All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Domenika BB3. Show all posts
Showing posts with label Domenika BB3. Show all posts

Friday, 13 January 2012

Top 5 thashethemet e vitit 2011

Viti që sapo kemi lënë pas mbase ka qenë i varfër në para, por sa i takon thashethemeve nuk mund të ankohemi për krizë! Lidhje, ndarje, tradhëti e skandale të panumërta kanë pushtuar faqet e para! Po cilat janë 5 thashethemet më të përfolura të 2011?

Ermela, fituesja e Big Brother 4 ka qenë protagonistja e një telenovele të mirëfilltë! Lidhja e saj brenda shtëpisë me Ervinin ka qenë çdo javë material për konsum mediatik!

Nëse për çdo herë që është ndarë dhe rilidhur me Ervinin ajo do të paguhej me siguri tani do të kishte 200 milionë! Akuza dhe kundërakuza mes Ervinit dhe Ermelës nuk ka pasur paqe. Më pas puthje e sërish luftë! Më në fund duket se janë ndarë e secili po sheh jetën e vet, apo jo?

Një tjetër histori e filluar në Big Brother ndodhet në vendin e katërt! Domenika dhe Seldi ishin çift që u krijua brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, por ngjarjet që pasuan janë shumë më sensacionale! Kur dukej se ata po i drejtoheshin bashkëjetesës, Domenika deklaron që Seldi është gay e madje flet për një histori me Sinan Hoxhën!

Saturday, 8 May 2010

Big Brother Albania 3: DOMENIKA, FINALISTJA E PARE!

Big Brother Albania 3: Domenika Finaliste, 8 Maj 2010

Domenika, finalistja e pare e BB

Kjo eshte java e fundit per banoret dhe pas daljes se Mandit, ata mendojne se tashme jane te gjithe finaliste. Por, kjo gje nuk eshte vendosur ende. Ndryshe nga heret e tjera, kete mbremje do kete serish nominime, por ne nje tjeter forme. Banoret shkojne nje nga nje ne dhomen e rrefimit dhe ne menyre sekret, thone emrin se cili banor do donin qe te shkonte menjehere ne finale. Miri thote per Erionin, Erioni per Mirin, Jona dhe Klodi per Domeniken, ndersa Domi per Klodin. Keshtu, banorja e pare qe shkon ne finale pasi ka marre dy kandidatura eshte Domenika. Keshtu ajo eshte finalistja e pare e ketij edicioni. Nderkohe, kater banoret e tjere do te shkojne ne nominim, si gjithnje ku nje prej tyre do te votohet per te lene shtepine, pra nje nominim i zakonshem. Arbana ua komunikon kete vendim banoreve. Domenika kenaqet, ndersa te tjeret habiten me kete forme te re nominimi. Ata nuk jane te qarte se cdo behet me ta, por Arbana u thote se jane ne nominim te katert e nje prej tyre nuk do jete finalist. Per kete do votohet tere javen. Nderkohe, banoret dalin ne kopsht per te shijuar nje drke te mrekullueshme te pergatitur enkas per ta.. Keshtu ata fillojne nga komentet si dhe te shijojne darken. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Domenik, the first finalists of BB

This is the last week residents of Mandi and after retirement, they think that now are all finalists. But this is not decided yet. Unlike other early, again this evening will have nominations, but in another form. People go one by one in the room and so secret confessions, say the name of a resident who would like to go immediately to the final. Miri says to Erion, Erion for the best, Jonah and the Domeniken Klodi, while Domi for Klodi. Thus, residents of the first moves after taking the final two is Domenik candidacy. So it is the first finalist of this edition. Meanwhile, four other people will go to the nomination, as ever, where one of them would vote to leave home, so a normal nomination. This decision Arbana communicate their residents. Domenik satisfy, while others wonder with this new nomination form. They are not made clear that any of them, but Arbana says the four are in the nomination of one of them will not be a finalist. For this entire week will vote. Meanwhile, people go in the garden to enjoy a wonderful drke prepared especially for them .. So they begin from the comments and enjoy dinner.
]]

Saturday, 17 April 2010

Big Brother Albania 3: Perfundon Historia Mes Seldit dhe Domenikes!

Big Brother Albania 3: Perfundon Historia Seldi - Domenika, Spektakli #13, 17 Prill 2010

Perfundimi i historise mes Seldit dhe Domenikes
Nje histori e bukur dashurie ka qene ajo mes Seldit dhe Domenikes, cifti i pare i krijuar ne shtepi. Por, raporti i tyre nuk ka qene gjithnje konstant, ata kane patur shpesh ulje dhe ngritje apo ndonjehere edhe ndarje te perkohshme. Duket se kete here, ndjenjat jane thyer ne mes, pasi kjo jave ka qene e mbushur me debate, zenka dhe konfirmim i ndarjes se tyre. Shkak i gjithckaje duket sikur kete here ka qene xhelozia e Seldit ndaj Mirit. Te dy banoret shprehen se nuk nndjehen aspak mire, por nuk shtojne asgje tjeter. Per te kuptuar me mire keto situata, per ta shfaqet nje klip ku dallohen dy debatet kryesore te Seldit me Domeniken per Mirin kryesisht per bisedat dhe ndarjen e cigareve, duke u shfaqur hapur bezdia dhe xhelozia e Seldit. Ne klip shfaqen edhe momentet romantike, te bukura, bisedat e Domit me Mirin, debatet e forta dhe pranimi nga te dy banoret per ndarjen definitive, pavaresisht ekzistences se ndjenjave tek te dy te rinjte. Ne perfundim te klipit, Seldi shprehet se nuk i pelqejne disa sjellje te Domit. Ai mendon se ajo mund ta falte Mirin, por jo ta ekzagjeronte me qendrimin me te aq te afert, gjate gjithe kohes. Sipas tij, kushdo te ishte ne vend te Mirit, ashtu do sillej. Opinionisti, Ariani pyet Seldin nese mendon se Domi ka ndjenja ndaj Mirit apo nese Miri ben kete sjellje ndaj saj per te rritur shikueshmerine ndaj vetes, te cilat ai i mohon pernjehere. Seldi insiston se kur nje njeri te mohon, nuk duhet t’i afrohesh ne ate menyre, pavaresisht se e fal, serish duhet te mbash qendrim. Sipas Arianit, Seldi mendon se Domi duhet te beje ato qe do ai, por Seldi mendon se Domi duhet te beje ato qe do. Ariani pyet edhe Domeniken se pasi ka degjuar prej saj fjale shume te prera ne lidhje me ndarjen dhe Seldin, nese i mendon vertete ato. domi shprehet se ato jane thene ne nxehje e siper, gjate debateve, por qe me Seldin do sqarohet serish jashte, ne rast se ai del kete mbremje. Ariani ka nje pyetje edhe per Mirin. Ai e pyet se nese do i rikthehej serish fillimit, a do kishte te njejtin raport me Domin. Ai pergjigjet se nuk do kishin zenkat, por paqe dhe harmoni. Miri shton se nuk ishte ne dijeni te ketij raporti mes ciftit e shkaktuar prej tij. Sipas tij, e vetmja gje qe donte ishte te rifillonte raportin dhe njohjen me Domin e te krijonin te dy nje ide dhe opinion per njeri-tjetrin. Ai sqaron se nuk kishte ndermend te futej mes tyre. /t.ch./prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

End of story between Seldit and Domenikes
A beautiful love story she was between Seldit and Domenikes, created the first couple at home. But their relationship was not always constant, they have had ups and downs often or sometimes even a temporary separation. It seems that this time, feelings are broken in the middle, as this week has been filled with debate, brawl and confirmation of their separation. Because of this time everything seems to have been jealousy of Seldit to the best. The two residents said that no nndjehen not good, but not add anything else. To better understand these situations, to show a clip where distinguished two main debates with Domeniken Seldit Miri mainly for conversations and sharing cigarettes, appearing open the Seldit bezdia and jealousy. We also show clips romantic moments, beautiful, Domi conversations with the best, intense debates and acceptance by both people for definitive separation, despite the existence of emotions in both the young. At the end of klipit, says Seldi not like some of Domi behavior. He thinks that she can pray best, but not to ekzagjeronte to stay so close with, at all times. According to him, everyone was in place the best, and will behave. Opinionistin, Ariani Seldin asked if he thinks Domi has feelings to Miri or Miri Ben if this behavior to increase its viewership to himself, which he denies at once. Seldi insists that when a man denies, should not approach in a way, regardless of the pardon, should keep stay again. According Arianit, Domi Seldi thinks they should do that he will, but Domi Seldi thinks they should do that will. Ariani also questioned Domeniken that has heard of it as very large cut in relation to separation and Seldin, if he really believes them. Domi says that they are in heat for the above said during debates, but with Seldin will explain again outside in case he comes this evening. Ariani is a question for the best. He asks that if the rikthehej start again, will have the same relation with Domi. He replies that do not have contention, but peace and harmony. Best added that it was not aware of this relationship between the couple caused by it. According to him, the only thing you wanted was to resume with the report and the recognition of Domi create both an idea and opinion for each other. He explains he has no intention to fall between them.
]]

Thursday, 1 April 2010

Big Brother Albania 3: Zbulohet Genjeshtra e 1 Prillit!

Zbulohet genjeshtra e nje prillit!

Domi dhe Seldi dalin nga dhoma dhe befasojne te gjithe banoret. Domi ka vene nje jastek ne bark qe t’i duket i fryre dhe ne kete menyre ajo do t’u tregoje banoreve qe e gjithe historia e shtatzanise se saj ka qene e genjeshtert. I pari qe i shikon eshte Mandi, i cili eshte ne dush dhe i thote se jane shume te poshter qe i kane genjyer. Ata shkojne ne kuzhine dhe gjejne Kiken, Manalin dhe Tatianen, te cilet mbeten pa fjale kur shikojne Domin. Me pas dalin ne kopesht dhe Olta me Klodin e perqafojne megjithese amoma nuk e kane marre veten nga genjeshtra qe i kane bere Seldi dhe Domi per nje prill. Seldi shprehet se ata e zgjaten shume genjeshtren, por ama ia ka vlejtur pasi kane kuptuar se kush jane njerezit qe i duan me te vertete. Kika shprehet se ai e ka menduar se mund te ishte genjeshter, por ne te vertete e ka besuar. Olta thote se asaj i kishte vajtur mendja se mund te ishte loje pasi Seldi nuk ka ditur te aktroje mire. Domi pergjigjet se Olta mund te kete dyshuar qe ishte loje pasi e ka pare Domin duke pire cigare ne tualet. Seldi i meshon dhe njehere faktit qe ata kane arritur te kuptojne se kujt i behet vone per t’a dhe permend Kiken, Olten dhe Klodin. Nderkohe Jetmiri dhe Edi qendrojne ne kopesht dhe nuk reaguan fare me banoret e tjere per ceshtjen e Domit e Seldit, por preferuar te flasin me njeri-tjetrin. Erioni afrohet tek ata te dy dhe u flet per shakane e bere. Edi shprehet me ironi se ka qene shume shaka e bukur, duke nenkuptuar te kunderten dhe Erioni shton se Klodi do te ishte bere kumbari i femijes, por ja qe e verteta doli ndryshe. Domi bisedon me Olten dhe Tatianen dhe u thote se kjo genjeshter u ka ardhur ne mend dhe e kane bere dhe pse dikujt mund te mos i kete pelqyer. Domi shton se ajo qesh per gjithcka, por ne kete rast ka qene e afte t’a mbaje seriozitetin pasi dhe kur fliste vetem me Seldin, e trajtonin si nje ceshtje te vertete dhe kane hyre vertet ne rol. Domi thote se deri shume vone mbreme, te vetmit qe e kane ditur kane qene Olta dhe Klodi. Ajo shton se shume here i vinte per te qeshur dhe fshihej pas jastekut qe te mos e shikonin. Me pas Kika shprehet se kjo loje ka qene e bukur, por lojrat qe kishin te benin me rrobat e tyre kane qene fare pa nivel. Erioni shton se e bukura e lojes ka qene heren e pare, por perseritjet kane qene te merzitshme.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Lies revealed an April!

Domi and Seldi befasojne out of room and all the residents. Domi has put a pillow in the stomach was inflated to appear and in this way it will show residents that the entire story of her pregnancy was the lie. The first look is Mandi, who is in the shower and says that they are very sneaky that are lying. They go to the kitchen and find the pinnacle, and Tatianen Manalin, who left without words when viewing Domi. Then go to the garden and Olta Klodi nonetheless embrace amoma have not taken themselves out lies that have made for a Domi Seldi and April. Seldi says they extend more lies but Ama has vlejtur because they understand who are the people who really want. Kika says that he thought it might be lie, but we really believe. Olta says she had gone thought it might be playing as Seldi aktroje did not know the better. Domi Olta replies that may have suspected it was there first game after Domi drinking cigarettes in the toilet. Seldi meshon and once the fact that they have managed to understand that to whom and to be mentioned later for pinnacle, Olten and Klodi. While Edi Jetmiri and stay in the garden and do not react at all with other people for the issue of Seldit Domi, but preferred to talk to each other. Erion both approaches to them and speaks for shakane done. Edi says ironically that has been very nice joke, implying the opposite and adds that Klodi Erion would be made godfather of the child, but that the truth came out differently. Domi and talk with Olten Tatianen and says that this lie came to me and have done and why someone may not have liked. Domi added that she laughs about everything, but in this case has been able to maintain reliability as and when speaking only Seldin, and treated as a matter of fact, and we really have entered the role. Domi says that up too late last night, the only ones who have known and have been Olta Klodi. She adds that many coming here to laugh and hide behind the pillow was not looking. Kika says that after this game was fun, but games that had to do with their clothes were not quite level. Erion added that the game was fine the first time, but repetition has been worrisome.
]]

Domenika e Big Brother, Shtatzene?

Domenika Big Brother Albania 3Nje e papritur per Domeniken dhe Seldin

Domenika del nga dhoma e rrefimit me nje zarf ne dore e shoqeruar nga Seldi dhe menjehere shkon te shtrihet ne krevatin e saj e merzitur. Seldi perpiqet qe ta qetesoje, por ajo duket vertete e merzitur dhe vetem shprehet se nuk mund ta besoje kete gje, pa dhene sqarime se cfare ka ndodhur. Banoret e tjere e shikojne kete situate dhe behen kurioze, ndersa Seldi e keshillon qe te kete kujdes e te mos diktohet nga banoret, pasi ata nuk kane pse ta marrin vesh. Olta duke vene re sjelljen e Domit dhe zarfin, mendon se aty mund te kete ndonje lajm te keq, por shprehet se ndoshta eshte ndonje shaka sepse po afron 1 Prilli, dita e genjeshtrave, por si Domi dhe Seldi nuk qetesohen aspak pas kesaj fjale. Seldi i kerkon Domit qe te qetesohet, ndersa ajo ia kthen me pyetje nese eshte i qete edhe ai, duke nenkuptuar se situata i perfshin te dy. Olta i shkon afer dhe e pyet, por ajo i thote se nuk flet dot. Banoret kurioze fillojne te pyesin njeri-tjetrin se cfare e mundon Domin, por askush nuk mund te jape nje pergjigje pervec se e ka nga letra qe mori. Domi dhe Seldi dalin ne kopsht e ndersa pine cigare te shqetesuar, diskutojne per ate qe po u ndodh. Domenika i tregon serish permbajtjen e zarfit, nje test shtatzenie i cili ka dale pozitiv. Te dy shprehen se eshte dicka e parpritur per ta. Seldi perpiqet ta qetesoje Domin, ndersa ajo shprehet se te dy jane femije e nderkohe e pyet ate nese eshte gati qe te rrise nje femije. Te dy nuk po arrijne te mesohen me idene, nderkohe banoret e tjere vijne e pyesin se cfare ka ndodhur, por nuk marrin pergjigje nga asnje prej tyre. Seldi mendon se kjo eshte nje ceshtje qe u perket vetem atyre te dyve dhe te tjeret nuk kane pse ta marrin vesh, por Domi thote se heret a vone do e kuptojne. Ata vazhdojne te flasin per kete te papritur dhe se si do u ndryshoje jeta qe ketej e tutje, pasi nje femije eshte pergjegjesi e madhe dhe ne zerin e tyre dallohet lehte shqetesimi per ngjarjen qe u ka ndodhur. /t.ch./mars 2010/
- - - - - - - - - -
p.s. he he mund te jete nje "embelsire" e "1 Prillit" Dites se Genjeshtrave por ndoshta edhe jo. Mirepo, ajo cka eshte me interesante ketu eshte qe Seldi dhe Domi duken vertete te shqetesuar (po marre parasysh se nuk jane pjese e lojes). Dhe kjo te le te nenkuptosh qe ata kane bere "mekatin" ne Big Brother, perndryshe nuk do kishin arsye te shqetesoheshin fare. Hajt perhajr ju qofte!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

A sudden event for Seldin and Domeniken

Domenik confessions out of the room with an envelope in hand and accompanied by Seldi and immediately goes to the lies in her bed bored. Seldi tries to accommodate, but it looks really bored and just says they can not believe this, without giving explanations of what happened. Other people viewing this situation and made curious, and advises Seldi be careful and not dictated by the people, because they do not have to get along. Olta noticed behavior by Domi and the envelope, thinking that there could be any bad news, but says it is probably because any joke is coming April 1st, April Fools' Day, but Domi and Seldi not rest at all after this word. Seldi Domi wants to relax, while she turns the question if he is quiet, implying that the situation involves both. Olta goes closer and asked, but she says she does not speak it. Curious people begin to ask each other what Domi's torment, but no one can give an answer except that the paper has received. Domi and Seldi appear in the garden of weed drink while concerned, discuss what is happening. Domenik again shows the contents of the envelope, a pregnancy test that has brought positive. Both say that is something parpritur for them. Seldi tries to allay Domi, while she says that both are the children while it asks if it is ready to increase a child. The two are not successfully taught with the idea, while other people come and ask what happened, but did not receive any reply from them. Seldi thinks this is an issue that he regards only those two and others do not have to take the ear, but Domi says that sooner or later will understand. They continue to talk about this sudden and how that life was altered from now, after a child is the responsibility of large and easily distinguished voice their concern about the incident that has happened.
]]

Saturday, 27 March 2010

Big Brother Albania 3: Zarfi i Kuq i Domenikes!

Domenika Big Brother Albania 3Big Brother Albania 3: Domenika dhe Zarfi i Kuq, Spektakli #10, 27.03.2010

Nje mundesi per raportin mes Domit dhe te atit

Edhe Domenika hap zarfin e kuq dhe ne te ndodhet nje foto, nje vajze dhe disa dedikime te cilat ajo i lexon. Arbana tregon se Domenika nuk ka asnje raport me te atin, te shkeputur qe kur ishte femije. Ajo ka edhe dy motra te cilat nuk i njeh. Arbana i kerkon Domit qe te shkoje ne oborr dhe aty shikon qe eshte ndezur nje drite ne shtepine e vjeter. Ajo shkon atje dhe shikon ne monitor nje video mesazh ne te cilin shfaqen te dyja motrat e saj te cilat i thone se duan qe ta njohin e te marre rolin e motres ne jeten e tyre. Gjithashtu aty shfaqen edhe disa fjale te dedikuara nga i ati i saj, i cili do te rivendose lidhjen e humbur. Ne perfundim te video mesazhit, Arbana i kerkon Domenikes qe te marre nje vendim te rendesishem per te. Domenika shprehet se e priste kete gje dhe i vjen per te qeshur nga ky mesazh. Sipas saj, eshte e lehte qe te shkruash disa fjale e te vendosesh disa foto, por nuk eshte e lehte qe te rritesh pa babain. Ajo mendon se ai i ka patur mundesite qe te kontaktoje me te, por qe nuk e ka realizuar me pare dhe shprehet se i ka munguar te thote fjalen “baba”. Arbana i kerkon qe te beje nje zgjedhje, te lere ate porte hapur kur te dale nga shtepia e vjeter duke nenkuptuar se do t’i jape nje shans njohjes me babain, apo do ta mbylle, per ta mbyllur pergjithnje kete histori. Domi shprehet se ky eshte nje vendim i veshtire dhe i nxituar nese e merr tani, por kur del, e le hapur pak dhe shprehet se po e le hapur aq sa kalon vec dora e saj. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

An opportunity for the relationship between Domi and her father

Even Domenika opened the envelope in red and there is a picture, a girl and some dedication that she reads. Arbana Domenika shows that there is no comparison with the father, the disconnect was a child. She has two sisters, which does not recognize. Domi Arbana asks to go in the yard and sees that there is a light burning in the old house. She goes there and sees to monitor a video message in which appear both her sisters that say they want to recognize the role of sister take their life. Also there are some words appear dedicated by her father, who will restore the lost connection. At the end of the video message, Arbana Domenikes asks to take a decision important for. Domenika said he expected this and laughing comes to this message. According to her, is easy to write some words and to put some pictures, but it is not easy to grow up without a father. She thinks that he has had the opportunity to contact with, but that has not previously realized and has been expressed that the word means "father". Arbana requires to make a choice, leave it open ports out of the house when the old meaning that will give a chance introduction with the father, or will close, to close permanently this story. Domi says that this is a difficult decision and if the rash gets now, but when it comes, leaves open a little and said that is open enough to let pass her hand already.
]]

Saturday, 13 March 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #7, 13 Mars 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 7
Big Brother Albania 3: Nominimet #7, 13.03.2010

BERTINA, DOMENIKA, JETMIRI, KLODI dhe VALONI

Te gjithe banoret japin kandidaturat e kesaj jave. Ne baze te tyre, ne nominim per kete jave shkojne Jetmiri, Domenika, Valoni, Bertina dhe Klodi. Ndersa ora shenon dymbedhjete dhe sot eshte dita e veres, per banoret eshte rezervuar nje surprize e vecante. Ata shkojne ne kopsht ku shohin se eshte organizuar nje feste me balerine braziliane dhe birra. Banoret kenaqen e menjehere bashkohen me balerinet e kercejne me ta. Festa fillon!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

All residents this week provide nominations. According to them, in nomination for this week go Jetmiri, Domenika, Valoni, Bertina and Klodi. While the twelve hour mark and today is the day of the summer, is reserved for residents and a special surprise. They go to see the garden where a celebration is organized by Brazilian dancer and beer. Residents enjoy the dancer immediately join the jump with them. Celebration starts! ]]

Saturday, 6 March 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #6, 6 Mars 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 6

Big Brother Albania 3: Nominimet #6, 6 Mars 2010

DOMENIKA, JETMIRI, OLTA dhe REZARTA

Kandidimet dhe surprize per banoret
Per banoret ka ardhur momenti per te bere nominimet e javes. Ata shkojne ne dhomen e rrefimit dhe japin dy emra dhe dy arsye se perse i zgjedhin keta banore. Nga nominimet e tyre, ne kandidim per kete jave shkojne Rezarta, Olta, Domenika dhe Jetmiri. Arbana ua komunikon kete edhe banoreve. Ajo fton Aden qe te shkoje ne dhomen e rrefimit e te marre nje kuti ne te cilen ndodhen disa fletepalosje kua banoret do te shenojne nje deshire qe ata kane si dhe emrin e njerit banor per te cilin do donin qe te kishin realizimin e deshires. Banoret shkruajne te kenaqur deshirat e tyre duke e patur pak te veshtire se cfare te zgjedhin. Arbana u komunikon banoreve se per ta ka nje surprize. Ata shohin nje klip ne te cilin shfaqet nje piste patinazhi dhe nje cift patinatoresh dike patinuar. Kjo perben proven javore per javen tjeter ku banoreve do t’u jepet mundesia qe te dalin per pak kohe nga shtepia e cifti i instruktoreve do t’u mesoje patinazhin artistik. /t.ch./

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Nominations and surprise for residents
Moment has come for residents to make nominations of the week. They go to the confession room and give two names and two reasons why i choose these people. From their nominations, the nomination for this week go Rezarta, Diana, and Jetmiri Domenika. Arbana residents communicates this well. She invites Aden to go in the confession room and take a box in which are some kua Leaflets will notify residents that they desire and the name of one resident for whom would you want to have the realization of desire. Residents write their wishes satisfied by having little difficult what to choose. Arbana was to communicate to residents that there is a surprise. They see a clip in which appears a skating track and a pair skater patinuar someone. This is proven downloads for the next week where residents will be given the opportunity to come home for a while the couple of instructors will teach artistic skating.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #3, 13 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 3
BIG BROTHER ALBANIA 3: NOMINIMET #3, 13 SHKURT 2010

DOMENIKA, EDUARD, JETMIR, OLTA, SELDI, RENATO

Gjashte prej banoreve ne nominim
Arbana u kerkon banoreve qe te shkojne ne dhomen e rrefimit e aty te thone dy emrat e banoreve te cilet duan qe t’i nominojne duke u dhene keshtu mundesine qe ata te largohen nga loja. Te dhjete banoret, perfshire edhe Renaton i cili e ka per here te pare, shkojne me radhe ne dhomen e rrefimit ku japin arsyet se perse deshirojne t’i nominojne dy banoret e zgjedhur nga ata vete. Nga kandidimet e kryera, ne nominim dalin gjashte persona te cilet jane Eduardi, Olta, Renato te cilet dalin per here te pare si dhe Jetmiri, Seldi dhe Domenika. Arbana u komunikon kete vendim banoreve te cilet nuk reagojne, sikur t’i prisnin ato, pervec Eduardit i cili ngrin ne vend.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Six of residents in nomination
Arbana urging residents to go to confession and there's room to say two names of residents who want to nominojne thus giving them the opportunity to leave the game. The ten residents, including Renato, who has for the first time, go with the time of the confession room where give reasons why residents want to nominojne two selected from them. The nomination carried, the nomination out six persons who are Eduardi, Diana, Renato who come for the first time and Jetmiri, Documentary and Domenika. Arbana communicates this decision were residents who did not react, as to expect them, except Eduardit which freezes in place.
]]

Sunday, 7 February 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #2, 6 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3 Nominimet 2

BIG BROTHER ALBANIA 3: NOMINIMET #2, 6 SHKURT 2010

DOMENIKA, GRACIELA, JETMIRI, PAMELA, SELDI

Banoret shkojne nje nga nje ne dhomen e rrefimit per te dhene kandidaturat per kete jave. Ata thone dy nga emrat e banoreve te tjere te cilet do te donin qe te largoheshin ne fund te javes tjeter e se bashku me to edhe arsyet e duhura se perse i zgjodhen ato emra. Te njembedhjete banoret e mbetur japin kandidaturat, pervec Renatos i cili as nuk mund te kandidoje e sa mund te kandidohet. Ne perfundim te ketij rituali, pese banore jane ata qe shkojne ne kandidim. Ata jane Seldi, Domenika, Pamela, Jetmiri dhe Graciela. Opinionisti mendon se banoret i kane bere mire llogarite, pasi ne nominim jane pjesetare te te dy grupeve. Ai mendon se vetem Seldi nuk iu permbajt planit te bere qe me pare, ndersa te tjeret po. Ariani mendon se Bertina shpetoi kete jave pikerisht nga afrimi qe beri me Erionin, nje afrim ky jo plotesisht i percaktuar.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Residents go one by one in the confession room to provide nominations for this week. They say two of the names of other residents who would like to leave at the end of next week along with them the reasons why proper names of those selected. The eleven remaining residents make nominations, except Renatos who can not run as many can kandidohet. At the end of this ritual, five residents are those who go to run. They are Documentary, Domenika, Pamela, and Graciela Jetmiri. Opinionisti thinks that residents have made good accounts, nomination because we are members of both groups. He thinks that only contain Documentary plan was not done previously, while others are. Ariani thinks Bertina namely escaped this week that made me Erioni approach, an approach that not fully defined. ]]

Saturday, 6 February 2010

Zbulohen Fotot e Domenikes Me Te Dashurin

Zbulohen fotot e Domenikes me te dashurin
Ja kush eshte djali qe i ka rrembyer zemren Domit jashte shtepise

Nderkohe qe po perjeton nje afrim te dukshem me Seldin, Domeniken e “Big Brother” nje tjeter dashuri e pret jashte. Gazeta “Tirana Observer” boton foto ekskluzive te Domenikes me te dashurin e saj. Miqte e perbashket te ciftit na bejne te ditur gjithashtu se edhe pse ne nje histori dashurie relativisht te re, Domenika me te dashurin e saj (Albanin) ka krijuar nje raport te konsoliduar me njeri-tjetrin. Domenika brenda ne shtepine e “Big Brother” eshte duke jetuar nje raport shume miqesor me Seldin, i cili ka shprehur me shume se nje here qe e pelqen vajzen vlonjate. Domenika po bashkejeton ne shtepi vec banoreve te tjere dhe me nenen e saj, Valentinen, e cila eshte nje tjeter konkurrente e spektaklit qe transmetohet ne “Top Channel”.

E ardhur nga Italia, Domenika ne asnje moment nuk e ka fshehur qe eshte nje vajze capkene. Duke pasur nje tip mjaft te shoqerueshem, ajo eshte duke kaluar nje histori miqesie me Seldin brenda shtepise. Banoret e tjeter te shtepise kane filluar te artikulojne se Domi dhe Seldi do te shkojne me larg se miqesia qe kane momentalisht. Por perpara se Domi te futej ne shtepi, perjetonte nje lidhje te qendrueshme me nje djale. Foto te Domenikes qe publikohen sot, tregojne qarte qe dashuria e ciftit nuk le per te dyshuar se dicka mes tyre nuk shkon mire.

Te gjithe shikuesit e “Big Brother” ne dy javet e para te ketij spektakli kane konstatuar nje afrim te ndjeshem mes Domenikes dhe Seldit. Edhe pse Domi po e paraqet si nje miqesi te mire, Seldi nuk ka nguruar te deklaroje publikisht se eshte i interesuar per Domin. Loja sapo ka nisur dhe historia e tyre do te jete edhe me interesante ne ditet ne vijim. Pikepyetjet e kesaj marredhenie jane nese Domi dhe Seldi do te rrine thjesht miq apo mes tyre do te kete nje histori dashurie? /tirana observer/06.02.2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Domenikes discovered photos of loved ones
See who's son was kidnapped outside the home Domi heart

While is experiencing a visible approach with SELDI, Domeniken of "Big Brother" another love waiting outside. Gazeta Tirana Observer publishes exclusive photos Domenikes with her boyfriend. Friends of the couple's joint make us also know that although a relatively new romance, Domenika with her boyfriend (Albani) has created a consolidated report with each other. Domenika inside the home of "Big Brother" is living a very friendly relation with SELDI, which has expressed more than once that vlonjate daughter likes. Domenika are already bashkejeton home residents and others with her mother, Valentinen, which is another competitive and spectacle that is broadcast in "Top Channel".

Coming from Italy, Domenika at no moment did not hide that is a girl Capkene. Having a very gregarious type, it is going through a history of friendship with SELDI within the home. Other residents of the house have begun to articulate that Domi and Documentary will go away from that friendship that they have currently. But before Domi to introduce home, experience a stable connection with a boy. Pictures Domenikes was published today, show clearly that the couple love to not let suspects that something is not going well between them.

All viewers of "Big Brother" in the first two weeks of this spectacle have found a sensible approach between Domenikes and SELDI. Although Domi is present as a good friendship, Documentary nguruar not declare publicly that Domi is interested. The game has just begun and their history will also be interesting in coming days. Question of whether this relationship are Domi and Documentary will stay just friends or between them will be a love story?
]]

Saturday, 30 January 2010

Big Brother Albania 3: DITA 8, SELDI dhe DOMENIKA!

BIG BROTHER ALBANIA 3: DITA 8, SELDI DHE DOMENIKA, KLIPI


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 23 January 2010

Big Brother Albania 3: DOMENIKA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: DOMENIKA PROFIL


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online