam punuar ne teatrin e Madridit.

Davide ZongoliKeni filluar te punoni heret?

Po, ne Itali fillojme te punojme qe ne moshe te re, aq me teper profesioni i balerinit kerkon qe ti te fillosh te punosh heret, nese do qe te mbijetosh ne kete zanat. Ne fillim kam nisur me dansing kontemporan, pastaj me ate modern, pop, kam vallezuar ne ajer. Fatmiresisht, ne Itali nuk rri asnjehere pa bere asgje, jam shkeputur prej andej ne keto momente, sepse doja nje eksperience te re. Por, edhe pse jo qe te vija ne nje vend te huaj, te shihja nje kulture ndryshe dhe te punoja me njerez te tjere.

Cfare ju kishin thene, para se te vinit ne Shqiperi, per kete vend?

Fale reputacionit te kolegeve shqiptare balerine qe jetojne dhe punojne ne Shqiperi, imazhi per kete vend nuk eshte me ai i pari. Ne fillim nuk eshte se kishte ndonje opinion te mire per shqiptaret. Une vete jam nga Brindisi dhe i kam pare shqiptaret qe zbarkonin me anije ne bregdetin tone. Por, me kohen, Italia mesoi dhe te njohe Shqiperine. Sigurisht qe kur une thash ne Itali qe do te shkoj te punoj ne Shqiperi, te gjithe hapen syte dhe me thane; ata vijne punojne ketu, ti do shkosh atje. Po, sigurisht, i thashe, qe mund te shkojme ne tani te punojne ne Shqiperi, nuk ka asgje te keqe.

Ne spektaklin "Dancing with the stars" patet per krah nje vajze gazetare qe nuk ishte balerine, por qe duhej te behej balerine, si u ndjete?

Jonida ishte nje zbulim per mua. Kur me thane se do te kerceja me nje gazetare, thashe me vete; mos, gazetaret nuk kane te bejne fare me boten e spektaklit, sepse nuk vallezojne, nuk kendojne, nuk recitojne, nuk sfilojne. Keshtu qe duhet te fillonim gjithcka nga zero. Ne fillim patem pak veshtiresi, por, Jonida eshte nje vajze shume inteligjente, eshte nje njeri qe impenjohet ne maksimum ne ate qe ben dhe mundohet ta realizoje mire. Por, gjithashtu eshte shume simpatike dhe e embel. Tek Jonida gjeta nje mikeshe shume te mire.

Ka pasur momente grindjesh mes jush?

Si ne te gjitha marredheniet e punes dhe ne nuk do te benim perjashtim. Sigurisht qe ka pasur momente, por ka ndodhur vetem nje here qe ne u grindem dhe patem mosmarreveshje, por, kjo eshte normale. Gjate punes mund te ndodhe, stresi, provat, keshtu qe nuk jane shume te rendesishme ato grindje.

Si reagonte juria per mosmarreveshjet tuaja?

Juria ka per detyre te gjykoje menyren se si ne kercejme. Ata duhet te jene jashte asaj cfare ndodh me ne ne prova. Ata duhet te na vleresojne per ate qe japim ne skene. Ketu dua te them qe ne spektaklin e se enjtes, Jonida u tregua absolutisht shume e zonja.

Cila mendoni se ishte arsyeja qe ju u skualifikuat?

Sepse juria nuk na dha piket e duhura dhe sepse votimi i publikut nuk ka favorizoi. Juria nuk i dha piket e duhura kercimit qe beri Jonida. Dhe shkaku qe ne sot jemi ne shtepi eshte se nuk na vleresuan aq sa duhet.

Pervec gjykimit, cilin nga anetaret e jurise mendoni se eshte me simpatik?

Po, Iva ka qene gjithmone e mire me Joniden, sepse e kishte kolege. Cani eshte Cani dhe nuk ke cfare i thua. Nuk mund te kapesh me te me menyren e te sjellurit. Iliri, perfaqeson programin ne nje fare menyre, sepse eshte profesionisti. Iliri duhet te jete objektiv dhe duhet te jap ate qe Vip-i meriton. Ka nje rol shume te rendesishem ne juri.

Si te duken vajzat shqiptare?

Shume simpatike, me kane komplimentuar ne cdo vend. Dhe i falenderoj te gjithe per mbeshtetjen. Ka pasur disa vajza qe me kane terhequr vemendje, eshte nje vajze, te cilen e pelqej, por per momentin ende nuk mund te them gje. Une jam beqar, keshtu qe...

Do martoheshe me nje vajze shqiptare?

Nese do ta dashuroja, pse jo...

/entela resuli/shekulli/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Balerini Italian: Would marry with an Albanian woman

Davide is an Italian dancer who has arrived in Albania to be part of the spectacle "Dancing with the stars". A challenge between Albanian NBA started 5 weeks ago and will last for 12 weeks. Davide, as a professional dancer as a partner had spikeren journalist and news in "Vision Plus", Jonida Shehu. After five weeks competition, Thursday evening, Jonida and Davide are disqualified from the game, removing in this way by winning the hand eventually amount to 50 thousand euros which is set for Vip person that will take place first. In an interview for Sh2-in, Davide Zongoli shows for his reception in Albania, working as a dancer and Albanian girls.

How were you welcomed in Albania, Davide?

Well, very well. All Albanians are expected to show well and are very polite with me.

When did you come to Albania?

I arrived here on 2 November 2009-es. We start with Asllini Ardi has contacted, by the invitation made to take part in "Dancing with the Stars" here in Albania. We were told that will begin in November, but there was a delay and started five weeks ago. And now I have four months to live in Albania.

You are a professional dancer, what did you do in Italy?

As I was beginning theater dancer, then I participated in several television programs in Rai4 or Rai2, then growing professionally as a dancer tasks were more difficult. In Italy I worked with Pipo Baudon, I was also Miss Italy. Then I worked in theater in Madrid.

You have started to work here?

Yes, in Italy to begin working on new age, the more balerinit profession requires that you start to work sooner, if the will to survive in this profession. At the beginning I started with contemporary dansing, then with modern, pop, have dancing in the air. Fortunately, in Italy never stay there without doing nothing, I am leaving them out in these moments, because I wanted a new experience. But, although not to the line in a foreign country, to see a different culture and working with other people.

What you had said before that to go to Albania, for this country?

Thanks reputation Albanian colleagues dancer living and working in Albania, the image for this country it is not the first. At first it was not any good opinion about Albanians. I myself am from Brindisi and I first Albanian coast disembark our boat. But, with time, and learned to recognize Italy Albania. Of course, that when I said in Italy that will go to work in Albania, all with open eyes and told they come work here, you will get there. Yes, of course, I said, you can go in now to work in Albania, there is nothing wrong.

We spectacle "Dancing with the stars" side had a woman journalist who was not ballet dancer, but that should become dancer, as did you feel?

Jonida was a revelation for me. When the said they would pop with a journalist, told me himself; not, journalists do not have all the world of spectacle, because not dance, not sing, does not recite, not sfilojne. So you must start everything from zero. At the beginning we had little difficulty, but, Jonida is a very intelligent girl, is a man who impenjohet maximum in what makes and tries to perform better. But also it is very charming and sweet. To Jonida found a very good girlfriend.

There were contentious moments between you?

As in all labor relations and we would not do exception. Of course that had moments, but there was only one here that we bicker and we dispute, but this is normal. During the work can happen, stress, evidence, so they are very important argument.

As the jury respond to your dispute?

The jury has the duty to judge how we dancing. They should be outside what happens to us in evidence. They should appreciate us for what we in the scene. Here I want to say that the spectacle of that Thursday, Jonida absolutely proved very lady.

What do you think was the reason you were disqualified?

Because the jury gave us the necessary points for voting public and has not favored. The jury did not give appropriate jump points that made Jonida. And why today we are at home is that we are not appreciated enough.

Besides the trial, which the members of the jury think that is charming?

Yes, Iva has always been good with Joniden, because he had colleagues. Cani Cani is not what you say to. You can not kapesh with the mode of behavior. Illyria, represents the program in some way, because it is professional. Illyria must be objective and must give it that Vip is deserves. There is a very important role in the jury.

How to look Albanian girls?

Many simpatike, with complimenting have in every country. And thank all for support. There were some girls that have attracted the attention, is a girl, which he like, but for now still can not say nothing. I am single, so ...

Do martoheshe with an Albanian woman?

If you would love, why not ...
]]

Friday, 19 March 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE ELIMINOHEN!

Jonida Shehu & Davide Zongoli Dancing With The Stars AlbaniaDancing With The Stars Albania: Jonida & Davide Eliminohen, Nata 5, 18.03.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)

Iken Jonida Shehu nga "Dancing with the stars"

Tango dhe Paso Doble kane qene dy zhanret e kercimit me te cilat 9 personazhet e mbetur VIP te "Dancing with the stars", percollen mbremjen e te enjtes spektakel. Formatit te BBC Word Wide, i cili tashme vjen per here te pare edhe ne Shqiperi nga Tring Digital dhe Vizion Plus nuk i kane munguar as kete puntate surprizat. Keshtu pas gares emocionuese, vlersimit te jurise, batutave te tyre dhe mbeshtetjes se publikut ne salle, kane qene shikuesit ata qe kane vendosur perms SMS-ve te çojne ne sfiden "Dance Off" kengetaren Soni Malaj dhe balerinin e saj Mirko, si dhe gazetaren Jonida Shehu e balerinin Davide. Mes "tangos" se Sonit dhe "paso dobles" se Jonides, juria vendosi te shpetoje Sonin. Kete puntate nga "teatri i yjeve" ne "Dancing with the stars", emocionuese ishte edhe performance e aktores se njohur Roza Anagnosti. E ftuara speciale, sfidoi pasionin e saj ne kercim me nje vals. Bashke me te, Anjeza Shahini dhe trupa e baletit sollen nje tjeter moment elektrizues per spektaklin e te enjtes. /vizionplus/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Shehu Jonida departs from "Dancing with the stars"

Tango and Paso doble have been two genres of dance with which the remaining 9 characters VIP of "Dancing with the stars", forwarded spektakel Thursday evening. BBC Word Wide format, which now comes for the first time in Albania by Tringa Digital Vision Plus and have not been as this puntata surprises. So after the race exciting, evaluation of the jury, their mot and public support in the room, viewers have been those who have decided Main SMS lead to challenge "Dance Off" singer Soni Malaj and its balerinin Mirko, and journalist Jonida balerinin Shehu of Davide. Among "tangos" that Sonia and "paso dobles" that Jonides, the jury decided to save Sonia. This puntata the "theater of the stars" in "Dancing with the Stars" was also exciting performance of the famous actress Roza Anagnosti. The special invited, challenged her passion in Dance with a waltz. Along with it, Soni Shahini and ballet troops brought another moment of spectacle Electric for Thursday.
]]

Thursday, 18 March 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 5

Dancing With The Stars Albania: Jonida & Davide, Nata 5, 18.03.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)Verzioni i zgjeruar

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 11 March 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Jonida & Davide, Nata 4, 11.03.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 4 March 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 3

Dancing With The Stars Albania: Jonida & Davide, Nata 3, 04.03.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 25 February 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 2, 25.02.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Sunday, 21 February 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 1

DANCING WITH THE STARS ALBANIA: JONIDA & DAVIDE, NATA 1

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 18 February 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE PROFIL!

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE PROFIL!

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)
Jonida ShehuJonida Shehu Gazetare e njohur ne ekranin e Vizion Plus. Jonida shehu ka lindur ne Tepelene ku mori edhe edukimin e pare shkollor. Studimet e larta i kreu per Gazetari ne Fakultetin e Filozofise dhe Historise ne Tirane. Ajo eshte nje nga figurat me te njohura te gazetarise elektronike me nje pervoje disavjecare ne ekrane televizive. Por prej te pakten kater vitesh Jonida eshte bere nje nga protagonistet e “Vizion Plus”. Ajo drejton edicione informative ndersa eshte e pranishme ne ekranin e vogel edhe me emisionin “Zip”, ku drejton ne krah te gazetarit te njohur Rezear Xhaxhiu.

Video prezantimi

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Jonida Shehu known Journalist of Vision Plus screen. Jonida Shehu was born in Tepelena which took the first education school. Higher studies head for the Journalism Faculty of Philosophy and History in Tirana. It is one of the most famous figures of electronic journalism with a disavjecare experience in television screens. But at least four years Jonida players has become one of the "Vision Plus". It leads editions while information is present in small screen with the show "Zip", which runs next to the journalist known Rezear Xhaxhiu. ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online