All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Don Arbas. Show all posts
Showing posts with label Don Arbas. Show all posts

Wednesday, 4 July 2012

Dafina Rexhepi dhe Don Arbas me nje bashkepunim veror

Edhe këngëtarja Dafina Rexhepi po përgatitet për këngë të reja gjatë këtij sezoni veror. Mësuam se ajo tashmë ia ka besuar producentit Don Arbas një këngë të re, e cila pritet të jetë një hit, ndërsa do ta ketë edhe një video.

Don Arbas na ka treguar se ende nuk është vendosur titulli i këngës, por së shpejti, përveç këtij singeli , do të jetë edhe një këngë duet nga ai me Dafinën. Producenti Don Arbas është një hit-bërës i hiteve verore, që edhe këtë verë të nxehtë do të dominojë në tregun shqiptar./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Dafina Rexhepi and Don Arbas with a summer collaboration

Dafina Rexhepi the singer is preparing for new songs during this summer season. We learned that she already has entrusted producer Don Arbas a new song, which is expected to be a hit, and will also have a video.

Don Arbas has shown us that has not yet been set track title, but soon, besides this singeli, will also be a duet song from the Laurels. Producer Don Arbas is a hit-makers of summer hits, that even the hot summer will dominate the Albanian market. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Friday, 11 May 2012

Fitimet e artisteve shqiptare ne kanalin “Youtube”

Një matës shumë i mirë për të parë se si po dëgjohet një këngë dhe sa është e klikuar ajo, tashmë është kanali “Youtube” i kthyer edhe në një fitim pak a shumë për artistët shqiptarë.

 Por, a fitojnë me të vërtetë ndonjë monedhë artistët shqiptarë nga klikimet dhe kush dhe si i hedhin ato videot që shpesh herë marrin miliona klikime? Për këtë kontaktuam me disa prej artistëve më të klikuar dhe me drejtorin e një kompanie të njohur që merret me administrimin e klipeve të artistëve shqiptarë.

Aldor Nini, drejtori i kompanisë "Acromax GmbH"
“Nëpërmjet një bashkëpunimi të mundshëm me ne, artistëve u ofrohet një mundësi e madhe për t’i mbrojtur të drejtat në çdo rrjet digjital, nga çdo shfrytëzim i mundshëm dhe i paligjshëm, gjithashtu artistëve u ofrohet mundësia për të krijuar të ardhura monetare në mbi 80 platforma të ndryshme, nga të cilat njëra është “YouTube”.

Soni Malaj
“Kompania ‘Acromax GmbH’ merret me menaxhimin e videove të mia, mbrojtjen dhe monitorimin e tyre. Për sa i përket “uploadimit” në veçanti, është një proces që mund ta bëjnë të dyja palët. Për sa u përket fitimeve për klikimet, sigurisht që sa më shumë klikime të ketë, aq më shumë rriten edhe fitimet, sidomos kur klikimet janë nga Evropa, fitimet janë më të mëdha, mbasi kompanitë që vendosin reklamat mbi videot e mia janë kompani vërtet prestigjioze dhe paguajnë shifra të konsiderueshme.

Sunday, 4 March 2012

Dhurata Dora provon serisht

Këngëtarja Dhurata Dora ka lansuar projektin më të fundit në bashkëpunim me  producentin Don Arbas, i cili titullohet “Get Down”.Kënga e punuar nga Don Arbas dhe me tekst të Locos dhe vet Dhuratës.

Dhurata është një bukuroshe e cila njihet për zërin e saj fantastik, por që po kërkon shpërthimin në skenën e muzikës kosovare. Ajo ka provuar dhe vitin e kaluar me nje kenge, dhe kete here kenga eshte pelqyer menjehere fale bashkepunimit me Don Arbas. /Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Dhurata Dora proves again

Dora Gift singer has launched the latest project in collaboration with producer Don Arbas, which is titled "Get Down".Song of work by Don Arbas and its text and Gifts Locos.Is a lovely gift, which is known for her fantastic voice, but that requires explosion in Kosovo music scene. It has proved that last year with a song, and this time the song is liked immediately thanks to the collaboration with Don Arbas / Albavipnews /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online