All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Drilona Musa. Show all posts
Showing posts with label Drilona Musa. Show all posts

Monday, 3 September 2012

Drilona Musa, apo nje Adele shqiptare [VIDEO]

Ajo në botën shqiptare nuk njihet ende, por në kanalin YouTube është shumë e dëgjuar. Është kjo 19-vjeçarja Drilona Musa, e cila na habiti me zërin e saj, që është sikur ta dëgjosh interpretimin e Adele.

Nëse nuk e besoni, prova është ta dëgjoni në internet. Drilona jeton në Bazel të Zvicrës dhe ka një vit që së bashku me Stefano Wirth kanë krijuar një grup, ndërsa tekstet e këngëve dhe muzikën e realizojnë vetë.

Kur e kemi pyetur për artistët shqiptarë që preferon, Drilona ka treguar se i pëlqen zëri i Shpat Dedës, ndërsa adhuron zërat e Amy Winehouse, Adele, Akex Clare etj.

Vajza ka lindur në Mitrovicë, ndërsa në Zvicër këndon, dhe falë zërit të saj pa diskutim se mund të quhet një Adele shqiptare./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

The Stage (Stefano Wirth & Drilona Musa) - Little Swallow


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online