All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Dritan Shehaj. Show all posts
Showing posts with label Dritan Shehaj. Show all posts

Saturday, 6 June 2009

Dritani i Big Brother, Intervista, Shekulli

Dritan Shehaj Big Brother Albania 2
/photo shekulli/

INTERVISTA
Dritan Shehaj, cfare i dha Big Brotheri, politika dhe planet per martese

Dritani u spikat qe ne fillim si nje nga "djemte e mire" te sh tepise se Big brotherit, por nuk arriti te qendronte dot deri perfundim te kesaj aventure. Javen e nente, ai la shtepine. Eshte nje prej atyre qe u "rekrutua" me shpejtesi nga partite e vogla, te etura per vota duke shfrytezuar famen momentale te ketyre personazheve televizive. Ne nje interviste per Sh2- shin, Dritani na rrefen...

Dritan thuhet se nje nga vlerat qe ka Gjirokastra eshte ekonomizimi i parase.. Disa e quajne "kopraci".. Dritani eshte koprac?
Ka shume humor dhe barcaleta rreth kesaj ceshtje. Mirepo nje thenie thote se; 'Cakalli beri kurdin dhe ujku mori namin". Keshtu qe nuk mendoje se Gjirokastritet jane koprac. Ketu nuk duhet ngaterruar te qenit ekonomist i mire dhe te mendosh per familjen, te mos shperdorosh.

Ju kemi pare si nje ushtarak dhe admirues i saj, cfare lidhje keni me ushtrine?
Kam mbaruar shkollen e larte per drejtesi, me pas kam ndjekur kursin pas universitar ne universitetin ushtarak "Skenderbej".

Gjatesia juaj ka rene ne sy...sa i gjate jeni dhe ku ja ndihmuar apo lehtesuar pune kjo gje...?
(qesh) As me ka penguar dhe as me ka ndihmuar. Jam 1.99 centimetra. Gjeja me e bukur qe me ka ndodhur njehere ka qene kur doja te beja nje foto. Doja te beja nje foto nga koka te kembet dhe ai fotografi, shtyhu-shtyhu, deri ne fund tek muri dhe me tha; po ku do te fus une ty more (qesh).

Big Brotheri ju ka bere te famshem, si ndihet e fejuara juaj ng ky fakt, eshte ajo xheloze?
Mendoje se ajo ndihet me rehat se asnjehere. Sepse une nuk e kam fshehur kurre qe jam i lidhur dh se si jane raportet tona dhe per kete ajo ndihet shume mire.

Gjate qendrimit ne shtepine e Big Bratherit, keni pohuar se jeni i fejuar dhe ne asnje moment nuk e keni mohuar kete gje. Si jeni njohur me Even?
Po sigurisht dhe nuk kisha pse te veproja ndryshe. Se bashku jemi njohur ne shkolle. Kemi mbaruar te njejtin fakultet, ate te drejtesise. Kemi qene fillimisht shok dhe me pas shoqeria jone u ktheu ne dashuri me te cilen te dy u ndjeme shume mire.

Keni menduar per martesen?
Po e kemi menduar, por nuk jemi ende gati per kete. Duhet te veme ne vije disa pune dhe projekte me pas te shohim. Do jemi te dy qe do vendosim per menyren se si do e organizojme dasmen.

Disa prej jush i kemi pare edhe ne listat e kandidateve per deputete.. Ne kete kendveshtrim te ri te Dritanit prej politikani, si mendon, cfare i duhet me shume qytetit tend Gjirokastres?
Dihet plaga e shoqerise sone dhe e qyteteve ne Shqiperi. Asht sic e thote dhe programi i partise qe une perfaqesoje, ajo qe une do beje per kete qytet eshte, punesim, punesim, punesim. Njerezit jane te pa pune, kohet jane te veshtira dhe per ti kaluar te gjitha keto duhet pune.

Meqe jemi ketu, cfare eshte politika per Dritanin?
Politika ka marre shume perkufizime nga filozof te ndryshem, por mua me pelqen perkufizimi im; "Politika eshte arti i te drejtuarit, arti te negociuarit dhe arti i komunikimit me njerezit".

Ke nje moto tenden?
Po, motoja ime eshte: "Deshtimi nuk eshte kurre perfundimtar dhe suksesi nuk eshte kurre i qendrueshem, suksesi eshte nje udhetim, jo nje destinacion. /entela resuli/shekulli/06.06.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: big brother albania 2
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

INTERVIEW
Dritan Shehaj, what gave Big Brotheri, policies and plans for marriage

Dritani show was at the beginning as a "good boys" of the Big brotherit eg tepise, but failed to stay dot until the end of this adventure. Week nine, he left home. Is one of those who were "recruited" by the speed of the smaller parties, eager for votes by using the current fame of these television characters. In an interview for Sh2-track, Dritani us rrefen ...

Dritan reportedly one of the values that Gjirokastra is ekonomizimi Money .. Some call "kopraci" .. Dritani is stingy?
There are many humorous and barcaleta about this issue. However, a statement says; 'Jackal made kurdî and took Nami wolf. "So do not think that is stingy Gjirokastritet. Here there should garbled being good economist and think of family, not shperdorosh.

You've seen the military and as a fan of her, what about you with the army?
I finished high school for justice, then I attended a course at university after university military "Skenderbej.

Length has fallen in your eyes ... and how long you are or where it helped facilitate this work ...?
(laughing) As with prevented and nor has helped. I am 1.99 centimeters. Most beautiful that has happened once was when beja like the one picture. Beja like the one picture from head to feet and he files, shtyhu-shtyhu, until the end to the wall and said; is where I will bury you more (laughing).

Big Brotheri has made you famous, feels like your betrothed NG this fact, she is jealous?
Think that it never feels comfortable with. Because I have not ever hide that I am about how the f are our reports for this and it feels very well.

While in the Big Bratherit home, you said that you engaged in any moment and you have not denied this. Even as you know?
Yes, and certainly not why the church operates differently. Together we have known in school. We finished the same university, that of justice. We were friends first and then our friends were turned in love with both of whom were ndjeme very well.

You thinking about marriage?
But we thought, but we are not yet ready for this. Should put in some line of work and projects to look after. We will both will decide on how will organize dasmen.

Some of you have seen in the lists of candidates for deputies .. In this new view of Dritanit politician, feels like, what the city needs more your Gjirokastra?
Known wound of our society and cities in Albania. It says as the program and the party that I represent, that I will do it for this city is, employment, employment, employment. People are without work, are difficult and time you spent for all these should work.

Since we are here, what is politics for Dritanin?
The policy has many different definitions of the philosopher, but I like my definition; "Politics is the art of drejtuarit, negociuarit of art and art of communication with people."

Tent have a motto?
Yes, my motto is: "Failure is never final, and success is never sustainable, success is a journey not a destination.
]]

Saturday, 11 April 2009

Big Brother Albania 2: DRITANI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E DHJETE (10), SPEKTAKLI

DRITAN SHEHAJ ELIMINOHET!

Dritan Shehaj
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 32% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte DRITAN SHEHAJ!

- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Si u votua tek AlbaVipNews.blogspot.com

ANJEZA 1123 (48%)
AIDA 433 (18%)
MIMOZA 401 (17%)
DRITANI 211 (9%)
BJORDI 132 (5%)

TOTAL VOTA: 2300

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

TEXT ]]

Saturday, 4 April 2009

Big Brother Albania 2: Aida, Anjeza, Bjordi, Dritani dhe Mimoza te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 57, NATA E NENTE, SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Nominimi 8 Big Brother Albania 2

AIDA TROKA
ANJEZA
BJORDI MEZINI
DRITAN SHEHAJ
MIMOZA KRASNIQI

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Anjezen, dergoni: BB ANJEZA ne 15191
Per te VOTUAR Bjordin, dergoni: BB BJORD ne 15191
Per te VOTUAR Dritanin, dergoni: BB DRITAN ne 15191
Per te VOTUAR Mimoza, dergoni: BB MIMOZA ne 15191

KUSH KE NOMINOI (Sipas rradhes se paraqitjes)?

Adela: Aida, Qetsori
Aida: Adela, Bjordi
Adi: Dritani, Mimoza
Ani: Bjordi, Anjeza
Anjeza: Mimoza, Aida
Mimoza: Qetsori, Anjeza
Arjoni: Mimoza, Dritani
Bjordi: Dritani, Aida
Dritani: Mimoza, Anjeza
Qetsori: Dritani, Bjordi

RENDITJA FINALE

DRITANI (4)
MIMOZA (4)
AIDA (3)
ANJEZA (3)
BJORDI (3)
QETSORI (2)
ADELA (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 7 March 2009

Big Brother Albania 2: Aida Kryefamiljare!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 29, SPEKTAKLI

Aida Big Brother Albania 2Dritani zgjedh Aiden!
07/03/09 23:00

Kesaj rradhe kujdestare e shtepise apo kryefamiljare eshte zgjedhur Aida. Kjo, jo me votimin e banoreve te tjere, por me zgjedhjen e Dritanit. Ka qene Vellai i Madh qe e “detyruar” Dritanin, kujdestarin e meparshem, te zgjedhe banorin qe do te administronte buxhetin per javen ne vazhdim e qe pervec kesaj, nuk do te mund te nominohej nga banoret e tjere. Pasi eshte menduar pak, Dritani ka thene emrin e Aides. Zgjedhja e Dritanit, beri qe Arjoni ta nominonte, duke e arsyetuar veprimin e tij me mendimin se Dritani duhet te kishte zgjedhur Zhuljeten.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: tani dritan sheha shehaj aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]
This time nanny Station or selected Aida is headed. This, no other vote of the inhabitants, but with the election of Dritanit. Was Big Brother was "forced" Dritanin, the previous guardian, resident to choose to be administronte budget for the week following the addition, would not be nominohej from other people. After a little thought, said Dritani name Aides. Selection Dritanit, made Arjoni to nominonte, by his action by arguing that the Dritani should have chosen Zhuljeten. [ha ha, i like this! rekomando perkthim me te mire permes komenteve]

Sunday, 1 March 2009

Big Brother Albania 2: Dritani Kryefamiljari i Ri!

BIG BROTHER ALBANIA 2, SPEKTAKLI

Dritani Big Brother Albania 2Dritani kujdestari i shtepise!
01/03/09 00:15

Banoret e shtepise se Big Brother kane vendosur qe kesaj jave, ne ndryshim nga javet e tjera, kujdestar I shtepise do te jete jo Qetsori, por Dritani. Ai ka buzeqeshur gjate gjithe kohes qe Qetsori lexonte votat e banoreve, per zgjedhjen e kujdestarit te javes, dhe e ka pritur me gezim rezultatin. Do te jete pikerisht ai qe do te administroje te ardhurat dhe blerjet per javen, qe, ne fakt, kesaj here jane reduktuar, si rezultat i moskalimit te proves se javes.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: dritan shehaj shehu
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 28 February 2009

Big Brother Albania 2: Miss dhe Mister!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 22, SPEKTAKLI

ZGJEDHET MISS DHE MISTER BIG BROTHER ALBANIA!

Nata e IV-te e Spektaklit eshte zbukuruar me nje eveniment tjeter te zgjedhjes se Miss dhe Mister Big Brother Albania. Te gjithe djemte dhe me pastaj gocat (ndarasi), jane thirre ne dhomen e rrefimit dhe jane pyetur nga Arbana per preferencat e tyre.

Djemte zgjodhen si Miss Big Brother Albania, Adelajda Xhamani. Ndersa Mimoza Krasniqi u zgjodh si Shoqeruesja e Pare.

Vajzat zgjodhen si Mister Big Brother Albania, Dritan Shehaj. Ndersa Bjordi Mezini u zgjodh si Shoqeruesi i Pare. Nje nder arsyet qe gocat zgjodhen Dritanin ishte se "ai e mbush deren dhe syrin" si komentoi Lirita gjersa gocat tjera rane ne dakord me nje konstatim te tille.

Miss dhe Mister Big Brother me pastaj do te jene pjese e nje loje qe ata duhet kryer me sukses per te kompletuar 50% te proves javore.


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 15 February 2009

Dritan Shehaj Me Nje Te Kaluar Si Mister

Dritan Shehaj Big Brother Albania 2
/photo top channel/

Dritani i “Big Brother”, me nje te kaluar si mister

Dritan Shehaj, nje nga pjesemarresit ne “Big Brother 2”, nuk eshte nje emer fare i panjohur per boten e televizionit. Edhe pse ai ka marre rruge te tjera ne jete, duke vazhduar degen e Drejtesise si dhe Universitetin Ushtarak, me siguri pjesemarrja e tij ne “Miss dhe Mister Albania 2003”, do kete qene eksperienca e tij e pare me kamerat dhe me boten e televizionit, padyshim e pelqyer per te, perderisa ka preferuar qe te vijoje, por ne nje forme tjeter, t’u ekspozohet atyre. Ne vitin 2003, kur u shpall “Miss Albania”, Denisa Kola dhe “Mister Albania”, Gerald Shahu, shoqeruesi i dyte i “Mister Albania”, u shpall Dritan Shehaj. Edhe pse kjo ka ndodhur pese vite me pare kur ai ishte 20 vjec, me siguri Dritani si atehere, edhe sot mund te mendoje se inteligjenca dhe shkollimi jane shume te rendesishme, por edhe pamja e jashtme ka rendesine e vet per te ecur ne jete. /panorama/14.02.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: sheha shehu
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Tuesday, 10 February 2009

Big Brother Albania 2: Dritani "Kam Te Fejuaren Jashte Shtepise"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 4

Big Brother Albania 2 DritaniTani “Kam te fejuaren jashte shtepise”
10/02/2009 23:30

Nen presionin e Mimozes dhe Bjordit, me ne fund Dritani e pranon se jashte shtepise se Big Brother e pret e fejuara. Ata e pyesin se cila ishte arsyeja qe ai hyri ne loje, kur ishte i fejuar. Mimoza i thote se ai nuk mendon fare per ate qe mund te merzitet qe mungeses se tij, por Tani e kundershton. Ai thote se e fejuara e tij e ka mbeshtetur ne vendimin qe ka marre per te qene pjese e edicionit te dyte te Big Brother dhe ndieht shume krenar per kete. Dy me te rinjte e ngacmojne me pyetje te shumta duke i thene se a do te martohet kur te dale nga shtepia dhe bejne humor, ndersa Dritani perpiqet ti evitoje me kujdes.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: dritan tani shehaj sheha
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 8 February 2009

Big Brother Albania 2: Dritani dhe Aida Vals

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 2

Big Brother Albania Dritani Aida08/02/09 22:27
Dritani dhe Aida, zgjedhin valsin e dashurise

Ka mjaftuar disa hapa nga valsi i dashurise mes Dritanit dhe Aides, qe jane duke mesuar proven e javes qe te gjithe banoret te gjejne nga nje partnere per te kercyer. Erjola qe gjithmone terheq vemendjen, thote se ata duhet ta marrin me shume seriozitet dhe u kerkon banoreve qe te perqendrohen ne detyrat e tyre. Zhuljeta kercen me Arjonin, ndersa Bjordi dhe Pavlini bejne humor duke kercyer me njeri-tjetrin. Republika e cila gjate gjithe kohes ka qendruar shume ne heshtje i kerkon Erjoles qe ta ndihmoje ne larjen e eneve, nje detyre te cilen e marrin persiper te gjitha vajzat, pasi vetem keshtu kane mundesi edhe te bisedojne mes tyre. Pasi mbarojne punet e zakonshme ne kuzhine, banoret impenjohen ne maksimum per proven e javes, ku valsi i dashurise mbetet ne plan te pare. /top channel/08.02.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: dritani dritan shehu shehaj aida troka
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Dritan Shehaj Profil!

Dritan Shehaj
/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2: DRITAN SHEHAJ PROFIL!

Mosha: 26 vjec
Vendlindja: Gjirokaster
Vendbanimi: Tirane
Gjendja civile: I fejuar
Arsimi: I larte, Fakulteti i Drejtesise/ Universiteti Ushtarak “Skenderbej”
Profesioni: Keshilltar ligjor ne brigaden e mbeshtetjes rajonale/ Forcat e Armatosura.
Hobi: Avokatia

Do te hyje ne Big Brother sepse: do donte te behej publik per te shpalosur aftesite e veta ne Avokati, endrra e tij.

Karakteristika: Djale i edukuar dhe mjaft inteligjent. Do donte te ushtronte profesionin e avokatit. Eshte i fejuar, pak xheloz. Nga BB i kaluar preferonte me shume Olsin dhe me pak Rominen. Difekti i tij me i madh eshte qe eshte pak impulsiv, por nuk arrin kurre ne kontakt fizik me dike. Eshte i drejtperdrejte me dike, respekton mendimet ndryshe. Ka besim ne aftesite e veta. Eshte deri diku mosbesues, here-here indiferent. Urren njerezit qe shtirren. Nuk ben kompromis me askend per te fshehur bindjet e veta. Nuk ka jetuar jashte. Shume rralle konsumon alkool. Ne pune perdor veshje ushtarake, por kapelen nuk e ve.


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: driton shehu sheha
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online