All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Emine Aliu. Show all posts
Showing posts with label Emine Aliu. Show all posts

Wednesday, 19 June 2013

Ilir Balija, organizatori me i suksesshem ne Diaspore

E shikon kudo, ku ka organizime dhe super mbrëmje të cilat mbledhim bukur të gjithë shqiptarët që jetojnë në Diasporë.

Ky është Ilir Balija, djaloshi me origjinë nga Mitrovica, por që ka vite që jeton në Gjermani dhe është një nga organizatorët më të suksesshëm në Diasporë.

Ndoshta do të harronin ndonjë mbrëmje nëse do ti numëronim ato, ku Iliri i ka organizuar dhe kanë qenë mbrëmjet më të bukura shqiptare.

Vetëm pak ditë më parë ai ishte bashkëpunëtor i cili ka mbajtur një peshë të madhe në organizimin e bukur të spektaklit të bukurisë ‘Miss Diaspora 2013’ , mbajtur në Neuss të Gjermanisë në mbrëmjen e 8 Qershorit, madje mësojmë se Iliri do të vazhdojë të pëkrahë dhe të organizojë gjithmonë e më bukur spektakle të tilla.

Tash e katër vitë ai merret me organizime, ndërsa ka edhe kompaninë e tij që të gjithë e njohin për evente madhështorë me emrin “IB Events”, ndërsa me biznes djaloshi artist ka nisur që në vitin 2003, ku ka 3 kompani të mëdha Taxi me një rreth prej 40 KM, dhe më shumë se 50 makina dhe afër 80 punëtorë që i ka punësuar në këtë kompani, por gjithashtu ka edhe biznese të tjera në Gjermani dhe në Kosovë që nuk do ti publikojë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online