All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Dj Benity. Show all posts
Showing posts with label Dj Benity. Show all posts

Tuesday, 19 June 2012

Baboo Darabuka promovojne albumin, mungojne VIP (Video)


Djemtë e grupit Baboo Darabuka dhe DJ Benity kanë provuar pak ditë më parë albumin e tyre të parë me titull “Part 1” dhe njëkohësisht edhe videoklipin e tyre të ri me titull “Hot girl”, në bashkëpunim me reperin me ngjyre Big D.

Por në Sheshin 21 në Prishtinë ku e kanë organizuar këtë promovim, janë dukur vetëm fansa të tyre, dhe thuajse asnjë Vip.

Vetëm nëse llogarisim praninë e këngëtares Kaltrina Selimi, apo vetë Big D dhe Linda Halimi, apo edhe Cekiq që u panë në këtë mbrëmje, megjithatë djemtë kanë sjellë me istrumentat e tyre edhe atmosferë për fansat që ishin aty./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Baboo Darabuka promote the album, there are no VIP

Boys group and DJ Baba Darabuka Benity have tried a few days before their first album titled "Part 1" and also their new video clip titled "Hot girl", in collaboration with black rapper Big D. But in Square 21 in Pristina, where they organized this promotion.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online