All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Elmedin Lani. Show all posts
Showing posts with label Elmedin Lani. Show all posts

Sunday, 1 July 2012

Elmedin Lani, super talenti 7 vjecar

Eshtë vetëm 7 vjecar dhe ka lindur më 20 prill, por është super talent falë dashurisë së tij për violinën.

Ky është shqiptari Elmedin Lani I cili ka lindur në Düsseldorf të Gjermanisë ndërsa është djali i një artisti shqiptar që ka lindur në Pestov të Vushtrisë me emrin Isuf Lani.

Elmedinin e duan shumë edhe gjermanët dhe ambienti ku e rrethon, pasi ai me gishtat e tij në violinë bën mrekulli dhe ata e quajne David Garret, emrin e artistit të madh.

Megjithëse ka këtë moshë të vogël ai është në shkollën e lartë të muzikës, ndërsa vijon mësimin si nxënës i rregullt në klasën e dytë. Duke qenë se ai është super talent edhe në mësime, shkolla ku ai mëson ka vendosur që ti paguajë të gjithë shpenzimet për të stdiuar muzikën.

Ndërsa violinisti i vogël i talentuar shkon edhe në shkollën shqipe e cila është e hapur në Düsseldorf. Të gjithë krenohen me të, ndërsa e pret një e ardhme e ndritur me violinën e tij, por që edhe këndon dhe ka një zë të mrekullueshëm./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online