All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Elvis BB5. Show all posts
Showing posts with label Elvis BB5. Show all posts

Sunday, 26 February 2012

Meti vs Elvisi në BB5

Këtë herë në rubrikën tonë të përjavshme do të flasim për djemtë nga Kosova, të cilët kanë hyrë në “Big Brother Albania 5”. Janë të dy modelë, Meti nga Prishtina dhe Elvisi nga Gjakova.

Ata më parë nuk kanë qenë miq, megjithëse ishin të dy në të njëjtin spektakël, në RTV21 në “Unë jam Top Model”, edhe në këtë reality-shou nuk shihen si miq, por si rivalë, aq më tepër pasi luftojnë për çmimin e madh.

Ndërsa, djemtë ndoshta kanë gabuar ose gënjejnë veten kur thonë se nuk janë njohur më parë, pasi të dy kanë shkelur në të njëjtën pistë sfilate shpesh herë. Arsyetimi më i mirë mund të ishte se ata nuk kanë qenë miq kurrë, urojmë të bëhen në BB5./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Meti vs. Elvis in Bb5

This time in our weekly column will talk about boys from Kosovo, who have entered the "Big Brother 5." Are two models, Meti from Pristina and Gjakova Elvis. First they were not friends, although they were both in the same show, in RTV21 in "I'm Top Model", in this reality-show do not count as friends but as rivals, so after struggling for more price great.

While boys may have mistaken or lying when they say that themselves are not known, since both have violated the same runway sfilate often. Better reasoning could be that they have been friends ever wish to be in BB5./Maksim Gjokaj / Kosova Sot /

Thursday, 23 February 2012

BB5, komentojne vajzat dhe djemte e njohur nga Kosova

Reality-shou “Big Brother 5” këtë vit në Kosovë po ndiqet edhe më shumë, pasi aty kanë hyrë banorë që jetojnë në vendin tonë, dhe sidomos dy djem, të cilët në Prishtinë janë të njohur për pasarelat. Por, si i komentojnë disa nga banorët e kësaj shtëpie të famshme, miqtë dhe mikeshat e tyre?

Sofka-Make Up artiste
Unë dua të flas për banorin Ermalin në BB5, e kam mik të mirë dhe e njoh shumë. Ai ka shumë botë brenda dhe është një djalë i zgjuar, ashtu është në jetën reale dhe uroj që të fitojë. Për mua Ermali meriton jo vetën të jetë aty, por edhe në Hollivud. Mik tjetër kam edhe Metin, modelin nga Prishtina, uroj që të jetë ashtu, por dhe të angazhohet më tepër në biseda, pasi edhe ai është djalë që ia vlen ta ndjekësh, më vjen mirë që po merr shumë komente për simpatinë, por uroj që të qëndrojë sa më tepër aty brenda.

Ylli Rexhaj –model
“Unë mendoj që kanë bërë një hap të rëndësishëm me tregu kulturën kosovare pak edhe janë duke na e zbardhur fytyrën, por edhe ne do t’i mbështesim deri në fund, ngase që të dy janë perfekt, po duken të sinqertë, ashtu siç i njoh unë, edhe Metin edhe Elvisin.”

Sunday, 19 February 2012

Big Brother Albania 5 nise aventuren...

Starton Big Brother 5

“Big Brother 5” ka nisur aventuren me 15 personat qe hyne te shtunen mbrema ne shtepine me te vezhguar.

Ata jane: Gentiana nga Devolli, Meti nga Prishtina, Ermali nga Memaliaj, Graciano, te cilit vendimi per tu bere pjese e lojes iu komunikua ne shtepine e tij, Arjola nga Pogradeci, Edgari, 52 vjec nga Tirana, Emirjeta nga Shkodra, Anila nga Tirana, Flori nga Baldushku, Besarta e cila jeton ne Itali, Albulena nga Prishtina, Erjoni nga Tirana, Elvisi nga Gjakova, Liami i cili jeton ne Gjermani dhe Gjoni i cili jeton ne Itali.

Ne studio Arbana Osmani, opinionist Arjan Konomi, ndersa Vellai i Madh ka nisur menjehere me te papriturat. Asnjeri prej atyre qe hyne nuk konsiderohet ende banor zyrtar i shtepise. Vendimi se cili do te largohet nga shtepia te shtunen e ardhshme mes Ermalit, Metit dhe Elvisit do ta marre Gentjana.

Big Brother u ka ngarkuar atyre te bejne disa gjeste kortezie ndaj vajzes gjate javes dhe ai qe do te rezultoje me pak i pelqyer nga Gentjana do te largohet.

Per te tjeret sfidat jane perpara. /top channel/
- - - - - - - - - - - - - - - -

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online