All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Dj Fisoo. Show all posts
Showing posts with label Dj Fisoo. Show all posts

Monday, 18 June 2012

Vjen “Orient Feel” nga Oriental Darabuka & Dj Fisoo (Video)

Djemtë e talentuar Oriental Darabuka & Dj Fisoo të cilët ka dy vite që bëjnë muzikë sapo kanë realizuar videon e parë që mban titullin “Orient Feel”.Videoklipi është realizuar nga produksioni “Puzzle Media” ndërsa muzika si produksion është krijuar nga Zzap & Chriss.

Djemtë të cilët quhen Nexhi, Hamedoni dhe Fisniki performojnë me shumë dashuri muzikë nëpër vende të ndryshme jo vetëm në Shkup, por edhe në Tiranë, Bujanovc e Preshevë, ndërsa ku janë ata publiku është i shumtë që i ndjek. Kjo video pritet të jetë një hit i kësaj vere dhe do te kercehet nga te gjithe./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Comes "Feel the Orient" by Oriental Darabuka & Dj Fisoo

Oriental talented guys & Dj Fisoo Darabuka who has two years to make music just realized the first video entitled "Feel the Orient". The video is made ​​by production "Media Puzzle" and music production as is created by Zzap & Chriss.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online