All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Egzon Sejdiu. Show all posts
Showing posts with label Egzon Sejdiu. Show all posts

Tuesday, 24 February 2015

Egzon Sejdiu, modeli shqiptar që e quajnë Johnny Depp

I bukur dhe simpatik madje si aktori i famshëm Johnny Depp, kështu i thonë të gjithë, e që i ngjan shumë.

E ky është shqiptari me origjinë nga Kosova, një nga djemtë më të famshëm që jeton në Zvicër, Egzon Sejdiu.

Fotomodeli i njohur 21 vjecar është mjaft i kërkuar dhe pjesë i agjensioneve të huaja si “Kai Zen Models” në Lausanne” dhe “Anni Michel Models”në Geneve.

Ne mësojmë se shumë shpejt Egzoni do të ketë edhe një casting në Paris për një firmë atje, i kërkuar nga fotografët francezë.

Gjithashtu fotomodeli shumë i vecantë ka bashkëpunuar edhe me fotografë nga Kosova, por ai ka si pasion përvec modelizmit edhe vallëzimit dhe është një super talent edhe në kërcim.

Ky ishte djaloshi kosovar i cili ka nisur famën dhe karrierën në Zvicër, e ne urojmë që një ditë Egzonin ta shohim kudo në cdo spektakël në botë për sa i përket modelizmit./M.GJ/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Egzon Sejdiu, Albanian model they call Johnny Depp

Beautiful and charming even as famous actor Johnny Depp, so say all of that resembles more. And this is from Kosovo Albanian origin, one of the most famous boys living in Switzerland, Egzon Sejdiu.

Fotomodeli known 21-year-old is quite demanding and part of foreign agencies "Kai Zen Models" in Lausanne "and" Anni Michel Models "in Geneve.

We learn very quickly Egzoni will have a casting in Paris for a firm there, wanted by French photographers.

Also very special fotomodeli has collaborated with photographers from Kosovo, but he has the passion besides modelizmi the dance and is a super talent in the vault.

This was the young Kosovar who has launched fame and career in Switzerland, and we wish that one day Egzon see anywhere at any show in the world in terms of modelizmi. / M.GJ /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online