All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Eltoni. Show all posts
Showing posts with label Eltoni. Show all posts

Saturday, 25 April 2009

Big Brother Albania 2: ELTONI ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E DYMBEDHJETE (12), SPEKTAKLI, ELIMINIM I DYFISHTE

ELTONI ELIMINOHET!

Elton Tozaj

Ky eshte eliminimin i dyte i nates ne baze te nje televotimi te vecante te organizuar nga Big Brother.

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 55% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte ELTONI!
- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Si erdhi deri te nominimi i dyte? Vajzat (Adela, Anjeza, Mimoza dhe Juna) kane zgjedhur me rradhe nje nga djemte e Big Brother duke mos ditur se a do te nominohet apo do i shpetoj nominimit personi qe ata zgjedhin. Ishte Adela e fundit e cila duhej te bej nje zgjedhje nga dy qe kishin mbetur pa u zgjedhur, Adi apo Bjordi. Adela zgjodhi Adin, duke shpresuar se me kete do shpetoje Bjordin. Dhe kishte te drejte, pasi Big Brother komunikoi se personat e zgjedhur ishin pikerisht ata qe dilnin ne televotimin e dyte. Mirepo, nuk mbaroi me kaq. Bjordi, si i vetmi i shpetuari, u ftua ne dhomen e rrefimit dhe nga ai u kerkua qe te zgjedh njeren nga vajzat qe duhet te shkoj ne televotim. Bjordi zgjodhi Anjezen. Keshtu, ne televotimin e dyte shkuan ADI, ANJEZA, ARI, ELTONI dhe QETSORI. Dhe publiku votoi Eltonin si personin e radhes i cili duhet ta leshoje shtepine!
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

ELTONI ELIMINATED!

This is the second elimination of the night on a special televotimi organized by Big Brother.

Big Brother has announced that the public has decided that (with 55% of the votes from the second televoting) resident to be let immediately home, finally losing the possibility to win 70,000 euros is ELTONI!
- - - - - - - - - - - - - - - --
p.s. How came second to the nomination? Girls (Adel, Anjeza, Mimoza and Juna) have chosen a time by men of Big Brother, not knowing whether to get rid nominohet or nomination of a person that they choose. Adel was the last of which must make a choice of two who had left or were elected Aad Bjordi. Adel chose Adin, hoping that this will rid Bjordin. And right after Big Brother communicated that those elected were exactly those that appear in the second televotimin. However, it did not end so. Bjordi, as the only winners, was invited to the room of confessions and he was asked to choose one of the girls must go to televotim. Bjordi selected Anjezen. Thus, the second went in televotimin ADI, ANJEZA, ARI, ELTONI and QETSORI. And the public voted Eltonin as the next person who should leave home!
]]

Friday, 24 April 2009

Big Brother Albania 2: Ari vs Toni

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 77, ARI VS TONI

Debat i nxehte mes Arjanit dhe Eltonit ne temen e komunikimit inicuar nga Qetsori!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 4 April 2009

Big Brother Albania 2: Eltoni Profil!

Elton Tozaj
/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2, ELTONI PROFIL

Mosha: 30 vjec
Vendlindja: Tirane
Vendbanimi: Tirane
Arsimi: I larte
Profesioni: Perkthyes
Hobi: Muzika
Shenja te vecanta: Nuk ka
Ka hyre ne Big Brother Albania: per t’u treguar te afermeve Eltonin e vertete

Karakteristikat: Eltoni ka mbaruar fakultetin e gjuheve te huaja per anglisht, por zoteron edhe italishten dhe greqishten, ka punuar ne Ministrine e Kultures Rinise dhe Sporteve si pergjegjes ne sektorin e Marredhenieve me Jashte dhe me pas si keshilltar i ministrit ne po kete sektor, ka qene inspektor i komisionit te zgjedhjeve ne vitet 2003-2005 dhe me pas ka punuar si keshilltar i jashtem ne Ministrine e Ekonomise. Por jeta e tij nuk ka ecur gjithmone duke ngjitur shkalllet e karrieres. Si shume te rinj e ka provuar edhe ai shijen e hidhur te emigracionit ne shtetin fqinj, Greqi, ku ka punuar per rreth dy vjet nga viti 2006 deri ne 2008.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: elton tozaj
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online