All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Egzon Shkololli. Show all posts
Showing posts with label Egzon Shkololli. Show all posts

Thursday, 4 April 2013

Pejani Egzon Shkololli, nje tjeter talent i muzikes (Video)

Një tjetër këngëtar shqiptar i është shtuar tregun muzikor në Kosovë. Ai quhet Egzon Shkololli, i cili dallohet për një zë shumë të veçantë dhe ka dy vjet që merret me muzikë.

Pejani ka pak kohë që ka publikuar një video mjaft interesante dhe një këngë mjaft të dëgjuar me titull “Dashuria e parë”.

Egzoni është një nga këngëtarët shqiptar shumë i kërkuar sidomos në gëzimet familjare, ndërsa dita-ditës përgaditet të sjellë këngë të reja për ty kthyer në hite në muzikën shqiptare./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Pejani Egzon Shkololli, another music talent

Another Albanian singer has been added to the music market in Kosovo. He called Egzon Shkololli, which is characterized by a very unique voice and has two years to deal with music. Pejani has little time has published a very interesting video and a very famous song entitled "First Love".

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online