All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Doa Fejzullahu. Show all posts
Showing posts with label Doa Fejzullahu. Show all posts

Thursday, 9 February 2012

Moti i keq pengon realizimin e klipit te Edona Llalloshit

Këngëtarja e cila është më  e lumtur se kurrë në jetën familjare, pasi është bërë nënë, dhe Doa e saj po rritet, sic e shihni dhe në foto, nuk don të ndalet në muzikë. Ajo në programin “Top Koha Music” të prezantueses simpatike Albba Morina, ka treguar se është rikthyer punës, dhe po mendon për një video të një këngë të re, por që koha dhe bora e ka penguar.

Videoja do të xhirohet sërisht nga produksioni kosovar “EMF Creative’. Ndërsa Edona ka rrëfyer në këtë program se nuk do të ketë album të ri, për arsye se një gjë e tillë nuk është e kohës, dhe nuk sjell përfitime, por do të realizojë vetëm këngë dhe video të reja./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Bad weather hampers the realization of the clip to Edona Llalloshi

The singer who is happier than ever in family life, as has become a mother, and its DOA is growing as we see in the picture, do not stop the music. It is in the "Top Music Time" of Albba Morina charming presenter, has shown that it is back at work, and is considering a video of a new song, but that time and snow prevented.

The video will be shot again from Kosovar production "EMF Creative '. While Edona narrated in this program that there will be no new album, because such a thing is not the time, and no benefits, but will only perform new songs and videos./Albavipnews/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online